NireeeeeeYok değil
NeyliiiiSapıklı değil ya aşkolsun
Pof bi zamanlar ordaydık avcılar daİstanbul
Kendimi smmm stajerlik sınavı girdabına sokup harıl harıl ders çalışıyordum.Artık fire verdim bugün.Özledim yahuuu sizleriSapıklı değil ya aşkolsun
Günaydınnn. Nerelerdesin sen? :)
Pof bi zamanlar ordaydık avcılar da
ManitalıNeyliiii
Biz de özledik valla. Nasıl geçti mi bari sınavlar?Kendimi smmm stajerlik sınavı girdabına sokup harıl harıl ders çalışıyordum.Artık fire verdim bugün.Özledim yahuuu sizleriNe var ne yok? iyi mi herkes?
Evet eşimin işi.. Yerleştik. Ölene kadar burdayız artıkGörev nedeniylemi oradasın şimdi,yoksa yerleştinmi..
Günaydın Denas'cım , sınavlara çalışıyordum o yüzden uğrayamadım buralara.Günaydın nerelerdesiniz,bayadır yoktunuz
Bak gene sapıklı. Manitamla kahve içtik hoş sohbet de inanmamManitalı
Biz de özledik valla. Nasıl geçti mi bari sınavlar?
İyiyiz biz, banları açıldı herkesin, dışarıda kimse kalmadı.
Kolay gelsin başarılar ne zaman sınav?Günaydın Denas'cım , sınavlara çalışıyordum o yüzden uğrayamadım buralara.
Evet eşimin işi.. Yerleştik. Ölene kadar burdayız artık
Günaydın Denas'cım , sınavlara çalışıyordum o yüzden uğrayamadım buralara.
Yaşasın özgürlük o zaman..Manitalı
Biz de özledik valla. Nasıl geçti mi bari sınavlar?
İyiyiz biz, banları açıldı herkesin, dışarıda kimse kalmadı.
Teşekkür ederim Denas, Sınav 10 Haziran'da olacak.Kolay gelsin başarılar ne zaman sınav?
Çok mu belli ettimÇok umutsuz gördüm seni
Günaydın hoş geldin,sınavnasıl geçti..
Az kalmış güzel geçer inşallah :))Teşekkür ederim Denas, Sınav 10 Haziran'da olacak.
Hoşbuldum, teşekkürler...Sınava 10 haziran'da giricem.Ama zor bi sınav olduğu için ben epeyden beri hazırlanıyorum.Bu geçtiğimiz zamanlarda bayağı fire verip, çalışmayı kenara koymuştum.Baktım bu böyle olmayacak yıllık izin alıp hep işten hem burdan kendimi çekmek zorunda kaldım.Biraz kafamı toparlıyım yine yumulucam derse.Çok umutsuz gördüm seni
Günaydın hoş geldin,sınavnasıl geçti..
Umarımm.. Teşekkürler.. :)Az kalmış güzel geçer inşallah :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?