Bence annene tembih etmelisin, sana bir şey alınca, değişim fişi de almayı unutma diyeSırt çantası olmasa kesin kendine almıştır derdim ama yok bana almış.
Huyudur gerçi tantii sana elbise aldım diye elinde elbise ile gelip parasini aldıktan sonra ah bana daha çok yakıştı bu diye el koymak.
Bende kızımdan aynı performansı bekliyorumAmacı bana ödetmek olunca öyle geliyor zaten.Annelik gücünü kullanıp alıyor valla. Bi tane kızı varmış tabii alcakmış.
Bari çay kahve servisi yapacak, kendisi günde en fazla 3 bardak tüketecek, pas pas ve wc temizliğide yapacak diye devam etseymiş o ilan, daha net olurduKısaca demiş ki parasız kullanılacak amele arıyorum. Tövbe ya ne insanlar var.
Neyini beğenmedin işte ne güzel şey giyeriz diyor. Anneme hayir demek epey zordur. Çantayı cidden sevmedim değiştir dedim ama eve geldiğinde kesin kendisi için bir şey almış olacak.Bence annene tembih etmelisin, sana bir şey alınca, değişim fişi de almayı unutma diye
Gerçi fişi yada faturası ile gidince 15 gün içinde değiştirme yada iade hakkın oluyor..
Ahahah kızlarınıza bunu yapmayın anneler.Bende kızımdan aynı performansı bekliyorum
Yok yav yapamam ben öyle zatenAhahah kızlarınıza bunu yapmayın anneler.
Benim bi kız kardeşim daha var ama annem ona benim kadar yapmıyor neymiş o evliymiş. Çalışmadan aldığı maaş beni 3e katlıyor ama.
E o koca parası yiyor ben gariban öğrenci o nolcak?Yok yav yapamam ben öyle zaten
Hee ama o evli sen bekarr
Hadi iyi derslerBen eve geldim ders bekler hadi çav.
Bebek battaniyesi işini @_angela_ ya sor benceNeyini beğenmedin işte ne güzel şey giyeriz diyor. Anneme hayir demek epey zordur. Çantayı cidden sevmedim değiştir dedim ama eve geldiğinde kesin kendisi için bir şey almış olacak.
Bu arada bebek battaniyeleri kaç lira? Benim yan kesici annem yeğenimin besik takımını ben alırım dedim diye 300 lira aldı benden Eminönüne gitmişken alayım diye. Içimde bir kazıklanmış hissi var.
Bebek battaniyesi işini @_angela_ ya sor bence
Bugün bitek bana mı sıkıcı
Bana perde önerirsen sıkıntın gecer.Bugün bitek bana mı sıkıcı
Perdemi istiyorsun stormu ?Bana perde önerirsen sıkıntın gecer.
Stor sevmiyorum cok ugrastirici diye. Perde de secemiyorum. Benim takim daha spor. Bunda biraz süs püs var.Perdemi istiyorsun stormu ?
O zaman sporsa düz sade bi perde alStor sevmiyorum cok ugrastirici diye. Perde de secemiyorum. Benim takim daha spor. Bunda biraz süs püs var.
Kim aradı ?Bir insan rehberinde kayıtlı bile olmayan birini nasıl yanlislikla arar? Bu insanlar neden bu kadar işsiz? Neden sınav dönemi olduğunu bile bile kafa karıştırma çabasına girilir? Beynime sıktı resmen.
Eski sevgilim. Yanlislikla aramışmış müşteriyi arıyormuş. Yalancı inek.Kim aradı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?