Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Bence annene tembih etmelisin, sana bir şey alınca, değişim fişi de almayı unutma diye
Gerçi fişi yada faturası ile gidince 15 gün içinde değiştirme yada iade hakkın oluyor..

Bence annene tembih etmelisin, sana bir şey alınca, değişim fişi de almayı unutma diye
Gerçi fişi yada faturası ile gidince 15 gün içinde değiştirme yada iade hakkın oluyor..
Neyini beğenmedin işte ne güzel şey giyeriz diyor. Anneme hayir demek epey zordur. Çantayı cidden sevmedim değiştir dedim ama eve geldiğinde kesin kendisi için bir şey almış olacak.

Bu arada bebek battaniyeleri kaç lira? Benim yan kesici annem yeğenimin besik takımını ben alırım dedim diye 300 lira aldı benden Eminönüne gitmişken alayım diye. Içimde bir kazıklanmış hissi var.

Bende kızımdan aynı performansı bekliyorum
Ahahah kızlarınıza bunu yapmayın anneler.

Benim bi kız kardeşim daha var ama annem ona benim kadar yapmıyor neymiş o evliymiş. Çalışmadan aldığı maaş beni 3e katlıyor ama.

Bebek battaniyesi işini @_angela_ ya sor bence

Bir insan rehberinde kayıtlı bile olmayan birini nasıl yanlislikla arar? Bu insanlar neden bu kadar işsiz? Neden sınav dönemi olduğunu bile bile kafa karıştırma çabasına girilir? Beynime sıktı resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…