Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Annem gitmiş bana sormadan çanta alıp 75 lira vermiş. Ona Sinirliyim suan. Kullanmayacağım şeye para verdiriyor resmen.

Şimdilik bende yok hemşire bakalım 40 olunca çıkar mı
Sinir mi yaptı babanda ?
Çok şükür benimkide iyi şimdilik, babamda da ve halalarda 45 yaş sonrası çıktı..
Babam karakter olarak aksiydi, şeker ilave olunca, daha zor biri oldu..
Günde 2 oluyor insülini ve bazen dr 3 e çıkarıyor, bir gözü neredeyse hiç görmüyor.. Şekerden sonra sıkıntı çıktı..

Annemde sinir yok şükür
Karaciğer ve böbreklerde tahribat var.
Annemde erken çıktı şeker
Pis bi hastalık ne üzülmeye geliyor ne sevinmeye

Annemde sinir yok şükür
Aynen..
Babamda ilk gizli şeker olarak çıktı, bende senede 1 yaptırırım onu, o biraz zor geliyor , açlık olanı zaten 2-3 ayda bir kan testiyle yaptırarak 80-86 civarı yani normal görünüyor..
Annendeki de organ hasarı olması zor, Allah kolaylık versin, alkali beslenme ve su ile fayda görenler oluyormuş o durumlarda..

Annemde sinir yok şükür
Geçmiş olsun name.Tehlikeli ve sıkıntılı bir hastalık şeker.
Büyükannemizin şekerden dolayı iki gözüde kör olmuştu..Cildinde olan yaralar falan iyileşmek bilmezdi bir türlü.Ondan hatırlıyorum.Her şyi sıkıntılıydı kadıncağızın.

Sağol canım
İdare ediyor bir şekilde
Ara öğün alışkanlığı yok bi onu oturtturamadı
Sağol canım evet çok zor ve sinsi bir hastalık

nameaver Karatay'ın önerileri diyabete iyi geliyor, kitabını edinin derim.
Annem de babam da şeker benim. Annem insülini bıraktı beslenmesini değiştirdi de..

Kendine almıştır o kesin.
Sırt çantası olmasa kesin kendine almıştır derdim ama yok bana almış.

Huyudur gerçi tantii sana elbise aldım diye elinde elbise ile gelip parasini aldıktan sonra ah bana daha çok yakıştı bu diye el koymak.

Ahaha parasını da senden mi alıyor. Ben olsam beğenmedim para vermem buna der vermezdim.

Ahaha parasını da senden mi alıyor. Ben olsam beğenmedim para vermem buna der vermezdim.
Amacı bana ödetmek olunca öyle geliyor zaten. Annelik gücünü kullanıp alıyor valla. Bi tane kızı varmış tabii alcakmış.

Kısaca demiş ki parasız kullanılacak amele arıyorum. Tövbe ya ne insanlar var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…