Nerden çıkarıyorsunuz bunları?
Hiç canım nerden çıkaracağız.Nerden çıkarıyorsunuz bunları?
Hiç işte tamamen işgüzarlığımızHiç canım nerden çıkaracağız.
Yoksa ikimiz de aynı tepkiyi vermişiz falan, bunlar hep bizim suçumuz.Hiç işte tamamen işgüzarlığımız
İyi saatte olsunlar uğradıysa bize demek kiYoksa ikimiz de aynı tepkiyi vermişiz falan, bunlar hep bizim suçumuz.
Söyleyin onlara gitsinler. Benim gibi tatlı edepli sevimli iyi kalpli bi bekar için öyle kötü şeyler söylemesinler.İyi saatte olsunlar uğradıysa bize demek ki
Tatlı?Söyleyin onlara gitsinler. Benim gibi tatlı edepli sevimli iyi kalpli bi bekar için öyle kötü şeyler söylemesinler.
Sizin biricik arkadaşınız, gönüllerin piremsesi kendimden.Tatlı?
Edepli?
Sevimli?
İyi kalpli?
Sen kimden bahsediyorsun?
Kuzguna yavrusu şahin görünürmüşSizin biricik arkadaşınız, gönüllerin piremsesi kendimden.
Ya kamera olayı sakat arkadaş. Bunu bilir bunu söylerim ben.tantanis
iş üstünde yakalama mantığı var, bekleyip son anda müdahale edebilirler, o durumda inkar edemezler. Diğer türlü "İki öpüştük elleştik sana noluyor, sanki seviştik, sevişmeyecektik" filan da diyebilirler. Cam olduğunu bile bile yapıyorlardır zaten ya hangi çağdayız allasen, içerideki aletlerle seni odaya kapatacaklar da güvenlik kamerası olmayacak öyle mi?
Uyarıları da olur zaten... Bi de yeni çıkmış bi uygulama değil, eskiden beri var oyun odaları, ben üni.ye giderken de vardı, ps oynanırdı, net kafeden devşirme takım oyunları için suntayla ayrılmış bölmeler olurdu vs. biz de oynadık biliriz.
Onlar cam önünde sevişmeye utanmayacak da kadın izlemeye mi utanacak?
tantanis
İş üstünde yakalama mantığı var, bekleyip son anda müdahale edebilirler, o durumda inkar edemezler. Diğer türlü "İki öpüştük elleştik sana noluyor, sanki seviştik, sevişmeyecektik" filan da diyebilirler. Cam olduğunu bile bile yapıyorlardır zaten ya hangi çağdayız allasen, içerideki aletlerle seni odaya kapatacaklar da güvenlik kamerası olmayacak öyle mi?
Uyarıları da olur zaten... Bi de yeni çıkmış bi uygulama değil, eskiden beri var oyun odaları, ben üni.ye giderken de vardı, ps oynanırdı, net kafeden devşirme takım oyunları için suntayla ayrılmış bölmeler olurdu vs. biz de oynadık biliriz.
Ya kamera olayı sakat arkadaş. Bunu bilir bunu söylerim ben.
Bilmiyorum ya kayıt altına alındığını bile bile sevişmek bana hiç mantıklı gelmiyor. Bu kadar saf olabileceklerine inanmıyorum. Iceri girerken uyarsalar üstü kapalı biçimde, herhangi bir sorun olursa disarsayiz kameralarla da izliyoruz sizi zaten merak etmeyin falan deseler daha makul geliyor bana. Isi son dakikaya kadar getirdikten sonra içeri dalsalar ne olacak.tantanis
İş üstünde yakalama mantığı var, bekleyip son anda müdahale edebilirler, o durumda inkar edemezler. Diğer türlü "İki öpüştük elleştik sana noluyor, sanki seviştik, sevişmeyecektik" filan da diyebilirler. Cam olduğunu bile bile yapıyorlardır zaten ya hangi çağdayız allasen, içerideki aletlerle seni odaya kapatacaklar da güvenlik kamerası olmayacak öyle mi?
Aa unutmuşum. Neyse kapanır herhalde.
Ya kuzum evsizlikten, umursamazlıktan veya fantezi olarak kamera olduğunu bildiği halde yapanlar var.Bilmiyorum ya kayıt altına alındığını bile bile sevişmek bana hiç mantıklı gelmiyor. Bu kadar saf olabileceklerine inanmıyorum. Iceri girerken uyarsalar üstü kapalı biçimde, herhangi bir sorun olursa disarsayiz kameralarla da izliyoruz sizi zaten merak etmeyin falan deseler daha makul geliyor bana. Isi son dakikaya kadar getirdikten sonra içeri dalsalar ne olacak.
Fantezi olsun diye yapanları geçtim. Ama lise öğrencisi insan bunu yapacak cesareti bulamaz ya sanmıyorum. Kadın da ilk konusunda dedi kızlar bilmiyor olabilir ama erkekler biliyor kamera olduğunu diye. Demek ki açık açık söylemek gerek.Ya kuzum evsizlikten, umursamazlıktan veya fantezi olarak kamera olduğunu bildiği halde yapanlar var.
Sana mantıklı gelmiyor. Ama başkaları yapıyor, gayet de yapıyor.
Bilmiyorum ya kayıt altına alındığını bile bile sevişmek bana hiç mantıklı gelmiyor. Bu kadar saf olabileceklerine inanmıyorum. Iceri girerken uyarsalar üstü kapalı biçimde, herhangi bir sorun olursa disarsayiz kameralarla da izliyoruz sizi zaten merak etmeyin falan deseler daha makul geliyor bana. Isi son dakikaya kadar getirdikten sonra içeri dalsalar ne olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?