Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Şal var galiba. Çeyize koymuşlardı bir bakayım. Krem olması lazım.

Peki pembenin altına mint ayakkabı mı siyah mı pembe fiyonklu beyaz mı?
Krem şal süper olur, ceketle o elbiseyi pek bağlayamamıştım ben de.

Siyah ayakkabıyı ele. Yok öyle bi ayakkabı.

Mint le beyaz arasında gidip geliyorum ama bi matlıklarına parlaklıklarına bi de şalla tamamladıgında nasıl durduguna bağlı.

Şal var galiba. Çeyize koymuşlardı bir bakayım. Krem olması lazım.

Peki pembenin altına mint ayakkabı mı siyah mı pembe fiyonklu beyaz mı?

İnan mint de olur, pembe tokalı beyaz ayakkabı da.
Mint giyersen tarz olur, uçuk bir görüntüsü varsa hele, o pembeyle çok hoş olur ^_^
Pembe tokalı beyaz ayakkabı, tam uyum olur, tonları aynıysa hafif üniformamsı etki bile verebilir.
Siyah giyme nolursun Siyah ayakkabın tam yazlık ise, yani bol penceleri, ince şeritli önü açık bir siyahsa, pembeyle olur.
Diğer türlü benim zevkimce pek şey değil, yine de sen bilirsin.

İkisi de mat. Minti pullunun altına da giycem. O yüzden beyazı mı giyeyim. Yoksa çok dikkat çekmez deyip giyeyim mi bilemedim.

Siyah benim de pek tercihim değil.
Giyindikten sonra karar vereyim eniyisi.

Ama pembenin yakası zaten kapalı ya ondan canlandiramadim:)

Sorun olmaz o yaka açık-kapalı.
Şimdi sıralama olarak krem şal-siyah etol-gri ceket denirse, ilk sıraya krem şalı koyarım. Renk olarak krem en ideali çünkü.
Şalı da 2 türlü kullanabilir, ya pelerin gibi yakayı da kapatır gibi ayarlar, kürk gibin sarar, ya da kollarından aşağı doğru salaş tutar.

Uyar yani her şartta o yakaya.

İkisi de mat. Minti pullunun altına da giycem. O yüzden beyazı mı giyeyim. Yoksa çok dikkat çekmez deyip giyeyim mi bilemedim.
Tantanisle yolladigin fotoğraftaki mint tam kısa elbise içindi. Super uyumluydu.

Pembe ve siyahi yakistiriyorum ben tabi ayakkabı modeline gore de değişir.
Madem siyahi begenmediler beyazı giy ozaman

Hic kullanmadigimdan bilmiyorum bende arada deniyim o zaman:))

Hatırladım simdi mint i. Tantan ın pulluyla beraber gönderdigi. Çok güzel ayakkabıydı

Nikah ve dügünde aynı ayakkabıyı giyebilirsin onda bi sıkıntı yok. Pembeyle de gayet gider, tarz olur. Tek emin olamadıgım mint-pembe yaparsan şalın renginin onu tamamlayıp tamamlayamayacagı.

Bence de giyindikten sonra mint i de beyazı da bi dene.

Hem şal hem ayakkabı net beyazsa (veya aynı tonlarda net kremse) benim oyum pembe fiyonklu beyazdan yana simdilik.

Şal krem ayakkabı beyazsa da oyum mint ten yana.

Şal krem ayakkabı beyaz. Şal arıyorum evin her köşesinde yana yakıla.

Dantel beyaz şal buldum ama nine gibi olurum diymi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…