Aykiri gelinlik modelleri deyince cikti. Bunu giyen de varO neydi gız
Aykiri gelinlik modelleri deyince cikti. Bunu giyen de var
Bencede oyledir ama giyen de vardir yaYok artık.
Bunlar şov parçalardır ya, ağır defilelerde olur mutlaka bunun gibi 3-4 tuhaf şey :)
Ne deniyordu bunlara özel bi adları vardı diye hatırlıyorum. Ya da totomdan uyduruyor da olabilirim bilemedim şu an
Kıyamayacak bir şey yok ayol, şarkıları sevdiğimden oKiyamam ya
Ahaha olmaz beyim kızar
He benim dediklerim de Türkçe değilNe güzel, inşallah gönlünden geçen gibi olur.
Türkçe dinlemem ben kolay kolay, ergenlikten beridir bu böyle, bi hani o 90ların pop şarkılarından sonra koptum ben yerliden. Eşim de ehh işte ben gibidir yarı yarıya bu konuda... Kaldık öyle, çünkü yok, bilmiyoruz şarkı...
Sonra arkadaştan yardım istemiştik, 5-6 ay önce evlenmişti bizden, "Listeni araklasak olur mu" dedik, tabi dedi sağ olsun; bi ilk dans parçasını değiştirdik onların şarkısı onlara özel kalsın hep diye, gerisini kullandık :)
Bir gun evlenirsen sahidin ben olayim miKıyamayacak bir şey yok ayol, şarkıları sevdiğimden oDüğün hayallerim olduğundan değil
Ahaha olmaz beyim kızar
He benim dediklerim de Türkçe değilBiri Michael Bublé, diğeri Arctic Monkeys
Şahit kontenjanım dolduBir gun evlenirsen sahidin ben olayim mi
Aman be sahidin olamiyorsam evde kalŞahit kontenjanım doldu
Hatunlar sampuanimi degistirmemis olmama ragmen sacim bir anda kepeklendi sallayinca ucusuyorlar. Anlamadim sacim kisa da kolay ariniyor .
En acilinden çözüm sunabilcek var mi
He benim dediklerim de Türkçe değilBiri Michael Bublé, diğeri Arctic Monkeys
Yok boyamadim:-/Boyar mıydın saçını? Ondan da olabilir.
E hadi hayırlısı, bizim çevreye gitmezdi yabancı şarkı,
bildiğin bu fasulya 7 buçuk liraaa göbecikler oh oh, bu ayardaydık yani :)
Yok boyamadim:-/
4-5 aydir balim.Tam kurutmuyorsan da yapabilir, ıslak bırakıyorsan. Şampuanını kaç senedir-aydır değiştirmiyorsun? Hep aynı şampuanı kullanmak da sağlıklı değildir, değişim isteyebilir saç.
4-5 aydir balim.
İslak biraktim evet yapar mi o?
Aman be sahidin olamiyorsam evde kal
Ya bizim de illa ki ona dönüyor düğünler, sülalece oynamayı pek sevdiğimiz içinE hadi hayırlısı, bizim çevreye gitmezdi yabancı şarkı,
bildiğin bu fasulya 7 buçuk liraaa göbecikler oh oh, bu ayardaydık yani :)
Angelaaa evimizin her şeyiiTam kurutmuyorsan da yapabilir, ıslak bırakıyorsan. Şampuanını kaç senedir-aydır değiştirmiyorsun? Hep aynı şampuanı kullanmak da sağlıklı değildir, değişim isteyebilir saç.
Tamam apla kizmaYapar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?