İyi bakalim abla:) kiyafet bulabildin mi?Düğün temmuzda olacak,nikahı burada olacak.başka şehire gidecek çünkü..
İyi bakalim abla:) kiyafet bulabildin mi?
Ayy yine rezil oldum.
Çocukluk askilottomun fotoğrafını beğendim instagramda. Açıklamada şey yazıyormuş Sevdan hala yüreğimde ikamet ediyor diye hic bir kiraciya satmadım düşlerimi. Bu ne yaBeğendikten sonra yazısını fark edince geri aldım azıcık ergen oldum ama ondan fazla diil.
Haha bence de ondan. Benim için yazmadığı kesin ama beğenmem de olmadı.
Sen fazla boş kalmaAyy yine rezil oldum.
Çocukluk askilottomun fotoğrafını beğendim instagramda. Açıklamada şey yazıyormuş Sevdan hala yüreğimde ikamet ediyor diye hic bir kiraciya satmadım düşlerimi. Bu ne yaBeğendikten sonra yazısını fark edince geri aldım azıcık ergen oldum ama ondan fazla diil.
Kötü bir niyetim yoktu yav. Çocuk yengemin kardeşi olur minikken iyi yürümüştü. Köyde bulduğu bütün boş duvarlara ismimizi yazıp rezil etmişti beni bak yine sinirlendim.Sen fazla boş kalma
Başına iş alıyosun yoksa
Dağınık topuz olmaz mıBalerin topuzu iyi gider o elbiseye sankim. Kaşını gözünü de yukarı çeker makyajı güzel durur.
Dağınık topuz olmaz mı
Yani tam ensede ?
Oyhh bilemedim kendide kararsız :sOlur tabi ama ben o dağınık topuzlari teenagelere çok yakistirmiyorum. Daha bi 25 üstü saçı sanki onlar
Onun aklında ne var?Oyhh bilemedim kendide kararsız :s
O böyle örgülü düşünüyor gibiOnun aklında ne var?
Alttaki hoşmuşÖrgü çok hoş olur ama öyle altı topuzlu değil. Şöyle şeyler.
Eki Görüntüle 1836860 Eki Görüntüle 1836861
Lise mezuniyet toreni mi?Örgü çok hoş olur ama öyle altı topuzlu değil. Şöyle şeyler.
Eki Görüntüle 1836860 Eki Görüntüle 1836861
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?