Manasını çözemedim ama kulağa komik geliyorAhahahaha bende ilk defa duydum bu lafıÇok iyimiş
Buradayım evet. Öğrenciye geldim ara verdik onu beklerken bakiniyorim. Ama o reklamların benle alakası yok.
Şimdilik bende yok hemşire bakalım 40 olunca çıkar mıGeçmiş olsun canım..
İnşallah biz almamışızdır o genlerden ..
Şeker hastaları (babam gibi) hiç şeker olmuyorlar valla..
Nasıl hissettim geldiğiniBuradayım evet. Öğrenciye geldim ara verdik onu beklerken bakiniyorim. Ama o reklamların benle alakası yok.
Nasıl hissettim geldiğini
Çok şükür benimkide iyi şimdilik, babamda da ve halalarda 45 yaş sonrası çıktı..Şimdilik bende yok hemşire bakalım 40 olunca çıkar mı
Sinir mi yaptı babanda ?
Annemde sinir yok şükürÇok şükür benimkide iyi şimdilik, babamda da ve halalarda 45 yaş sonrası çıktı..
Babam karakter olarak aksiydi, şeker ilave olunca, daha zor biri oldu..
Günde 2 oluyor insülini ve bazen dr 3 e çıkarıyor, bir gözü neredeyse hiç görmüyor.. Şekerden sonra sıkıntı çıktı..
Annem gitmiş bana sormadan çanta alıp 75 lira vermiş. Ona Sinirliyim suan. Kullanmayacağım şeye para verdiriyor resmen.
Aynen..Annemde sinir yok şükür
Karaciğer ve böbreklerde tahribat var.
Annemde erken çıktı şeker
Pis bi hastalık ne üzülmeye geliyor ne sevinmeye
Geçmiş olsun name.Tehlikeli ve sıkıntılı bir hastalık şeker.Annemde sinir yok şükür
Karaciğer ve böbreklerde tahribat var.
Annemde erken çıktı şeker
Pis bi hastalık ne üzülmeye geliyor ne sevinmeye
Sağol canımAynen..
Babamda ilk gizli şeker olarak çıktı, bende senede 1 yaptırırım onu, o biraz zor geliyor , açlık olanı zaten 2-3 ayda bir kan testiyle yaptırarak 80-86 civarı yani normal görünüyor..
Annendeki de organ hasarı olması zor, Allah kolaylık versin, alkali beslenme ve su ile fayda görenler oluyormuş o durumlarda..
Sağol canım evet çok zor ve sinsi bir hastalıkGeçmiş olsun name.Tehlikeli ve sıkıntılı bir hastalık şeker.
Büyükannemizin şekerden dolayı iki gözüde kör olmuştu..Cildinde olan yaralar falan iyileşmek bilmezdi bir türlü.Ondan hatırlıyorum.Her şyi sıkıntılıydı kadıncağızın.
Canım annem bayadır insülin kullanıyor.nameaver Karatay'ın önerileri diyabete iyi geliyor, kitabını edinin derim.
Annem de babam da şeker benim. Annem insülini bıraktı beslenmesini değiştirdi de..
Sırt çantası olmasa kesin kendine almıştır derdim ama yok bana almış.Kendine almıştır o kesin.
Sırt çantası olmasa kesin kendine almıştır derdim ama yok bana almış.
Huyudur gerçi tantii sana elbise aldım diye elinde elbise ile gelip parasini aldıktan sonra ah bana daha çok yakıştı bu diye el koymak.
Amacı bana ödetmek olunca öyle geliyor zaten.Ahaha parasını da senden mi alıyor. Ben olsam beğenmedim para vermem buna der vermezdim.
Senin annen çok fenaa..Amacı bana ödetmek olunca öyle geliyor zaten.Annelik gücünü kullanıp alıyor valla. Bi tane kızı varmış tabii alcakmış.
ÇOK FAZLA İŞ YOĞUNLUĞU OLMAYAN FATİHTEKİ OFİSİME HERHANGİ BİR ÜCRET BEKLENTİSİ OLMAYAN-MADDİ KAYGISI OLMAYAN- ANCAK GENE DE YOL PARASI İLE ADLİYE HARÇLIĞINI VERECEĞİM SADECE MESLEĞİ ÖĞRENMEK , PRATİK YAPMAK İSTEYEN VE OFİSİMİ DE DİLEDİĞİ GİBİ DERS ÇALIŞMAK, DOSYA İNCELEMEK İÇİN ASİSTANIM GİBİ KULLANABİLECEK VE ESNEK ÇALIŞMA SİSTEMİ İLE GÜNAŞIRI ÇALIŞACAK -FREELAND ÇALIŞMA SİSTEMLİ - HUKUK FAKÜLTESİ ÖĞRENCİSİ ARIYORUM. LÜTFEN CVLERİNİZİ MAİL ATINIZ.
Evet ya tam uyanık.Senin annen çok fenaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?