Boncuğhk
Yalancı el sallıyorum bi selam bile vermiyorum.sacimda sacim.bit dussun sacinaBoncuğhk
Gormedim bee. Niye beddua ediyorsunYalancı el sallıyorum bi selam bile vermiyorum.sacimda sacim.bit dussun sacina
Ya bizim de illa ki ona dönüyor düğünler, sülalece oynamayı pek sevdiğimiz için
Ama ilk dans da İngilizce olur fark etmez.
Tamam apla kizma
Daha yasin genc yahu. Bence 34 den asagi evlenme .
Ya bizim de illa ki ona dönüyor düğünler, sülalece oynamayı pek sevdiğimiz için
Ama ilk dans da İngilizce olur fark etmez.
Aman bana ne, düğün benim düğünüm ne yedireceğim. Zaten herkes bir kulp bulacak bari istediğim gibi olsunEvet. İlk dansta yedirilirdi aslında :/
Bizim akıl hep bol basslı şarkılara gittiğinden herhalde
Akıllı ol
Yok ya öyle evlilikte falan gözüm yok. Evlenmeden de gayet olur yani.Daha yasin genc yahu. Bence 34 den asagi evlenme .
Bizimki ahanda şu profil resminin altında yazan şarkıydı.Güzel ama
Biz şarkı bulamamıştık yaa, hani sevgililerin vardır ya "Bu bizim şarkımız" şeysi... O bile yok sanırım bizde, akşama gelsin de sorayım da bi küseyim adamaDüğün için de benim arkadaşın şarkı listesinden faydalanmıştık. :)
Saç derin kurumuştur oda kepek gibi dökülürHatunlar sampuanimi degistirmemis olmama ragmen sacim bir anda kepeklendi sallayinca ucusuyorlar. Anlamadim sacim kisa da kolay ariniyor .
En acilinden çözüm sunabilcek var mi
Bizimki ahanda şu profil resminin altında yazan şarkıydı.
Coldplay-beatiful world.
Simdi durup dururken niye maziye götürdün biziBizimki ahanda şu profil resminin altında yazan şarkıydı.
Coldplay-beatiful world.
Güzel yaa ^_^
Ben de severim o parçayı ki profil resminin altındaki kısmı ilk okuduğumda mırıldanmıştım hatta, isabet etmişim.
Düşünüyorum da, biz yine de seçemezdik sanırım düzgün bi parça yabancı da olsa :/
"Rafet El Roman - Ömrümün sahibi" bizim şarkı bu :))
Simdi durup dururken niye maziye götürdün bizi
Ben de Rüya yi caldirmistim.
Esimin hamambocekli bekar evini özlüyorum bazen. Bazi eşyalardan o koku geliyo hala. Bi huzunlendim şimdi.Ben de açtım dinliyorum şimdi. Güzel şarkı. Hey gidi günler. Ne düşünmüştük hangisi olsun diye.
Ben götürmedim bee, shot insanı götürdü.
Zaten düğünlerle kafayı bozdum bugünlerde. Durup durup bizim düğün çok güzeldi yaa diyorum.
Esimin hamambocekli bekar evini özlüyorum bazen. Bazi eşyalardan o koku geliyo hala. Bi huzunlendim şimdi.
Çok mu kötü geçti gerçektenIki buçuk kafa patlatıp onca şey yazdığım sınavımın mok gibi geçmiş olmasi..
Iki buçuk kafa patlatıp onca şey yazdığım sınavımın mok gibi geçmiş olmasi..
Esimin hamambocekli bekar evini özlüyorum bazen. Bazi eşyalardan o koku geliyo hala. Bi huzunlendim şimdi.
Ay o bekar evini ben de çok özlüyorum. Hamamböcekli değildi bizimki ama olsun.
Iki buçuk kafa patlatıp onca şey yazdığım sınavımın mok gibi geçmiş olmasi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?