Hpv dış lezyonda olmaz benim bildiğim rahim ağzında olurŞşDenas14__ kadını... Şu hpv'de bahsettiğin sivilce normal bildiğimiz sivilce gibi mi?
Oo gördünüz değil mi, sırf maddiyat için düğünüme gelmeyecekmiş...
Hiçbir şey takma tamam, parada pulda gözümüz yok bizim.................................................
Herpez virusu hiv. Goruntusu normal sivilce gibi ama ozel bolgende irili ufakli cikiyor, kendi kendine sonup kayboluyor. Ilk uc gun dehset kasiniyor aciyor. Sonra gidiyor. Pusuya yatiyor 3 ay sonra gene. Stresli bir zamansa 15 gun sonra gene. Hic belli olmuyor. Normal sivilce gibi deri ustunde degil deri altinda sot kadini.ŞşDenas14__ kadını... Şu hpv'de bahsettiğin sivilce normal bildiğimiz sivilce gibi mi?
Bebeğim adresini versene, dügün davetiyemi postalicam da. Sen, eşin ve kol gibi bilezik beni bu mutlu günümde yalnız bırakmazsanız coook sevinirim
Hpv dış lezyonda olmaz benim bildiğim rahim ağzında olur
Onunda risk grupları var tipine göre
100 tipi var ama cogunlugu lezyon cikiyor. Genital bolgede .Hpv dış lezyonda olmaz benim bildiğim rahim ağzında olur
Onunda risk grupları var tipine göre
Rahimde olması şart değil, dış genital bölgede de olabiliyor. Dudaktaki uçuk gibi bir görüntüsü var.
100 tipi var ama cogunlugu lezyon cikiyor. Genital bolgede .
Hiii damat ı bul bilezigin hazır diyosunSahte bilezik almak bile geçti aklımdan yeminle. Geliriz sana da önce aday bulun da.
Abi kadın nüfusu mu azdır nedir, çevremde hep evlenemeyen hatunlar var evlenemeyen adam yok.
O artik ileri boyutu. Mecbur doktora gitmek.Yoksa cogu genital herpez hastasi tedavisi olmadigi icin doktora gitmiyor. Atak azaltici ilaci atiyor bununla yasamaya alisiyor hayata devam ediyor.Valla kızlar ben 5 sene genotiplendirmesini çalıştım Hpv nin
High ve low riskleri var
Bize gelen örnekler çoğunlukla rahip ağzı kazıntısı olurdu
Herpes farkli hpv farklı amaO artik ileri boyutu. Mecbur doktora gitmek.Yoksa cogu genital herpez hastasi tedavisi olmadigi icin doktora gitmiyor. Atak azaltici ilaci atiyor bununla yasamaya alisiyor hayata devam ediyor.
Ayol kız evlenecek adamını bulsun da isterse aynı akşam haber versin. Hiç problem değilLan erken haber ver bari kıştan alalım. Düğün sezonunda çok pahalı. Öyle aniden evlenme sakın.
Pislik misin acaba? Sahte bilezikler falan...Sahte bilezik almak bile geçti aklımdan yeminle. Geliriz sana da önce aday bulun da.
Abi kadın nüfusu mu azdır nedir, çevremde hep evlenemeyen hatunlar var evlenemeyen adam yok.
Hiii damat ı bul bilezigin hazır diyosunsahte getirme ama ısırır anlarım bak
Bu arada o konuda birtakım güzel haberlerim olabilirtabi sen banlandın gittin uzak kaldın bilmiyosun neyse şimdilik beklemede kalın zamanı geldiginden davulla zurnayla görgüsüzlügün dozunu kaçırıp sitenin girişine Queen in dügün marşıyla ilan etcem zaten
Bu S shot kadını adam uyanır da yaptığı hatadan döner düşüncesiyle aniden evlenir ben sana söyleyeyim. Bence sen bileziği al koy kenara.Lan erken haber ver bari kıştan alalım. Düğün sezonunda çok pahalı. Öyle aniden evlenme sakın.
Hiii damat ı bul bilezigin hazır diyosunsahte getirme ama ısırır anlarım bak
Bu arada o konuda birtakım güzel haberlerim olabilirtabi sen banlandın gittin uzak kaldın bilmiyosun neyse şimdilik beklemede kalın zamanı geldiginden davulla zurnayla görgüsüzlügün dozunu kaçırıp sitenin girişine Queen in dügün marşıyla ilan etcem zaten
Eltişinle sana mutluluklar.
Edit: Bana laf et ama eltişime etme
Abovv eltişimin düğününde sayfalarca "ne giyeyim" konuşuruz artık hep beraberWuuhuuu heyecanla bekliyoruz. Halay başı ol can düğünde
Eltişinle sana mutluluklar.
Sen hiçbi şey takmasan da olur bebegim, her türlü halayın başını, her göbek atan kalabalıgın orta yerini, pastanın en güzel dilimlerinden birini sana ayırcam benWuuhuuu heyecanla bekliyoruz. Halay başı ol can düğünde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?