- 10 Kasım 2013
- 6.311
- 13.004
- 298
Bebe istiyor zaar.Aralarinda 25 küsur yas varmis
Angela bize bu işin sırrını vermeli@_angela_ koş koş düğün fotoğrafını bulmuş tantan
Bizde bilaf var ama ayıptır yazamam..
Ben bu düğünlerdeki altın döngüsünü sevmiyorum..
Bi de düğününde büyük bir şey takip sonradan küsünce seninkine gelmemesi gibi bir durum da olabiliyor. Amcamin kızı iki nisan bir düğün yaptı hepsine çılgın takılar gitti ama şimdi görüşmüyoruz onlarla olan bizim takılarak oldu.Ben bu düğünlerdeki altın döngüsünü sevmiyorum..
Şimdi bizde olsa bu kadar altın takılsa, anne baba, hatta takılan bile o takanlara geri takmak zorunda altını..
Birde insan düşünüyot, bu kadar altın bana takılsa, en az 3 te 2 sini anne babam birilerine takmış demektir..
Soru: Len biz bir ömür elaleme altın takmaktanmı belimiz doğrulmadı diye düşünürüm
Yani hemşire 2 bilezik için koca yazı döşedinBen bu düğünlerdeki altın döngüsünü sevmiyorum..
Şimdi bizde olsa bu kadar altın takılsa, anne baba, hatta takılan bile o takanlara geri takmak zorunda altını..
Birde insan düşünüyot, bu kadar altın bana takılsa, en az 3 te 2 sini anne babam birilerine takmış demektir..
Soru: Len biz bir ömür elaleme altın takmaktanmı belimiz doğrulmadı diye düşünürüm
Yok bizde öyle olmuyor, küslük bile olsa, altının üzerine yada bileziğe etiket üzerine isim yazıp yollanıp takılır, yoksa dedikodudan kurtulamazsın ve harram ediyoruuumm diye hönkürülme riskinden kaçarızBi de düğününde büyük bir şey takip sonradan küsünce seninkine gelmemesi gibi bir durum da olabiliyor. Amcamin kızı iki nisan bir düğün yaptı hepsine çılgın takılar gitti ama şimdi görüşmüyoruz onlarla olan bizim takılarak oldu.
Ay çok tanıdık geldiYani hemşire 2 bilezik için koca yazı döşedin
Yahu hemşire bahsettiğim 2 bilezik değil, oradaki bilezikler bize takılmış olaysı, ana babalarımız elaleme yuh ne bilezik takmışlar bana dönüşü buysa idi ana fikir..Yani hemşire 2 bilezik için koca yazı döşedin
Onu ilk kez kız kardeşimin düğününde gördüm ya bileziğin içine isim yazmışlar biz hayran hayran baktık epey bi.Yok bizde öyle olmuyor, küslük bile olsa, altının üzerine yada bileziğe etiket üzerine isim yazıp yollanıp takılır, yoksa dedikodudan kurtulamazsın ve harram ediyoruuumm diye hönkürülme riskinden kaçarız
Ben bilezikleri bana takmalari durumunda çok pek çok memnun olurdum valla. Anam babam da ne takarsa taksın banane düğün hasılatına bakarım açıkçası.Yahu hemşire bahsettiğim 2 bilezik değil, oradaki bilezikler bize takılmış olaysı, ana babalarımız elaleme yuh ne bilezik takmışlar bana dönüşü buysa idi ana fikir..
Parmağın gösterdiği yere bakmıyorsun
Önümde 3 kuzen düğünü 1 kuzen oğlu sünnet düğünü varYahu hemşire bahsettiğim 2 bilezik değil, oradaki bilezikler bize takılmış olaysı, ana babalarımız elaleme yuh ne bilezik takmışlar bana dönüşü buysa idi ana fikir..
Parmağın gösterdiği yere bakmıyorsun
İlk başlarda öyle oluyoBen bilezikleri bana takmalari durumunda çok pek çok memnun olurdum valla. Anam babam da ne takarsa taksın banane düğün hasılatına bakarım açıkçası.
Ben 2. evliliğimi yaptım, annemler ilkten kalan borçları bitiremedik diye veryansın etti yahuBen bilezikleri bana takmalari durumunda çok pek çok memnun olurdum valla. Anam babam da ne takarsa taksın banane düğün hasılatına bakarım açıkçası.
Benimde önümde 1 kuzen düğünü 1 de sünnet var, şimdi annemler bileziği benim takmamı hayal ediyor durÖnümde 3 kuzen düğünü 1 kuzen oğlu sünnet düğünü var
Abla borç vermezmi ki
İlk başlarda öyle oluyo
Aman annemler takıyo ehuehu biz takmasakta olur diyosun
Zaman ilerledikçe sende takmaya başlıyosun cınım kaçış yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?