- 20 Mart 2008
- 142.059
- 214.181
- 1.423
- 60
Hoşbuldum, teşekkürler...Sınava 10 haziran'da giricem.Ama zor bi sınav olduğu için ben epeyden beri hazırlanıyorum.Bu geçtiğimiz zamanlarda bayağı fire verip, çalışmayı kenara koymuştum.Baktım bu böyle olmayacak yıllık izin alıp hep işten hem burdan kendimi çekmek zorunda kaldım.Biraz kafamı toparlıyım yine yumulucam derse.
İnşallah..Teşekkür ederim.smmm Staj başlatma sınavı, Mesleğimde önemli yeri var.İlerde mali müşavir olabilmek için bir adım.
İnşallah güzel geçer sınavların,işle ilgilimi sınavlar..
Ya ne pisliksiniz arkadaş yaBak gene sapıklı. Manitamla kahve içtik hoş sohbet de inanmam
20 gün kalmış ha gayret. Biter gider :)Yaşasın özgürlük o zaman..Yok daha 10 haziran' da giricem sınava.Henüz o hengameyi atabilmiş değilim üzerimden...
İnşallah..Teşekkür ederim.smmm Staj başlatma sınavı, Mesleğimde önemli yeri var.İlerde mali müşavir olabilmek için bir adım.
Sensin oYa ne pisliksiniz arkadaş ya
20 gün kalmış ha gayret. Biter gider :)
Bol şanslar, dilediğin gibi olur inşallah.
Teşekkür ederim ShotYa ne pisliksiniz arkadaş ya
20 gün kalmış ha gayret. Biter gider :)
Bol şanslar, dilediğin gibi olur inşallah.
Teşekkür ederim, bakalım ne olacak...Çok güzelmiş şimdiden başarılar dilerim kolay gelsin,umarım çok güzel geçer sınavların..
dur bi mendilde bendenGünaaaydınn
Size de hayırlı Cumalar olsun.Ahey aheyHayırlı Cumalar
Teşekkür ederim, bakalım ne olacak...
Şu sekiz harflinin nickini görmeden uyanmak negzel bir şey değil mi? Ne güzel bir sabah, kuşlar cıvıldıyor güneş parlıyor
(Sinsirella olarak burayı okuyorsan git dersini çalış, getirme beni oraya!)
Bildirimine bakıyordum bende, teşekkür ederim her şey yolunda şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?