Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Kızlar bugün kına gecesi var. Ne giyecegime karar veremedim.
1.size gönderdiğim pembe firfirli uzun elbise.
2. Oy birliğiyle karar verip aldığım mini pullu elbise.
3. Mini dar japone kollu pembe elbise.

Mr çekildim kafam bi dunya. Az daha sessiz olaymış makinenin içinde uyurdum sanırım.

Fırfırlı elbiseyi görmedim.2. Söylediğin banliyken tatilden tantasis aracılığıyla yolladığın elbise mükemmeldi. Tam da kınaya uygun bence .
Fikrim budur.

Simdi gelecen mi utuye

Günaydııın (aslında hala ayakta uyuyordu)

Hafızaları tazelesene bi beybisi hangisi hangisiydi unuttum been

Aa banlıyken gönderdigin elbiseyse pullu olan ona aşığım, evlenmek istiyorum onunla, birlikte mini mini clutch larımız topuklu ayakkabılarımız olsun istiyorum

Fırfırlı elbiseyi görmedim.2. Söylediğin banliyken tatilden tantasis aracılığıyla yolladığın elbise mükemmeldi. Tam da kınaya uygun bence .
Fikrim budur.

Simdi gelecen mi utuye

Sen utuleri pazartesiye bırak ben gelip yapcam hepsini.

Bu üçünden birini bu akşam birini yarın akşam giycem düğünde. Hangisini ne zaman giycem karar veremedim.

Pullu elbiseyi iki gün önceki düğünde giyindim herkes hasta oldu. O yüzden onu düğüne mi saklasam diyorum.

O zaman düğüne sakla bence de japone kol çok severim. Kınaya onu düşünebilirsin. Kınaya uzun firfirli giyme derim

Pembiş elbiseyi görmedim, mini pullu elbise şahane bi şeydi zaten, mini dar pembişi de görmedim bilemiycim.
Ama kına gecesine mini pembişi giyebilirsin pullu daha ağırsa düğüne sakla derim.

Aslinda benim aserme falan degildi. Hamile degilken ne yapiyosam aynisina devam ettim. Sadece miktar biraz artti ve bebege iyi gelecek şeyler eklendi. Bulanti ve halsizlik gectikten sonra is-güç hic durmadim. Koyde olsaydim capaya da gidecek gibi hissediyodum kendimi..

Pembe kısa elbise penye gibi göründü ama krep. Güzel duruyor kırışmış biraz.

Lacivert elbise kadife. Pek mevsime uygun değil.

Şu gri ceket de hepsinin üstüne olur dimi?

Bi kınaya bi düğüne seçelim hadi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…