Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Abovv eltişimin düğününde sayfalarca "ne giyeyim" konuşuruz artık hep beraber Gerçi ben nedime elbisemle icabet edeceğim ama olsun

Benim elbise hazır. Bundan sonraki her düğünde aynı şeyleri giymeyi planlıyorum. Üniforma yapcam. Sizin için elbise ararız artık.

Kına yakcam ben. Üç gün içinde iki geline kına yaktım. Uzman oldum artık.

Sen yokken bunlar bana hep böyle davrandı sep. Bu kız mutsuz bi halini sorayım diyen yok. Hep bi dışlama.
Ayol ders çalışacağım bahanesiyle dışarıdan çaktırmadan konuşmaları takip etmenden, geceyi hastanede geçirmene kadar her detaya hakimiz.

Araya giriyorum; evli hatunlar, evi olan kadınlar, evle ilgilenen bacılar çamaşır kurutma makinası kullanan var mı aranızda?

5i 1yerde takcaksan gelebilirsin ama gercı sen bırak 5i 1yerdeyi nescafe 3ü 1 arada bile takmazsın ya bana neeeeysee
Öğrencinin parası mı olur? Kola alır gelirim ben içer ferahlarsınız.

Ayol ders çalışacağım bahanesiyle dışarıdan çaktırmadan konuşmaları takip etmenden, geceyi hastanede geçirmene kadar her detaya hakimiz.
Çalışıyorum ama?

Ben kendi kendime konuşuyorum arada gelip. Siz ikiniz beni sevmiyorsunuz.

Kıyamam sanaaa. Ben çekerim kulaklarını.
Seni dışlayanın düğününde çeyrek altın takcam.
Çek sep. Kulaklarından tavana as. Çeyrek ne gram bile takma.

Ondan anca 3ün 1i gelir
Ayıpçı.

Alayım mı almayayım mı? Soru bu..

Alırsam ne marka alayım, bunun bi yoğuşmalısı bi hava filtrelisi mi ne var onlar ne?
Kışın hava kötüyken ya da tatil dönüşü, mevsim degisikligi derken makine makine çamaşır yıkarken, giymek istedigin bi seyi acil havalandırırken çok işlevsel oluyo valla. Tam tembel işi kolaylık saglayan bir minnoş en sevdigim al bence

Yogusma ve hava filtresi isine pek hakim degilim. Bizimkinin su haznesi var, kurutma bitince onu boşaltıyosun her seferinde ama zor bi sey degil, tık cıkıyo döküp tık diye koyuyosun yerine. 1 dakika bile degil. Yogusmalı bu oluyodur yanlış anlamadıysam.

Sep ben bi ara niyetlendim alayım diye
Ama kullanan arkadaşlarım vazgeçirdi
Acayip elektrik yakıyor fatura piuuu
Birde çok kırışık çıkartıyormuş
Faturaya katkısını bilmiyorum ama sürekli kullanmazsan pek de bi sey fark etmiyo cünkü bizde bi degisiklik olmamıstı.

Kırısıklıkları azaltmak icin hassas secenegi var 2 aşamalı bizimkinin. 2. Seviyede hassas yapınca normal çıkıyolar kırısmadan burusmadan. Ütüsü kolay yani.

Sep ben bi ara niyetlendim alayım diye
Ama kullanan arkadaşlarım vazgeçirdi
Acayip elektrik yakıyor fatura piuuu
Birde çok kırışık çıkartıyormuş

Kuzenim kullanıyor elektrik faturasında hiç bişey farketmedi dedi. Gömlekleri atmıyormuş, atarsa da tam kurutmadan çıkarıyormuş kırışmasın diye. Diğerlerinde sıkıntı olmuyor didi. Ama ben detaycı insan olduğum için en az on insandan kullanıyorum memnunum cümlesini duymadan bişey alamam.

Ha bi de ütü kurulugundaya basmayacaksın cünkü o aslında bildigin ıslak demek, kandırıkçı bi mod. Direk dolap kurulugu diyosun mesele çözülüyoo

Bak gömlekler icin iyi ama ütü kurulugu sana tavsiye veren haklı in vino veritas

Ben çamaşırı dışarı asmıyorum, evin içinde de kurumuyor meretler. Çok sıkıldım çamaşır askısının sürekli dolu olmasından. Sürekli kullanırım alırsam.

Bi de bunun hem yıkama hem kurutma bir arada olanları var ama pek tercih edilmiyor sanırım.

Dediğim gibi alcaktım vazgeçirdiler
Bizde klimalardan dolayı faturalar epey yüklü geldiğinden
Birde herşey konulamıyomuş galiba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…