Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

in vino veritas

Kadife olmaz kumaşı uygun değil ama model olarak şıkmış :/
Fırfırlı olan plaj elbisesi gibi durmuyor mu bana mı öyle geldi? Fotoğrafın kalitesi yüzünden sanırım kötü çıkmış.
Pembe kısa olacak gibi yani... Eğer düğün için farklı bir elbise varsa pulluyu giy, ama yoksa pulluyu düğüne saklayarak pembe kısayı giy. Pembeye o grili ceket de nasıl duracak hayal edemiyorum açıkçası... Olmaz sanki.
Tam gri de değil, mor gibi...
Zor.

Başka ceket seçeneğimiz var mı?

En üstteki eteği pullu olan kesinlikle düğün. Nereden aldın onu bu arada, ay baktıkça dibim düşüyo çünkü

Bende pembe fırfırlıyı plaj elbisesi olarak düşündüm altına sandalet oh mis:)

Siyah etol var bi de ama o da tüylü müylü. Gri tam gri, duvardan pullara pembe yansıdı mor gibi göründü. Yağmur yağıyor deli gibi bi de.

Kadife olanın kumaş tutsa modeli çok hoş aslında daracıktır da o güzel oturur. Ama kadife olmaz şimdi onu geçiyoruz o yüzden.

Fırfırlı da fazla spor duruyor, plaj yorumu cok dogru yaz günlerini ucuş ucuş yakabilirsin ama kınaya az kalır.

Öbür pembe krep kumaş mı demiştin? Eger öyleyse o pembe olur bence.

in vino veritas

Digeri cok hos pembe duz olan. Siyah canta ve ayakkabiyla yapardim ben olsam dugune daha agir olurdu

Ay oy birliği yapın herkes başka bişi diyooo... Kafam karıştı.

Şimdi pulluyla pembe kısayı seçtik. Hangisi düğüne hangisi kınaya ona karar verelim.

Kınadan 1-2 saat kalcam bu arada, malum yarın sınav var.

Kısa kalcaksan yarin sefil olmasin elbise o zaman:)

Kına: pembe
Düğün: pullu diyorum o halde.

Siyah etol var bi de ama o da tüylü müylü. Gri tam gri, duvardan pullara pembe yansıdı mor gibi göründü. Yağmur yağıyor deli gibi bi de.

Siyah ile pembeyi bir arada yakıştıramam pek, zevk şeysi sanırım, tuhaf görünür gözüme...
Gri - pembe daha iyi siyaha oranla tabi.
Beyaz ve tonlarında şık bi şal varsa onu değerlendir tabi bir numarada.

Kınaya pembe kısa elbise, gri ceket ve siyah etolden başka seçenek yoksa üstüne, gri cekedi al bence.

Şal var galiba. Çeyize koymuşlardı bir bakayım. Krem olması lazım.

Peki pembenin altına mint ayakkabı mı siyah mı pembe fiyonklu beyaz mı?

Elbisenin yakası zaten kapalı bide üstüne sal biraz yasli isi durmaz mi?

Sorrryyyy ben diğer elbise için anladım. 1. İçin demissin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…