Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

E koca şart bu devirde. Başımızda erimiz olmalı yaş geçiyor. Şu shoti da hayırlısıyla bir baş göz etseniz de rahatlasak aslında.
Tamam tüm kk onun için çalışıyoruz.Sen önce okulunu bitir sonra koca ara bir kere.Bu arada ne zamandır aklımda lensini buldunmu ?

Tamam tüm kk onun için çalışıyoruz.Sen önce okulunu bitir sonra koca ara bir kere.Bu arada ne zamandır aklımda lensini buldunmu ?
Hayır bulamadım çıktı gitti galiba kendi kendine. Henüz kör olmadığıma göre sorun yok

Shota bulun siz ben onun düğününde oğlan kesicem

Ben tribünden yorum almak istiyorum. Ne diyosunuz ablalarım bi çay içeyim mi??
Maaşını sorsana,evi varmıymış,evlenince ayrı evde mi yoksa annesiyle birlikte mi yaşayacaksınız,haftada kaç kere halı saha maçına gidiyormuş,evlenince düğün takıları kimde kalacakmış,burcu neymiş,tüm bunları sordunmu,dur hemen evet deme

Höh
Büyük mü gösteriyorum

Şimdi efenim yaş olarak oğlunuz bana uygun, ne öğretmeni acaba? Atandı mı sözleşmeli mi? Kaç görümce, kaç kayın, kaç elti var?

Heyt bee.

Efenim oglumuz kadrolu sinif ortmeni Bir gorumce var o da bal gibi kaymak gibi (kendim olurum) Bi kayin var o da seker lokum gibi :)
Benim de bi yengem olsunmuş artik ya

Ya bişey sorcam sen eski üye misin?

Hatırlıyorum ilk mesajını bizim oturgacli otbuse yazmıştın ama acaba ikinci üyelik mi demiştim o zaman.
Hayır eski üye değilim olsam zaten deşifre olurdum.
Sadece üye olmadan takip ediyordum siteyi üye oluncada böyle oldu

Ovv ben niye bekar oldugumu anladım şu an. Bunları hatırlayabilsem zaten...

nuryolu bu soruların cevaplarını istiyoruz gelin adayları olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…