- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
Hadi ya.
Hayırlısı olsun
Ne zaman açıklancak sonuçlar ?
Gecmis olsun kuzumYok dayım falan. 2014 83 puan 2015 79 puan ben hala aciktayim. O yüzden bu sene kitap açmadan girdim. Bakalım ne olacak.
@marilyn monroe senin nasıl geçti?
Gecmis olsun. Sen bi şirket ac caycin olayimAmaaaan boşver, zaten bişey olacağı yok.
Hiç bir fikrim yok, 2-3 haftaya açıklanır herhalde. Haftaya bi tane daha var.
Gecmis olsun kuzumsıkma canını dicem ama biliyorum bi b.ka yaramıcak
Gecmis olsun. Sen bi şirket ac caycin olayim
Geçmiş olsun sep kuzum
Aman salla o zaman bebişim. Çık Kordon'da bira midye yap, kafan dağılsın biraz.Üzülmedim canım sinir oldum sadece sorulara.
Aman salla o zaman bebişim. Çık Kordon'da bira midye yap, kafan dağılsın biraz.
Sıkma cicim ne sıkcaksınHiç canımı sikamam valla cicim. Gayet iyiyim. Zevk için giriyorum artık sınavlara. Bi Mok olmayacağı belli.
İki halay çekersin kendine gelirsinDüğün var düğün.. sınavdan daha çok geriyor beni şu düğün dernek işleri. Önümüzdeki on sene düğüne gitmek istemiyorum.
Niye be en güzel elbise sende, git çeyregini tak göbegini at havan degisirDüğün var düğün.. sınavdan daha çok geriyor beni şu düğün dernek işleri. Önümüzdeki on sene düğüne gitmek istemiyorum.
Niye be en güzel elbise sende, git çeyregini tak göbegini at havan degisir
OooHe ya çeyrek. Kol kadar bilezik aldık ona da uyuzum zaten.
Oo gördünüz değil mi, sırf maddiyat için düğünüme gelmeyecekmiş...Senin düğününe gelmem ben. Bir metre boylu 5 cm bilekli kızın bileziğine servet yatırdık, sana almaya kalkasak piihiiuuu..
Bebeğim adresini versene, dügün davetiyemi postalicam da. Sen, eşin ve kol gibi bilezik beni bu mutlu günümde yalnız bırakmazsanız coook sevinirimHe ya çeyrek. Kol kadar bilezik aldık ona da uyuzum zaten.
Bebeğim adresini versene, dügün davetiyemi postalicam da. Sen, eşin ve kol gibi bilezik beni bu mutlu günümde yalnız bırakmazsanız coook sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?