- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
Size 100 puanlik bir sorum var:
Ben nasil duzelirim? Nasıl,kibar ve sevgisini dile getiren biri olabilirim?
in vino veritas @_angela_ MazlumuGetirinBana Denas14__ @ladyamore tantanis @nameaver Brunella @shot
4 yildir esime hic "canim,askim,sevgilim,hayatim" vs.. Demedim.
Cok seviyorum ama soyleyemiyorum. Agzindan cikmiyor. Utaniyorum..
O da diyor ki "Berbat adamlara bile esleri 'hayatim' diyor. Senin agzindan ismim bile cikmiyor"
Hakli adını soylemeye bile utaniyorum. Johnny diyorum. Bazen de Alo. Ismini kisaltiyorum.
Su lanet dudaklarim cok guzel öper de "seni seviyorum" diyemez
Peki eşin kendisi diyor mu ? Bizde mesajlasirken aşkım deriz onun dışında evde dışarda tlfda konuşurken hep gülo der eşim bende ona öyleSize 100 puanlik bir sorum var:
in vino veritas @_angela_ MazlumuGetirinBana Denas14__ @ladyamore tantanis @nameaver Brunella @shot
O da diyor ki "Berbat adamlara bile esleri 'hayatim' diyor. Senin agzindan ismim bile cikmiyor"
Hakli adını soylemeye bile utaniyorum. Johnny diyorum. Bazen de Alo. Ismini kisaltiyorum.
İste seninki yoğun tempo. Yorgunluk stres. Buraya gelde anneciğin baksin.Eşim sen sabah söyleniyor muydun ben rüya mı gördüm diyor tamda yeni sakinlemişken geri hatırladım tabiki soyleniyordum kimse bana acımıyor arkanızı toplayıp duruyorum yetmiyor dışarıdan çocuk getirip onunda arkasını toplatiyorsunuz gelen giden semer vuruyor falan offf içim daraldı kardeşim bile eniştem nasıl katlanıyor sana dedi
Işte 1 senemiz kaldı seneye tayinciyiz şükür. Kardeşim okula gitmese sıkıntı olmaz gelir kalır ama anca tatillerde gelebilir o daOrasida oyleannen baksin diye bu tarafa gelecektiniz?
İnsallah balimO davranıştan uzaklaş canım, tamam hani o da bi sakinleşme yöntemi ama kendine de olsa canlıya zarar vermiş oluyorsun. Git cansız bir şeylerden çıkar hıncını. Hatta yedekte tabakların filan, dandik, ucuz bulunsun. Sinirlenince git onları kır.
Yastıkların olsun, bunları aklına kodla, git yastıkları yumrukla :)
Yönünü ve şeklini değiştirerek boşaltabilirsin anlık gelen siniri. Yaparsın ^_^
Yazmaya da cekiniyorum. Denedim.Yazan kisi ben degilmisim gibi oluyor.
Sayili gun cabuk gecerIşte 1 senemiz kaldı seneye tayinciyiz şükür. Kardeşim okula gitmese sıkıntı olmaz gelir kalır ama anca tatillerde gelebilir o da
Utansan yataktada utanmaz misin? Bilemedim bence biraz karakter gibi. Ayna karsisinda alistirma yapSize 100 puanlik bir sorum var:
Canım ile başla, sonrası gelir..Size 100 puanlik bir sorum var:
Kiz bulalim sana birini. Bi de diger polis esleri ne yapiyo? Tanidiklari kimse yok mu?Tuncelide yardımcı nerden bulayım kız kıza bakıcı bile bulamıyorum. Kaynana gelecekti tavuğum cücüğüm demeye başladı ve son 20 günüm kaldı
Sakasiz inilebilir. Annemle,babamla hic sarilma guzel soz soyleme olayimiz olmadi. Annemi opemem mesela. Garip bi iliskimiz var.Çocukluğuna inmek lazım
Şaka bir yana bir iki kez kendini zorla söylemek için, sonra alışırsın zaten.
Ama baştan anlaşma yap sen ilk söylediğinde eşin aşırı tepki vermesin, "aman da aman benim karım bana aşkım mı demiş, böcüüm mü demiş" demesin. Daha çok utanırsın.
O söylüyor. Zaten en cok kullandığı sıfat gülodur. Mesajlasmada da hic aksatmaz.Peki eşin kendisi diyor mu ? Bizde mesajlasirken aşkım deriz onun dışında evde dışarda tlfda konuşurken hep gülo der eşim bende ona öyle
Yazayim bugun tekrar denemeye basliyim.Canım ile başla, sonrası gelir..
Sevgilim evlilikte hep söylenmiyor..
Romantik bişiler yap, pasta vs, üzerine iyiki varsın aşkım, yada iyiki doğdun aşkım vs.. Yazdırabilirsin..
Romantikli cilveli bişeyler ile başlat işte
Adi Ahmet Mehmet olsaydi Ahmo,Mamo derdimLoch Ness Canavari sen gel bir ay benim yanımda staj yap. Çok acayip sıfatlar bulabiliyorum ben eşime. Öyle aşkım hayatım demem. Kendi aramızda kimsenin kullanmadığı şeyler buluruz. Ancak kalabalık ortamda hayatım ya da sevgilim derim. Adıyla seslenmek çok tuhaf geliyor, bazen gerekiyor söyleyemiyorum ben de.
Yazacaktim aslinda sevismekten utanmiyorum bu ne is diyeUtansan yataktada utanmaz misin? Bilemedim bence biraz karakter gibi. Ayna karsisinda alistirma yap
Adi Ahmet Mehmet olsaydi Ahmo,Mamo derdim
Ailende de gormemissin. E bastan beri kullanmayinca yadirgarsin normal. Mesela bende esime hic adiyla hitap etmem aile yaninda soyleyince sanki farkli bir adama sesleniyormus gibi yadirgarim. Ayni sekilde sende adiyla hitaba alismissin. Biraz zaman alir ama yavas yavas yadirgaman gecer. Utanc degil bu aliskanlik.Yazacaktim aslinda sevismekten utanmiyorum bu ne is diye
Içinden gelmiyorsa olmaz ki o. Bi sevgilim bana seninle konuşurken kendimi kankimle konuşur gibi hissediyorum, insan bi iki güzel kelime söyler demişti. Kelin ilacı yok yani..Size 100 puanlik bir sorum var:
Içinden gelmiyorsa olmaz ki o. Bi sevgilim bana seninle konuşurken kendimi kankimle konuşur gibi hissediyorum, insan bi iki güzel kelime söyler demişti. Kelin ilacı yok yani..
Ben nefret ederim öyle vicikli ilişkiden. Seviyorum dersin ama dozunda. Çok çok nadirdir öyle cicili bicili kelime kullandığım, aşkım hayatım hele hiç. Canım kelimesi benim için özeldir mesela, cidden canım gibi hissettiğim kisilere söylerim ve karşımdaki öküz değilse kıymetini bilir diye düşünüyorum.
Bence kendini değiştirmeye çalışma. Karakterle ilgili bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?