- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
Evet seninle hiç denk gelemedik. Görmedim
Bana özel anlatırsan sana öpücük veririm
Ay bendeBana kahvaltı hazırlarsan anlatırım. Yerimden kalkıp bişey yiyemedim ya la.
Senin bu tembellikle nasıl çocuğun oldu hayretAy bendeevde ekmek bile yok kim gidecek alacak pof deyip duruyorum
Ekmek al gelirken mükellef sofra hazırlıyımpattesli yumurta yapayım saa
Simit alayım gelirken ekmeği napcaz... Soy pattisleri.Ay bendeevde ekmek bile yok kim gidecek alacak pof deyip duruyorum
Ekmek al gelirken mükellef sofra hazırlıyımpattesli yumurta yapayım saa
Şu sorumsuz insanların, sorumsuzca davranışlarından nefret ediyorum bu kaçıncı oldu ya. Durduk yere insanın asabını bozuyorlar.
Tipin birinin bankaya devasa borcu var sanırım, soyadı benzerliğinden avukatlar beni arıyor "Alakanız var mı" diye.
Ya yok tanımıyorum diyorum, bu arayan kaçıncı avukatlık bürosu... Az önce arayana dedim artık "Oraya not mu alırsınız, bankaya mı bildirirsiniz, lütfen arayıp durmayın beni", bi de bana trip atıyo "Biz ilk kez arıyoruz ama sizi" filan diye.
"Artık bu öfkemin kaç ilk arama yüzünden bu derece hissedilir olduğunu siz tahmin edin bi zahmet!" dedim. Sustu, tamam kusura bakmayın filan dedi.
Hangi salak bankaydı bu artık çok oldular ya, bildiğin taciz.
Seni yine arıyorlar yavrum. Benim eve hacize geldiler ilk evlendigimizde. Ödüm mokuma karışmıştı.
Çok sinir bozucu bir şey ya
Kocası yapmıştır çocuğuSenin bu tembellikle nasıl çocuğun oldu hayret
Ay bankalar yaa üffŞu sorumsuz insanların, sorumsuzca davranışlarından nefret ediyorum bu kaçıncı oldu ya. Durduk yere insanın asabını bozuyorlar.
Tipin birinin bankaya devasa borcu var sanırım, soyadı benzerliğinden avukatlar beni arıyor "Alakanız var mı" diye.
Ya yok tanımıyorum diyorum, bu arayan kaçıncı avukatlık bürosu... Az önce arayana dedim artık "Oraya not mu alırsınız, bankaya mı bildirirsiniz, lütfen arayıp durmayın beni", bi de bana trip atıyo "Biz ilk kez arıyoruz ama sizi" filan diye.
"Artık bu öfkemin kaç ilk arama yüzünden bu derece hissedilir olduğunu siz tahmin edin bi zahmet!" dedim. Sustu, tamam kusura bakmayın filan dedi.
Tacizci ve yapışıksa Garanti Bankası'dır.Şu sorumsuz insanların, sorumsuzca davranışlarından nefret ediyorum bu kaçıncı oldu ya. Durduk yere insanın asabını bozuyorlar.
Hello :) ne konuştunuz bu kadar sayfaHemen geçer umarım
HellööHello :) ne konuştunuz bu kadar sayfa
Sanatçı bu günkü ruh halimi yansıtmış hemşireTünaydınnn
Ayy benide yansıtmış olabilir hemşireSanatçı bu günkü ruh halimi yansıtmış hemşire
Ne köşesi?Hellöö
Denasın köşelerini konuştuk
Mabadının köşesiNe köşesi?
AhahahahahMabadının köşesi
Bana msj attı k..mın kenarı diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?