Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Ay inanki sevmem. burda dugunlere kalin bilezigini takip gidersin herkes bakar. Eger altinin yoksa kv ayiplanir takinca kendimi mal gibi hissediyorum zaten bisiyim yok bi ince bileklik,bi ince kolye okadar

Açıkçası yatırım için kullanabileceğimiz bileziklerden yapalım dedik biz, zaten eşimle yaptık, bi de bizimkiler. :) Ben de kv tarafından bi mok görmeyen gelinlerdenim. Bizim burada kim ayıplanır, ayıplama var mıdır onu da bilmiyorum pek düğün kültürüm yok ama en fazla kullandığım iki setim vardır ağır davetler-düğünler için; biri eşimin hediyesi beyaz altın bi set, bi de annemlerin hediyesi inci set. Öyle.. :)

Sarı altın kullanamam ben de, ya yakışana yakışıyor yanlış anlaşılmasın da bana kıromsu geliyor :/ Kendime yakıştıramam, kullanmam.

Sarı altın bilezikler Setler falan bence de hoş durmuyor ama ince kolyeleri seviyorum ben ya. Iki tane var öyle kolyem. Kıro mu duruyorum şimdi

Sarı altın bilezikler Setler falan bence de hoş durmuyor ama ince kolyeleri seviyorum ben ya. Iki tane var öyle kolyem. Kıro mu duruyorum şimdi

Ben kendime yakıştıramıyorum sorun o. Sarı altın olarak nadiren kullandığım bi nazar boncuklu incecik zincir var, hani bi ara modaydı ya onlar, annem de doğum günlerimizde kardeşime de bana da almıştı. İşte bi onu kullandığım olur. Diğerleri bana göre değil :/ Sarı altın küpe bile takmam ya sevmiyorum.

Anladım. Benimkiler de zincir ikisi de hediye degistiremem de. Birlikte yaşıyoruz öyle :))

Şu oyun salonunda sevişmeyin konusuna sinir oldum.

Niye, oyun salonunda mı sevişiyorsun?

Geldi geldi dün gece
Hayır evsiz fakirlerle napcam.

Tam ilişkiye girecekken uyarma kararı almışlar. Görüntüyü izleyip tüp önsevismeye şahit olup son dakika içeri girmek bana hiç mantıklı gelmedi. Illa engel olmak istiyorlarsa baştan engel olsunlar.

Ne guzel:) katiliyorum. Biz yatirim yapadigimiz icin onu bilemicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…