Ne biçim arkadassinÇay keyfi yapıyorum balkonda bitince gelirim
Gelmicem mi dedimNe biçim arkadassin@bilinmeyenfx olsaydı koşarak gelirdi
Ben burada çok zor durumdayım sen cay derdindesin kocam boşicak beniGelmicem mi dedim
Bana laf yetiştireceğine şimdiye ütüyü yarılamıştınBen burada çok zor durumdayım sen cay derdindesin kocam boşicak beni
Heee bebe duruyor da.Bana laf yetiştireceğine şimdiye ütüyü yarılamıştın
Getir bana bırak ben bakarımHeee bebe duruyor da.
Biriniz de bana gelse şahane olacak, öğleden sonra misafirim varmış haberim yok. Annem ayarlamış...
Şurada bağırayım:
Anneee zor kadınsın anneee
Gelecek misafir sohbetinden keyif aldığım kıymetli bir insan, bu yüzden sorun etmedim. Ama evin üstünden bi toplanmaya ihtiyacı var. O cips paketlerini artık sehpanın üzerinden alma vakti gelmişti
Bak bu soyleyeceklerim aramizda kalsin ben dibine vurdum 2.hamileligimde. İlkinde cok dikkat etmiştim o zararli bu zararli vs.. Yine de kizimda genetik bozukluk oldu.La hamile hamile cips yeme. Daha doğmadan cips bağımlısı yapcan bebeği..
La hamile hamile cips yeme. Daha doğmadan cips bağımlısı yapcan bebeği..
Bak bu soyleyeceklerim aramizda kalsin ben dibine vurdum 2.hamileligimde. İlkinde cok dikkat etmiştim o zararli bu zararli vs.. Yine de kizimda genetik bozukluk oldu.
Bu defa biraz relax takıldım. Koyde oturan kadinla sehirde oturan kadini harmanladim. Iyi oldu zannedersem.
Ben hamileliğim son 3 ayını hergün dondurmalı kazandibi yiyerek geçirmistimAra ara yiyorum, aylarca yemedim sayılır, onun bebişe bi şeysi olmuyor zaten ilk aylar kadar bi durumu yok.
Çok sık tüketirsem ödem tutarım iyice zaten olmaz. Ama bazı bazı kaçıyo, o kadarcık olur ^_^
Ben hamileliğim son 3 ayını hergün dondurmalı kazandibi yiyerek geçirmistim
Ben hamileliğim son 3 ayını hergün dondurmalı kazandibi yiyerek geçirmistim
Sorma 6 aya kadar erkek dediler 6 aydan sonra kız olduğu anlaşıldıE bu durumda senin hakkı dogurman gerekiyordu. Neden ayşe dogurdun?
Sorma 6 aya kadar erkek dediler 6 aydan sonra kız olduğu anlaşıldı
Karnımda erkek karnı gibiydi yusyuvarlak
Kızımda erkek gibi kız oldu ilerleyen yaşlarında
Burda güzel yapan var mı bilmemAbbauv söyleyeyim de alsın akşama benimki aiyy yenmez mi o hiç
Muhtemelen doğumda direk şeyine baktıydım son dakka süpriz olur diyeEhehe erkek olacakmış o son anda pipiyi koparıp atmış.
Burda güzel yapan var mı bilmem
Ankara'da bizim kampüste meşhur bi muhallebici vardı ordan yiyordum ben :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?