TeşekkürlerBunu dinleyerek ütülü
Fırfırlı elbiseeeKızlar bugün kına gecesi var. Ne giyecegime karar veremedim.
1.size gönderdiğim pembe firfirli uzun elbise.
2. Oy birliğiyle karar verip aldığım mini pullu elbise.
3. Mini dar japone kollu pembe elbise.
Fırfırlı elbiseyi görmedim.2. Söylediğin banliyken tatilden tantasis aracılığıyla yolladığın elbise mükemmeldi. Tam da kınaya uygun bence .Kızlar bugün kına gecesi var. Ne giyecegime karar veremedim.
Tamam seve seve :))Getir bana bırak ben bakarım
GünaydııınKızlar bugün kına gecesi var. Ne giyecegime karar veremedim.
Düğünde giyeceğin ayrıysa ben 2 numero diyorumKızlar bugün kına gecesi var. Ne giyecegime karar veremedim.
Fırfırlı elbiseyi görmedim.2. Söylediğin banliyken tatilden tantasis aracılığıyla yolladığın elbise mükemmeldi. Tam da kınaya uygun bence .
Fikrim budur.
Simdi gelecen mi utuye
O zaman düğüne sakla bence de japone kol çok severim. Kınaya onu düşünebilirsin. Kınaya uzun firfirli giyme derimSen utuleri pazartesiye bırak ben gelip yapcam hepsini.
Bu üçünden birini bu akşam birini yarın akşam giycem düğünde. Hangisini ne zaman giycem karar veremedim.
Pullu elbiseyi iki gün önceki düğünde giyindim herkes hasta oldu. O yüzden onu düğüne mi saklasam diyorum.
Kızlar bugün kına gecesi var. Ne giyecegime karar veremedim.
İnanmıcaksın ama sana katılıyoreO zaman düğüne sakla bence de japone kol çok severim. Kınaya onu düşünebilirsin. Kınaya uzun firfirli giyme derim
Sen bana ölüyorsun da neyse
Aslinda benim aserme falan degildi. Hamile degilken ne yapiyosam aynisina devam ettim. Sadece miktar biraz artti ve bebege iyi gelecek şeyler eklendi. Bulanti ve halsizlik gectikten sonra is-güç hic durmadim. Koyde olsaydim capaya da gidecek gibi hissediyodum kendimi..Aferin sana daaaa....
La zaten burda organik falan filan bisiler bulmak mümkün değil. Bi de cips yersek uzaylı doğururuz.
Bi arkadaşım var yeni doğum yaptı. Normalde koladan nefret eden bir hatun. Dokuz ay boyunca deli gibi kola içti. Hamilelik denen şey çok tuhaf.
Uyucaktim bekliyom:)Birazdan foto gondercem seçin.
Firfirli elbise giyilmeyecek herhalde.
Uyucaktım diyo yaa ütüyü muhtar yapıcak zaarUyucaktim bekliyom:)
Sep caycam kinaya bence 1. Dugune daha agir, Kirmizi veya pembede dugune.Eki Görüntüle 1835920 Eki Görüntüle 1835921 Eki Görüntüle 1835922 Eki Görüntüle 1835923 Eki Görüntüle 1835924
Pembe kısa elbise penye gibi göründü ama krep. Güzel duruyor kırışmış biraz.
Lacivert elbise kadife. Pek mevsime uygun değil.
Şu gri ceket de hepsinin üstüne olur dimi?
Bi kınaya bi düğüne seçelim hadi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?