Niye çağardın şimdi
kız resmen görücüye çıkmış gibisiniz,ipe dizer gibi dizmişsin özellikleriniziDeğilmiş 23 yasindaymis ladyamore bekar 21 ben bekar 21 shot evde kalmış 26.
Hoşgeldin kokuluNeler neler olmuş meğer. Shot'ın özetini görebildim sadece, iyi ki varsın Shot
Demek artlarından niyetliler coşmuş gene.
Enaaaa 26 mı shot 26 mı
Oha ben 36 diyordum
Efendimiz kiymetlimiz ... Biz sizi gorduk beyendikOglumuz 27 yasinda ,ogrt ,yağsuklu , karavani pardon paravani acmak istermisiniz
Niye çağardın şimdi
Arada kaynar giderdi yorumum
E koca şart bu devirde. Başımızda erimiz olmalı yaş geçiyor. Şu shoti da hayırlısıyla bir baş göz etseniz de rahatlasak aslında.kız resmen görücüye çıkmış gibisiniz,ipe dizer gibi dizmişsin özelliklerinizi
HöhEnaaaa 26 mı shot 26 mı
Oha ben 36 diyordum
Şimdi efenim yaş olarak oğlunuz bana uygun, ne öğretmeni acaba? Atandı mı sözleşmeli mi? Kaç görümce, kaç kayın, kaç elti var?Efendimiz kiymetlimiz ... Biz sizi gorduk beyendikOglumuz 27 yasinda ,ogrt ,yağsuklu , karavani pardon paravani acmak istermisiniz
Heyt bee.Ben onu tutuyorum bilmesi lazım
Sana pepeden kalbim kırıldı şarkısını armağan ediyorum.Shot'ımı ezdirmem, büzdürtmem. Uzanan diller isot yesin.
Niye kiz ? 26 yaş ne ki , millet 40 yaşinda
Nur beni tanımıyor musun unuttun mu beni
Yavlum benim yaa öperim yaa seviyorum seni yaa.Shot'ımı ezdirmem, büzdürtmem. Uzanan diller isot yesin.
nesi varmış 40 yaşın,önemli olan ruhun genç olsun,Ajda ablamıza baksana sen,bende ileride öyle olucam bi kere,hem genciz güzelizNiye kiz ? 26 yaş ne ki , millet 40 yaşinda
Ama sana dememiştim ki, üstü kapalı kart dendi kuzuma, ona yönelik yazdım.Sana pepeden kalbim kırıldı şarkısını armağan ediyorum.
Ben de seniiiğğğğğğ bir içim shotımYavlum benim yaa öperim yaa seviyorum seni yaa.
Ama sana dememiştim ki, üstü kapalı kart dendi kuzuma, ona yönelik yazdım.Yoğusam sen de bebikimsin.
Yapıştırırız.Sana pepeden kalbim kırıldı şarkısını armağan ediyorum.
- Nolmuş 40 yaşındakilere
neyyyybiraz daha ıkınsam çocuğum olacak yaştasın,maşaallah sana canım ama yazdıklarınla olgun birisin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?