Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Biriniz de bana gelse şahane olacak, öğleden sonra misafirim varmış haberim yok. Annem ayarlamış...
Şurada bağırayım:
Anneee zor kadınsın anneee

Gelecek misafir sohbetinden keyif aldığım kıymetli bir insan, bu yüzden sorun etmedim. Ama evin üstünden bi toplanmaya ihtiyacı var. O cips paketlerini artık sehpanın üzerinden alma vakti gelmişti

La hamile hamile cips yeme. Daha doğmadan cips bağımlısı yapcan bebeği..

Bak bu soyleyeceklerim aramizda kalsin ben dibine vurdum 2.hamileligimde. İlkinde cok dikkat etmiştim o zararli bu zararli vs.. Yine de kizimda genetik bozukluk oldu.
Bu defa biraz relax takıldım. Koyde oturan kadinla sehirde oturan kadini harmanladim. Iyi oldu zannedersem.

Ara ara yiyorum, aylarca yemedim sayılır, onun bebişe bi şeysi olmuyor zaten ilk aylar kadar bi durumu yok.
Çok sık tüketirsem ödem tutarım iyice zaten olmaz. Ama bazı bazı kaçıyo, o kadarcık olur ^_^

Aferin sana daaaa....

La zaten burda organik falan filan bisiler bulmak mümkün değil. Bi de cips yersek uzaylı doğururuz.

Bi arkadaşım var yeni doğum yaptı. Normalde koladan nefret eden bir hatun. Dokuz ay boyunca deli gibi kola içti. Hamilelik denen şey çok tuhaf.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…