Krem şal süper olur, ceketle o elbiseyi pek bağlayamamıştım ben de.Şal var galiba. Çeyize koymuşlardı bir bakayım. Krem olması lazım.
Peki pembenin altına mint ayakkabı mı siyah mı pembe fiyonklu beyaz mı?
Bence durmaz ya. Tabi şalına göre değişir de böyle kibar, zarif, şifonumsu belki krep bi şey hayal et.Elbisenin yakası zaten kapalı bide üstüne sal biraz yasli isi durmaz mi?
Şal var galiba. Çeyize koymuşlardı bir bakayım. Krem olması lazım.
Peki pembenin altına mint ayakkabı mı siyah mı pembe fiyonklu beyaz mı?
Tamam tamam ben pembe elbiseye sandım. 1numaraya diyormuş.Bence durmaz ya. Tabi şalına göre değişir de böyle kibar, zarif, şifonumsu belki krep bi şey hayal et.
Tamam tamam ben pembe elbiseye sandım. 1numaraya diyormuş.
Krem şal süper olur, ceketle o elbiseyi pek bağlayamamıştım ben de.
Siyah ayakkabıyı ele. Yok öyle bi ayakkabı.
Mint le beyaz arasında gidip geliyorum ama bi matlıklarına parlaklıklarına bi de şalla tamamladıgında nasıl durduguna bağlı.
Ama pembenin yakası zaten kapalı ya ondan canlandiramadim:)Hayır kız pembeye diyorum. :/
Bişi olmaz yakasına pelerin tipi doladın mı hiiiç bişi olmaz, uyar o yakaya da.
İnan mint de olur, pembe tokalı beyaz ayakkabı da.
Mint giyersen tarz olur, uçuk bir görüntüsü varsa hele, o pembeyle çok hoş olur ^_^
Pembe tokalı beyaz ayakkabı, tam uyum olur, tonları aynıysa hafif üniformamsı etki bile verebilir.
Siyah giyme nolursunSiyah ayakkabın tam yazlık ise, yani bol penceleri, ince şeritli önü açık bir siyahsa, pembeyle olur.
Diğer türlü benim zevkimce pek şey değil, yine de sen bilirsin.
Ama pembenin yakası zaten kapalı ya ondan canlandiramadim:)
Tantanisle yolladigin fotoğraftaki mint tam kısa elbise içindi. Super uyumluydu.İkisi de mat. Minti pullunun altına da giycem. O yüzden beyazı mı giyeyim. Yoksa çok dikkat çekmez deyip giyeyim mi bilemedim.
Ders çalışıyorum. Biraz sonra beni lise öğrencisi sanan salak doktoru öldürmeyi planlıyorum.Nerdesiniz beaa..
Denas14__ nameaver @_angela_ @Loch Ness Canavari tantanis ladyamore @shot @marilyn monroe unuttuğum oldu mu?
Hic kullanmadigimdan bilmiyorum bende arada deniyim o zaman:))Sorun olmaz o yaka açık-kapalı.
Şimdi sıralama olarak krem şal-siyah etol-gri ceket denirse, ilk sıraya krem şalı koyarım. Renk olarak krem en ideali çünkü.
Şalı da 2 türlü kullanabilir, ya pelerin gibi yakayı da kapatır gibi ayarlar, kürk gibin sarar, ya da kollarından aşağı doğru salaş tutar.
Uyar yani her şartta o yakaya.
Aman nolcak hiçbirşeyİki akşam da aynı renk ayakkap giysem nasıl olur onu deyin hele bi de.
Hatırladım simdi mint i. Tantan ın pulluyla beraber gönderdigi. Çok güzel ayakkabıydıİkisi de mat. Minti pullunun altına da giycem. O yüzden beyazı mı giyeyim. Yoksa çok dikkat çekmez deyip giyeyim mi bilemedim.
Hatırladım simdi mint i. Tantan ın pulluyla beraber gönderdigi. Çok güzel ayakkabıydı
Nikah ve dügünde aynı ayakkabıyı giyebilirsin onda bi sıkıntı yok. Pembeyle de gayet gider, tarz olur. Tek emin olamadıgım mint-pembe yaparsan şalın renginin onu tamamlayıp tamamlayamayacagı.
Bence de giyindikten sonra mint i de beyazı da bi dene.
Hem şal hem ayakkabı net beyazsa (veya aynı tonlarda net kremse) benim oyum pembe fiyonklu beyazdan yana simdilik.
Şal krem ayakkabı beyazsa da oyum mint ten yana.
@_angela_ mesela şöyle bir siyah ayakkabiyla kotu mu durur ki ben nedense çok seviyorum:/ hani elbiseyi iyice patlatiyormus gibi geliyor siyah Eki Görüntüle 1835943
Anladım ..Canım ı-ıh ya. Tamam cici güzel de, zevk şeysi işte bir arada basit geliyor bana.
Dantelli olmaaazŞal krem ayakkabı beyaz. Şal arıyorum evin her köşesinde yana yakıla.
Dantel beyaz şal buldum ama nine gibi olurum diymi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?