Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

tantanis

İş üstünde yakalama mantığı var, bekleyip son anda müdahale edebilirler, o durumda inkar edemezler. Diğer türlü "İki öpüştük elleştik sana noluyor, sanki seviştik, sevişmeyecektik" filan da diyebilirler. Cam olduğunu bile bile yapıyorlardır zaten ya hangi çağdayız allasen, içerideki aletlerle seni odaya kapatacaklar da güvenlik kamerası olmayacak öyle mi?

Uyarıları da olur zaten... Bi de yeni çıkmış bi uygulama değil, eskiden beri var oyun odaları, ben üni.ye giderken de vardı, ps oynanırdı, net kafeden devşirme takım oyunları için suntayla ayrılmış bölmeler olurdu vs. biz de oynadık biliriz.
Onlar cam önünde sevişmeye utanmayacak da kadın izlemeye mi utanacak?

Sizin biricik arkadaşınız, gönüllerin piremsesi kendimden.
Kuzguna yavrusu şahin görünürmüş

Ya kamera olayı sakat arkadaş. Bunu bilir bunu söylerim ben.

Kim sevişmiş camın önündeeee?

Ya kamera olayı sakat arkadaş. Bunu bilir bunu söylerim ben.

Tabi ki sakat, kayıt edilir mi, görüntü saklanır mı vs... Patronlarının -liseli amatör prno- manyağı olmadığı ne malum?
Reşit değillerdir zaten muhtemelen. 18 yaş yasağı getirecekler öylesi mekanlara, almayacaklar 15indeki tipleri. Ama orada kamera olmadığını görmedim bilmiyordum da diyemez kimse, o kadar cahil olunmaz şu çağda.

Bilmiyorum ya kayıt altına alındığını bile bile sevişmek bana hiç mantıklı gelmiyor. Bu kadar saf olabileceklerine inanmıyorum. Iceri girerken uyarsalar üstü kapalı biçimde, herhangi bir sorun olursa disarsayiz kameralarla da izliyoruz sizi zaten merak etmeyin falan deseler daha makul geliyor bana. Isi son dakikaya kadar getirdikten sonra içeri dalsalar ne olacak.

Ya kuzum evsizlikten, umursamazlıktan veya fantezi olarak kamera olduğunu bildiği halde yapanlar var.
Sana mantıklı gelmiyor. Ama başkaları yapıyor, gayet de yapıyor.

Ya kuzum evsizlikten, umursamazlıktan veya fantezi olarak kamera olduğunu bildiği halde yapanlar var.
Sana mantıklı gelmiyor. Ama başkaları yapıyor, gayet de yapıyor.
Fantezi olsun diye yapanları geçtim. Ama lise öğrencisi insan bunu yapacak cesareti bulamaz ya sanmıyorum. Kadın da ilk konusunda dedi kızlar bilmiyor olabilir ama erkekler biliyor kamera olduğunu diye. Demek ki açık açık söylemek gerek.
O görüntüler internete düşse ne olacak? Korkunç. O yüzden hiç çekilmeden önlem alınmalı diyorum hala.

Uyaramazlar ki, tuhaf durmaz mı?
Her gelene "Sevişmeye geldiyseniz haberiniz olsun bak böyle böyle" denir mi, üstü kapalısı mı var bunun? Ne kadar avam, mekanın prestijini-güvenirliğini kendi diliyle baltalamak olmaz mı birkaç salağın yüzünden? İki taraflı düşünmek lazım Tanti, mesela ben gidiyorum erkek arkadaşımla, oyun oynayacağım da yani ve oranın görevlisi bana "Sevişmeyin bak iziliyoruz" filan diyecek üstü kapalı, o mekan biter abi gözümde, kalitesiz bi yer haline gelir yani.
Uyarıları asacaklar koca koca ve gerekirse müdahale edecekler başka çıkarı yok.

in vino veritas BDVde liselilere uyarılı bi konu var oyun odalarındaki sıcak yakınlaşmalar ve bunların kamera önün de yaşanması üzerine... Konu o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…