Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Evet. İlk dansta yedirilirdi aslında :/
Bizim akıl hep bol basslı şarkılara gittiğinden herhalde

Akıllı ol
Aman bana ne, düğün benim düğünüm ne yedireceğim. Zaten herkes bir kulp bulacak bari istediğim gibi olsun

Daha yasin genc yahu. Bence 34 den asagi evlenme .
Yok ya öyle evlilikte falan gözüm yok. Evlenmeden de gayet olur yani.

Bizimki ahanda şu profil resminin altında yazan şarkıydı.
Coldplay-beatiful world.

Hatunlar sampuanimi degistirmemis olmama ragmen sacim bir anda kepeklendi sallayinca ucusuyorlar. Anlamadim sacim kisa da kolay ariniyor .
En acilinden çözüm sunabilcek var mi
Saç derin kurumuştur oda kepek gibi dökülür
Yıkadıktan sonra diplerine biraz has zeytinyağın varsa onla masaj yap

Bizimki ahanda şu profil resminin altında yazan şarkıydı.
Coldplay-beatiful world.

Güzel yaa ^_^
Ben de severim o parçayı ki profil resminin altındaki kısmı ilk okuduğumda mırıldanmıştım hatta, isabet etmişim.

Düşünüyorum da, biz yine de seçemezdik sanırım düzgün bi parça yabancı da olsa :/
"Rafet El Roman - Ömrümün sahibi" bizim şarkı bu :))

Ben de açtım dinliyorum şimdi. Güzel şarkı. Hey gidi günler. Ne düşünmüştük hangisi olsun diye.
Simdi durup dururken niye maziye götürdün bizi
Ben de Rüya yi caldirmistim.

Ben götürmedim bee, shot insanı götürdü.
Zaten düğünlerle kafayı bozdum bugünlerde. Durup durup bizim düğün çok güzeldi yaa diyorum.

Iki buçuk kafa patlatıp onca şey yazdığım sınavımın mok gibi geçmiş olmasi..

Esimin hamambocekli bekar evini özlüyorum bazen. Bazi eşyalardan o koku geliyo hala. Bi huzunlendim şimdi.

Esimin hamambocekli bekar evini özlüyorum bazen. Bazi eşyalardan o koku geliyo hala. Bi huzunlendim şimdi.
Ay o bekar evini ben de çok özlüyorum. Hamamböcekli değildi bizimki ama olsun.

Yaa beni de anılar moduna bağladınız kızlar...

Iki buçuk kafa patlatıp onca şey yazdığım sınavımın mok gibi geçmiş olmasi..

Naptın yavrusu, kötü değildir be, öyle geliyordur? Boş kağıt mı verdin naptın? İki buçuk sayfa mı yazdın, klasik miydi?

Kafa yerine gelmemiş daha. Iki buçuk saat sürdü sınavım. 4 sayfa yazdım ama fazladan bir nokta daha koyacak yer kalmamışti o kadar doluydu. Vee suçu gece işlemenin nitelikli hali oluşturduğunu bile fark etmeyecek kadar gitmiş sonlara doğru kafam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…