Plajda soyunma kabinin önünde sen sıranın gelmesini beklerken içerde beklenen şeyin farklı olduğunu kabinden çıkanlardan anlayabiliyosun meselaYa kuzum evsizlikten, umursamazlıktan veya fantezi olarak kamera olduğunu bildiği halde yapanlar var.
Sana mantıklı gelmiyor. Ama başkaları yapıyor, gayet de yapıyor.
Sevişme üzerinden demek zorunda değiller ki. Ne bileyim kapalı mekan sonuçta, sağlık sorunu bile olabilir bi sorun olursa korkmayın deseler yeterli olmaz mı? Bilmiyorum ya gözlerine sokmak gerek o kameraları.Uyaramazlar ki, tuhaf durmaz mı?
Her gelene "Sevişmeye geldiyseniz haberiniz olsun bak böyle böyle" denir mi, üstü kapalısı mı var bunun? Ne kadar avam, mekanın prestijini-güvenirliğini kendi diliyle baltalamak olmaz mı birkaç salağın yüzünden? İki taraflı düşünmek lazım Tanti, mesela ben gidiyorum erkek arkadaşımla, oyun oynayacağım da yani ve oranın görevlisi bana "Sevişmeyin bak iziliyoruz" filan diyecek üstü kapalı, o mekan biter abi gözümde, kalitesiz bi yer haline gelir yani.
Uyarıları asacaklar koca koca ve gerekirse müdahale edecekler başka çıkarı yok.
in vino veritas BDVde liselilere uyarılı bi konu var oyun odalarındaki sıcak yakınlaşmalar ve bunların kamera önün de yaşanması üzerine... Konu o.
Plajda soyunma kabinin önünde sen sıranın gelmesini beklerken içerde beklenen şeyin farklı olduğunu kabinden çıkanlardan anlayabiliyosun mesela
Cam değil la kemCamera
Neden uyuyamadinYaşlıyım ben ne bilem. Kamera yazın yaw cam ne?
Gördüm bebim gördüm. Dün gece uyuyamadım kendime gelmeye çalışıyorum şu an.
Görüntülerin paylaşılması konusunda hemfikirim.Fantezi olsun diye yapanları geçtim. Ama lise öğrencisi insan bunu yapacak cesareti bulamaz ya sanmıyorum. Kadın da ilk konusunda dedi kızlar bilmiyor olabilir ama erkekler biliyor kamera olduğunu diye. Demek ki açık açık söylemek gerek.
O görüntüler internete düşse ne olacak? Korkunç. O yüzden hiç çekilmeden önlem alınmalı diyorum hala.
Bar tuvaletleri diyerek arttırıyorumPlajda soyunma kabinin önünde sen sıranın gelmesini beklerken içerde beklenen şeyin farklı olduğunu kabinden çıkanlardan anlayabiliyosun mesela
Sevişme üzerinden demek zorunda değiller ki. Ne bileyim kapalı mekan sonuçta, sağlık sorunu bile olabilir bi sorun olursa korkmayın deseler yeterli olmaz mı? Bilmiyorum ya gözlerine sokmak gerek o kameraları.
Görüyorum ve mağazaların soyunma kabinleri diyip devam ediyorumGörüntülerin paylaşılması konusunda hemfikirim.
Ama mekana girer girmez "bak kamera var hııı ona göre" derlerse ben "sen bana bir şey mi demek istiyorsun" derim yani.
Bar tuvaletleri diyerek arttırıyorum
Gece uykundan ettiğine göre pekte minik değilmiş ?Canım sıkıldı minik bişeye.
Kiyamam ne oldu soyle cozelim..Canım sıkıldı minik bişeye.
Nasil ya magazanin soyunma kabinleri ayri ama?Görüyorum ve mağazaların soyunma kabinleri diyip devam ediyorum
Görüyorum ve mağazaların soyunma kabinleri diyip devam ediyorum
Tamam onu demesinler de bari kapıya dev bir kamera sistemi ile izlemektedir yazsinlar. Buna rağmen yapan da küçükse uyarılır büyükse banane.Görüntülerin paylaşılması konusunda hemfikirim.
Ama mekana girer girmez "bak kamera var hııı ona göre" derlerse ben "sen bana bir şey mi demek istiyorsun" derim yani.
Bar tuvaletleri diyerek arttırıyorum
Haklısın kimse kimseyi düşünmek zorunda değil ama 18 yaş altı kişilerin görüntülenmesi, izlenmesi ve is son noktaya varana kadar bir şey yapılmaması beni rahatsız etti. Uyarılar görünen yerlere yazıldı ona rağmen yapan küçüklere yine odaya girerek uyarı yapılır.Tanti, ancak bir yere kadar müdahil olabilirsin, bir yere kadar engellersin, herkes yaşamak istediğini yaşar... Bugün orada engellersin, gider yarın başka bir oyun salonunda aynı moku yeri fark etmez. İşte tek ayrıntı S shot ın da dediği gibi, bu işler sakat işler... Kimse sana seni izleyen adamların namus timsali insanlar olduğunun garantisini vermiyor. Onu da sen düşüneceksin, o sularda yüzmeyeceksin.
Ayy denediğim bluzu bide kocişim görsünNasil ya magazanin soyunma kabinleri ayri ama?
Gece uykundan ettiğine göre pekte minik değilmiş ?
Kiyamam ne oldu soyle cozelim..
O kadar vakit bulamazlar ya kapıda bekleyen sabırsız ablalar izin vermez. Ya da adam bir Superman.Ayy denediğim bluzu bide kocişim görsün
Görüyorum ve mağazaların soyunma kabinleri diyip devam ediyorum
Bar tuvaletleri de ayrıNasil ya magazanin soyunma kabinleri ayri ama?
Yok ya o filmlerdeki karakterler içimizde, aramızda yaşıyorBu bi tek filmlerde olur sanıyordum, ne cesaret yaa :/
Gerçi mekan fantezisi olayı var bi de...
Enaa ne insanlar var.:-O Ben esimi kabine cagariyorum nasil olmus bak diye. O gelmiyor baska bayanlara ayip olur diye .Ayy denediğim bluzu bide kocişim görsün
Mesela waikiki magazinda boyle bisi yapildigini dusundum gulmekten öldümBu gider böyle.
Bar tuvaletleri de ayrı
Yok ya o filmlerdeki karakterler içimizde, aramızda yaşıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?