Ben pembe kısa elbise diyorum kınayaEki Görüntüle 1835920 Eki Görüntüle 1835921 Eki Görüntüle 1835922 Eki Görüntüle 1835923 Eki Görüntüle 1835924
Pembe kısa elbise penye gibi göründü ama krep. Güzel duruyor kırışmış biraz.
Lacivert elbise kadife. Pek mevsime uygun değil.
Şu gri ceket de hepsinin üstüne olur dimi?
Bi kınaya bi düğüne seçelim hadi.
En üstteki eteği pullu olan kesinlikle düğün. Nereden aldın onu bu arada, ay baktıkça dibim düşüyo çünküEki Görüntüle 1835920 Eki Görüntüle 1835921 Eki Görüntüle 1835922 Eki Görüntüle 1835923 Eki Görüntüle 1835924
Pembe kısa elbise penye gibi göründü ama krep. Güzel duruyor kırışmış biraz.
Lacivert elbise kadife. Pek mevsime uygun değil.
Şu gri ceket de hepsinin üstüne olur dimi?
Bi kınaya bi düğüne seçelim hadi.
Sep caycam kinaya bence 1. Dugune daha agir, Kirmizi veya pembede dugune.
Sep pazartesi gelip hepsini yapcakmis :)Uyucaktım diyo yaa ütüyü muhtar yapıcak zaar
Bende pembe fırfırlıyı plaj elbisesi olarak düşündüm altına sandalet oh mis:)in vino veritas
Kadife olmaz kumaşı uygun değil ama model olarak şıkmış :/
Fırfırlı olan plaj elbisesi gibi durmuyor mu bana mı öyle geldi? Fotoğrafın kalitesi yüzünden sanırım kötü çıkmış.
Pembe kısa olacak gibi yani... Eğer düğün için farklı bir elbise varsa pulluyu giy, ama yoksa pulluyu düğüne saklayarak pembe kısayı giy. Pembeye o grili ceket de nasıl duracak hayal edemiyorum açıkçası... Olmaz sanki.
Tam gri de değil, mor gibi...
Zor.
Başka ceket seçeneğimiz var mı?
in vino veritas
Kadife olmaz kumaşı uygun değil ama model olarak şıkmış :/
Fırfırlı olan plaj elbisesi gibi durmuyor mu bana mı öyle geldi? Fotoğrafın kalitesi yüzünden sanırım kötü çıkmış.
Pembe kısa olacak gibi yani... Eğer düğün için farklı bir elbise varsa pulluyu giy, ama yoksa pulluyu düğüne saklayarak pembe kısayı giy. Pembeye o grili ceket de nasıl duracak hayal edemiyorum açıkçası... Olmaz sanki.
Tam gri de değil, mor gibi...
Zor.
Başka ceket seçeneğimiz var mı?
1. Elbisen mukemmel bayiliyorum ama dugune yakistiramadim. Tam gece disari cikmalik vs. Kinayada hos gider hence.Ay ikisi de pembe kırmızı yok.
Bende pembe fırfırlıyı plaj elbisesi olarak düşündüm altına sandalet oh mis:)
En üstteki eteği pullu olan kesinlikle düğün. Nereden aldın onu bu arada, ay baktıkça dibim düşüyo çünkü
Digeri cok hos pembe duz olan. Siyah canta ve ayakkabiyla yapardim ben olsam dugune daha agir olurduHadi yaa. Fırfırlıyı eledim o zamansa.
Digeri cok hos pembe duz olan. Siyah canta ve ayakkabiyla yapardim ben olsam dugune daha agir olurdu
Kısa kalcaksan yarin sefil olmasin elbise o zaman:)Ay oy birliği yapın herkes başka bişi diyooo... Kafam karıştı.
Şimdi pulluyla pembe kısayı seçtik. Hangisi düğüne hangisi kınaya ona karar verelim.
Kınadan 1-2 saat kalcam bu arada, malum yarın sınav var.
Siyah etol var bi de ama o da tüylü müylü. Gri tam gri, duvardan pullara pembe yansıdı mor gibi göründü. Yağmur yağıyor deli gibi bi de.
Sep kınaya pembe giy pullu düğünde daha hoş olur :)Ay oy birliği yapın herkes başka bişi diyooo... Kafam karıştı.
Şimdi pulluyla pembe kısayı seçtik. Hangisi düğüne hangisi kınaya ona karar verelim.
Kınadan 1-2 saat kalcam bu arada, malum yarın sınav var.
Aynı fikirdeyiim.Kısa kalcaksan yarin sefil olmasin elbise o zaman:)
Kına: pembe
Düğünullu diyorum o halde.
Siyah ile pembeyi bir arada yakıştıramam pek, zevk şeysi sanırım, tuhaf görünür gözüme...
Gri - pembe daha iyi siyaha oranla tabi.
Beyaz ve tonlarında şık bi şal varsa onu değerlendir tabi bir numarada.
Kınaya pembe kısa elbise, gri ceket ve siyah etolden başka seçenek yoksa üstüne, gri cekedi al bence.
Elbisenin yakası zaten kapalı bide üstüne sal biraz yasli isi durmaz mi?Siyah ile pembeyi bir arada yakıştıramam pek, zevk şeysi sanırım, tuhaf görünür gözüme...
Gri - pembe daha iyi siyaha oranla tabi.
Beyaz ve tonlarında şık bi şal varsa onu değerlendir tabi bir numarada.
Kınaya pembe kısa elbise, gri ceket ve siyah etolden başka seçenek yoksa üstüne, gri cekedi al bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?