Çok cahilim keşke ölsem diyip gidiyorum.
Valla seni bir kez daha takdir ettim shot,kutlarım bu işi iyi beceriyorsun,senin gibi kız hiç evde mi kalır yahu,Özetlemek bizim işimiz
Bekle denas.Şat kişisi yine yanlış bilgi vermiş en küçüğümüz denas o da evli.
Ya bi dakka 21 yaşında olan sen 23 olan denas miydi kafam karıştı yine ay. Zaten isim Özürlüyüm bir de bu nickler iyice kafa karışıklığı yaptı bende.Niye durduk yerde bana rakip çıkarıyosun bebegim?tantanis i napcaklar? Bak sen boşan dedin diye koca aramaya başladım simdiden kesme önümü.
neyyyy21 hem de neredeyse en sonundan. 94 Kasım
Senin yerin ayrı bebişim, biraz rekabet iyidir ortamı kızıştırırNiye durduk yerde bana rakip çıkarıyosun bebegim?tantanis i napcaklar? Bak sen boşan dedin diye koca aramaya başladım simdiden kesme önümü.
Valla seni bir kez daha takdir ettim shot,kutlarım bu işi iyi beceriyorsun,senin gibi kız hiç evde mi kalır yahu,bak birşey diyeceğim sen bu haftasonu da o mekana gitsene,kesin sana faceden mesaj atan çocuk oraya gelecek,hani belki bellimi olur
Canım kapağını bırakıyorum, müsait olunca alırsınYa bi dakka 21 yaşında olan sen 23 olan denas miydi kafam karıştı yine ay. Zaten isim Özürlüyüm bir de bu nickler iyice kafa karışıklığı yaptı bende.
Al kayni senin olsun shot a gitmesin de sorun yok sırayı beklerim
Be
Bekle denas.
En küçüğümüz ladyamore
Hem takip etmiyor hem bana laf atıyor
Yok yok doğru dedin :)Laborant misin? (Buydu dimi o mesleğin adı yanlış demedim)
Bende ayrıca eliza grubundan da nefret ediyorummİçinde pnömoni geçen bğtün hastalıklardan nefret ediyoooreuuummm.,
Ya deli mi neŞat kişisi yine yanlış bilgi vermiş en küçüğümüz denas o da evli.
Tamam yaa gelmeyin üstüme.Ya deli mi neben ablanızım . 23 yaşındayım yaaaaa
Şat kişisi yine yanlış bilgi vermiş en küçüğümüz denas o da evli.
Değilmiş 23 yasindaymis ladyamore bekar 21 ben bekar 21 shot evde kalmış 26.Evli mi ????
E o zaman "Hostir ama benena"
Ya deli mi neben ablanızım . 23 yaşındayım yaaaaa
Nur beni tanımıyor musun unuttun mu beniEvli mi ????
E o zaman "Hostir ama benena"
Enaaaa 26 mı shot 26 mıDeğilmiş 23 yasindaymis ladyamore bekar 21 ben bekar 21 shot evde kalmış 26.
Sen de iyi ki varsın kavunum.Neler neler olmuş meğer. Shot'ın özetini görebildim sadece, iyi ki varsın Shot
Demek artlarından niyetliler coşmuş gene.
Bak yine bana laf atıyorDeğilmiş 23 yasindaymis ladyamore bekar 21 ben bekar 21 shot evde kalmış 26.
Değilmiş 23 yasindaymis ladyamore bekar 21 ben bekar 21 shot evde kalmış 26.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?