Beni gormuyorsun duymuyorum artık beni sevmiyormusunGormedim bee. Niye beddua ediyorsun
Niye oyle diyorsun balkitocuğum yaBeni gormuyorsun duymuyorum artık beni sevmiyormusun
Ahahagelişine bir sayfaya tıkladım bu çıktı karşıma
Düz üyeliklerle muhattab olmuyorum
Morcivert üyelik çıkcak biz topikcek onu olcazDüz üyeliklerle muhattab olmuyorum
O zaman sizde benle muhatap olmazsınızMorcivert üyelik çıkcak biz topikcek onu olcaz
Cok zeksü degilmi offişimgelişine bir sayfaya tıkladım bu çıktı karşıma
Hayır. Bunun kanuni olduğunu da düşünmüyorum sağlık sorunu olmayan bir çocuğa keyfi müdahale yapılamaz.Cocugunuza 3 veya 4 estetik operasyon yaptirir miydiniz
Biz senmiyizO zaman sizde benle muhatap olmazsınız
Simdi degil. 15 yasina geldigi zaman. Ya bizden baska kimse farketmiyor diye unutup gidecez bu estetik isini,ya da kendimizi ve cocugumuzu buna alistiracagiz. Kafam cok karisti soruyo artik kafasini. Buyudukce burnundaki hafif kaymayi da farkedecek.Hayır. Bunun kanuni olduğunu da düşünmüyorum sağlık sorunu olmayan bir çocuğa keyfi müdahale yapılamaz.
15 yaşına geldiğinde konuşursunuz bu onu rahatsız ediyorsa ameliyat olabilir elbette. Doktorla görüşünüz mü ne söylüyor?Simdi degil. 15 yasina geldigi zaman. Ya bizden baska kimse farketmiyor diye unutup gidecez bu estetik isini,ya da kendimizi ve cocugumuzu buna alistiracagiz. Kafam cok karisti soruyo artik kafasini. Buyudukce burnundaki hafif kaymayi da farkedecek.
Kulaklarini da problem edecek. Alninin sol tarafinin hafif cokuklugunu gorecek.
15-16 diyor onlar da. Hacettepe de görüştüğümüz doktor oyle söylemişti.15 yaşına geldiğinde konuşursunuz bu onu rahatsız ediyorsa ameliyat olabilir elbette. Doktorla görüşünüz mü ne söylüyor?
O zaman şimdiden dert etmeyin büyüyünce kendisi karar verir. :)15-16 diyor onlar da. Hacettepe de görüştüğümüz doktor oyle söylemişti.
Aha ezikledi beniBiz senmiyiz
Geldiğimiz yeri unutmayız
Belki de problem etmiyecek.Simdi degil. 15 yasina geldigi zaman. Ya bizden baska kimse farketmiyor diye unutup gidecez bu estetik isini,ya da kendimizi ve cocugumuzu buna alistiracagiz. Kafam cok karisti soruyo artik kafasini. Buyudukce burnundaki hafif kaymayi da farkedecek.
Kulaklarini da problem edecek. Alninin sol tarafinin hafif cokuklugunu gorecek.
Oyle bi efkarlandim iste.O zaman şimdiden dert etmeyin büyüyünce kendisi karar verir. :)
Çünkü benimle ilgilenmiyorsunNiye oyle diyorsun balkitocuğum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?