Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Ya kuzum evsizlikten, umursamazlıktan veya fantezi olarak kamera olduğunu bildiği halde yapanlar var.
Sana mantıklı gelmiyor. Ama başkaları yapıyor, gayet de yapıyor.
Plajda soyunma kabinin önünde sen sıranın gelmesini beklerken içerde beklenen şeyin farklı olduğunu kabinden çıkanlardan anlayabiliyosun mesela

Sevişme üzerinden demek zorunda değiller ki. Ne bileyim kapalı mekan sonuçta, sağlık sorunu bile olabilir bi sorun olursa korkmayın deseler yeterli olmaz mı? Bilmiyorum ya gözlerine sokmak gerek o kameraları.

Görüntülerin paylaşılması konusunda hemfikirim.
Ama mekana girer girmez "bak kamera var hııı ona göre" derlerse ben "sen bana bir şey mi demek istiyorsun" derim yani.

Plajda soyunma kabinin önünde sen sıranın gelmesini beklerken içerde beklenen şeyin farklı olduğunu kabinden çıkanlardan anlayabiliyosun mesela
Bar tuvaletleri diyerek arttırıyorum

Sevişme üzerinden demek zorunda değiller ki. Ne bileyim kapalı mekan sonuçta, sağlık sorunu bile olabilir bi sorun olursa korkmayın deseler yeterli olmaz mı? Bilmiyorum ya gözlerine sokmak gerek o kameraları.

Tanti, ancak bir yere kadar müdahil olabilirsin, bir yere kadar engellersin, herkes yaşamak istediğini yaşar... Bugün orada engellersin, gider yarın başka bir oyun salonunda aynı moku yer fark etmez. İşte tek ayrıntı S shot ın da dediği gibi, bu işler sakat işler... Kimse sana seni izleyen adamların namus timsali insanlar olduğunun garantisini vermiyor. Onu da sen düşüneceksin, o sularda yüzmeyeceksin.

Görüntülerin paylaşılması konusunda hemfikirim.
Ama mekana girer girmez "bak kamera var hııı ona göre" derlerse ben "sen bana bir şey mi demek istiyorsun" derim yani.

Bar tuvaletleri diyerek arttırıyorum
Tamam onu demesinler de bari kapıya dev bir kamera sistemi ile izlemektedir yazsinlar. Buna rağmen yapan da küçükse uyarılır büyükse banane.
Haklısın kimse kimseyi düşünmek zorunda değil ama 18 yaş altı kişilerin görüntülenmesi, izlenmesi ve is son noktaya varana kadar bir şey yapılmaması beni rahatsız etti. Uyarılar görünen yerlere yazıldı ona rağmen yapan küçüklere yine odaya girerek uyarı yapılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…