- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.575
- 598
Olur mu angelam, protokolde yeriniz var.
Ben evlenene kadar senin bebiş de anneanneye babaanneye bırakılacak yaşa gelir zaten, mis işte. Halayımızı çekeriz
Tabii işin o boyutu var, onu henüz bilemiyoruzO seni beğenecek mi bakalim
Bence onun hostes sevgilisi vardirTabii işin o boyutu var, onu henüz bilemiyoruz
Yalnız alttan çaktırmadan verdiğim mesajı aldın değil miİyi o zaman biz de sıraya geçer takarız bi tane
Hepsinin olmuyor ya, bazıları hostesleri o anlamda düşünmüyor. KısmetBence onun hostes sevgilisi vardir
Bence onun hostes sevgilisi vardir
Yapmaz benimki öyle şeylerSevgilisi yokmuş. Ama her uçuşta ayrı bir hostese yazıyorsa bilemiyoruz.
Yalnız alttan çaktırmadan verdiğim mesajı aldın değil mi
Hakkaten taniscaksiniz di mi?Hepsinin olmuyor ya, bazıları hostesleri o anlamda düşünmüyor. Kısmet
Yapmaz benimki öyle şeyler
Ya ekşide bir yazı vardı, gerçekten çok ayıp, pilotun biri "hostesleri de yan haklar gibi görün" demiş. Yuh dedim.
1. kordon pahalı derlerse, çok lüks oralar derlerse..Anca onu takarlar zaten. Birinci kordonu taksınlar ama
ay kordonda ev çekilmez cicim ya. Bizim arkadaşlar oturuyor orda ne gürültü bitiyor ne kavga. Sabaha kadar sürekli hareket.1. kordon pahalı derlerse, çok lüks oralar derlerse..
Üfs İzmirde yaşayıp oralardan ev sahibi olmamak ihtimalimden hoşlanmıyorum
Zaten oralarda binalar eski falan deyip kendimi avutuyorum
Bilmem, cidden uygun bir durum olursa tanışırız niye tanışmayalım.Hakkaten taniscaksiniz di mi?
Ama soyle dusun gece duvarami sarilcan.herif yok nerde havada.
At eşek eti diyolla, yeme hem çok yağlı beeNeyse pis fakirler ben hazırlanayım eşimşe buluşiciz burger kinge gidiciz limoncudan neyim eksik hergün dışardan yiyoruz
Neyse pis fakirler ben hazırlanayım eşimşe buluşiciz burger kinge gidiciz limoncudan neyim eksik hergün dışardan yiyoruz
Yaşasın at etiAt eşek eti diyolla, yeme hem çok yağlı bee
At eşek eti diyolla, yeme hem çok yağlı bee
İnsan kendini yanliz hissedebiliyor. İsin icine girmeden boyle dusunmen normal de,ortak plan yapamiyorsun saatler belli degil vs.Bilmem, cidden uygun bir durum olursa tanışırız niye tanışmayalım.
Ay daha iyi işte. Öyle devamlı devamlı görüşmeden iyidir. Kendime ait zamanım kalır, vaktim olur.
Ooo steakAfiyet olsun. Benim yerime de bi stakehouse hüplet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?