Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Ben bu düğünlerdeki altın döngüsünü sevmiyorum..
Şimdi bizde olsa bu kadar altın takılsa, anne baba, hatta takılan bile o takanlara geri takmak zorunda altını..
Birde insan düşünüyot, bu kadar altın bana takılsa, en az 3 te 2 sini anne babam birilerine takmış demektir..
Soru: Len biz bir ömür elaleme altın takmaktanmı belimiz doğrulmadı diye düşünürüm

Bi de düğününde büyük bir şey takip sonradan küsünce seninkine gelmemesi gibi bir durum da olabiliyor. Amcamin kızı iki nisan bir düğün yaptı hepsine çılgın takılar gitti ama şimdi görüşmüyoruz onlarla olan bizim takılarak oldu.

Yani hemşire 2 bilezik için koca yazı döşedin

Yok bizde öyle olmuyor, küslük bile olsa, altının üzerine yada bileziğe etiket üzerine isim yazıp yollanıp takılır, yoksa dedikodudan kurtulamazsın ve harram ediyoruuumm diye hönkürülme riskinden kaçarız

Yani hemşire 2 bilezik için koca yazı döşedin
Yahu hemşire bahsettiğim 2 bilezik değil, oradaki bilezikler bize takılmış olaysı, ana babalarımız elaleme yuh ne bilezik takmışlar bana dönüşü buysa idi ana fikir..
Parmağın gösterdiği yere bakmıyorsun

Onu ilk kez kız kardeşimin düğününde gördüm ya bileziğin içine isim yazmışlar biz hayran hayran baktık epey bi.

Bizim çakal karloslar çeyrek görünümlü gram taksınlar anca

Küs olunca da gelen giden yok tabii.

Ben bilezikleri bana takmalari durumunda çok pek çok memnun olurdum valla. Anam babam da ne takarsa taksın banane düğün hasılatına bakarım açıkçası.

Önümde 3 kuzen düğünü 1 kuzen oğlu sünnet düğünü var
Abla borç vermezmi ki

Ben bilezikleri bana takmalari durumunda çok pek çok memnun olurdum valla. Anam babam da ne takarsa taksın banane düğün hasılatına bakarım açıkçası.
İlk başlarda öyle oluyo
Aman annemler takıyo ehuehu biz takmasakta olur diyosun
Zaman ilerledikçe sende takmaya başlıyosun cınım kaçış yok

Ben 2. evliliğimi yaptım, annemler ilkten kalan borçları bitiremedik diye veryansın etti yahu
Bende 2. nikah düğünde takı takmasın kimse diye az kişi çağırıp o kişileri tembihledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…