Önce kendine uygun sözcükleri seçerek başlaman lazım bence.Size 100 puanlik bir sorum var:
Ben nasil duzelirim? Nasıl,kibar ve sevgisini dile getiren biri olabilirim?
in vino veritas @_angela_ MazlumuGetirinBana @Denas14__ ladyamore tantanis @nameaver @bilinmeyenfx @shot
4 yildir esime hic "canim,askim,sevgilim,hayatim" vs.. Demedim.
Cok seviyorum ama soyleyemiyorum. Agzindan cikmiyor. Utaniyorum..
O da diyor ki "Berbat adamlara bile esleri 'hayatim' diyor. Senin agzindan ismim bile cikmiyor"
Hakli adını soylemeye bile utaniyorum. Johnny diyorum. Bazen de Alo. Ismini kisaltiyorum.
Su lanet dudaklarim cok guzel öper de "seni seviyorum" diyemez
Evet bu açıdan mantıklı. Ama istemeye istemeye yapınca eğreti durur yav kendimi aşkım derken hayal edemiyorum ben.Evlilik öyle benim karakterim bu diyebileceğin bir oluşum değil bebişim. Şu an kötü giden evliliklerin yüzde sekseninin sebebi benim karakterim bu diyen insanlar. İnsanoğlu yemek içmek gibi duygusal doyuma da muhtaç. Sen her ne kadar ben söylemiyorum ama gösteriyorum desen de karşındaki kişinin duymaya ihtiyacı varsa önem vermen gerekiyor bu tip şeylere. Ki canavar kardeşimizin eşi ihtiyaç duyuyor ki dile getirmiş.
Ben beyim hayatıma girene kadar ten temasından çok hoşlanmazdım. Aile üyelerine sarılırdım ama arkadaşım sevgilim falan oldu mu daha çekimserdim bu konuda. El ele dizdize oturmak bana göre değil. Ama eşim dokunsal bir kişilik. Sevgisini ilgisini öyle belli ediyor. Bir eli daima üzerimde olmak zorunda, yarım saat uzak kalsak evin içinde rahat edemez gelir bi sever okşar. Ben bu adama yapma etme sevmiyorum desem evliliğimin içine ederim. Çünkü o duygusal ihtiyacını bu şekilde karşılıyor.
Önce kendine uygun sözcükleri seçerek başlaman lazım bence.
Yani sevgi sözcüklerinde skala geniş malum. Benim en vıcık vıcık buldugum, dalga geçtigim, hayatım boyunca da kullanmayı hiiic düsünmedigim o "aşkitoooom" lar bile birilerinin ağzına tam oturabiliyo.Komik ama icinden gelerek söylüyosa karsındaki bi sekilde sevimli geliyo, hatunun ruhu cicişlerden hallice demek ki naparsın deyip geciyosun
Kendi ruhundan geçeni yansıtması lazım, diline tarzına yakışması lazım yani agzından cıkanların dogal durması icin. Klasiklerin dısında belki aranızdaki özel bi muhabbette gecen hos bi sòz olabilir mesela, ikinizin anlayacagı bi sey yani.
(geçen gün ilk defa sevgilim demis bulunmaktayım bu arada benimkineaslında önce o söylesin diye bekliyodum ama bi anda kacıverdi "çok yakıştı sevgiliim" yaptım, güldü "öyle mi sevgilim?" dedi, "öylee sevgilim" defim ben de, sonra bi sey daha yaptım ama onu yazmayayım )
Yazarak alıştırma yapmanı, önce mesajlarla pratik yapmanı herkes tavsiye etmis zaten süper fikir
Ayna ve film/dizi karsısında pratigi de tavsiye ediyorumRomantik buldugun bi sahneyi izlerken yani hazır gaza gelip havaya girmisken oyuncunun repliklerini tekrar edebilirsin kendi kendine.
Kendini degistirmek degil ki bu, içindekini dışarı vurmak. Sevgini seneye de giyerim diye kenara mı saklıyosun napıyosun tantiş, yapma öyle seylerIçinden gelmiyorsa olmaz ki o. Bi sevgilim bana seninle konuşurken kendimi kankimle konuşur gibi hissediyorum, insan bi iki güzel kelime söyler demişti. Kelin ilacı yok yani..
Ben nefret ederim öyle vicikli ilişkiden. Seviyorum dersin ama dozunda. Çok çok nadirdir öyle cicili bicili kelime kullandığım, aşkım hayatım hele hiç. Canım kelimesi benim için özeldir mesela, cidden canım gibi hissettiğim kisilere söylerim ve karşımdaki öküz değilse kıymetini bilir diye düşünüyorum.
Bence kendini değiştirmeye çalışma. Karakterle ilgili bu.
Evet bu açıdan mantıklı. Ama istemeye istemeye yapınca eğreti durur yav kendimi aşkım derken hayal edemiyorum ben.
Kociş beni böyle kabul etse olmuyor mu?
Videoyu izlemeyip espriye fransız kalınca benAşkitom dedin de aklıma "Şanslı Masa"daki adam geldi
Evet bu açıdan mantıklı. Ama istemeye istemeye yapınca eğreti durur yav kendimi aşkım derken hayal edemiyorum ben.
Kociş beni böyle kabul etse olmuyor mu?
Videoyu izlemeyip espriye fransız kalınca ben
Bence felaket anlamsız, insanı aşktan meşkten sogutan bi laf ama o bile söyleyene göre "ay aptal ama aşık haline bak" deyip bi tebessüm bi sempati uyandırabiliyo
Hah iste bana egreti duruyor sanki.İlk başta eğreti dursa da (ki sana öyle gelir sadece) sonradan oturuyor üstüne.
Öyle kabul eden bi adam varsa ne ala ama ya yoksa.
İzleme zaten boşver küfürlü, kadın adamın sinirlerini zorluyor adam da artık küfüre bağlıyor filan. Tasvip edilebilir bir hali yok zaten ilişkide ama dışarıdan bakınca aptal bi komikliği var anın
Ben derim bazen "Aşkitooom" diye noolmuş?
"Aşkitosuu" da derim. Hatta bunları dedikten sonra eşim de gülüyor tipime "Deme şöyle" diye, ağzımı yaya yaya söylüyorum.
Espri şeysi tabi bizimki, biraz güldürme amaçlı.
Daha farklı özel hitaplarımız var ^_^
Hah iste bana egreti duruyor sanki.
İzleme zaten boşver küfürlü, kadın adamın sinirlerini zorluyor adam da artık küfüre bağlıyor filan. Tasvip edilebilir bir hali yok zaten ilişkide ama dışarıdan bakınca aptal bi komikliği var anın
Ben derim bazen "Aşkitooom" diye noolmuş?
"Aşkitosuu" da derim. Hatta bunları dedikten sonra eşim de gülüyor tipime "Deme şöyle" diye, ağzımı yaya yaya söylüyorum.
Espri şeysi tabi bizimki, biraz güldürme amaçlı.
Daha farklı özel hitaplarımız var ^_^
Yok öyle bi seey. Sık kullanmadıgın bi kelimeyi kullanırken bi yalpalayıp yadırgarsın ya cümlede yerine oturdu mu ki bu, tonu tutturdum mu acaba diye aynı mantık işte.Hah iste bana egreti duruyor sanki.
Malamıne malamıne keçıke yaralime galiba.Sana öyle geliyor. Zamanla alışırsın.
Maralime maralime zara kiçke yaralime ne demek kız?
Malamıne malamıne keçıke yaralime galiba.
Evim evim. Kız yaralıyım ben.
Malamıne "evim" demek. Ama "wah garibim" anlaminda kullanilir.
Özel hitapları da merak ediyoruz.
Bak ben bi cesaret birini söyledim.
Bu arada tam camın dibinde işçi kürtçe uzun hava söylüyor yaw.
Kimisi çalışıyor kimisinin küçük çocuğu var kimisi çocuk tedavisi görüyor dışarıdan birini bulamam ev malum lojmandayim eve gelemez bende çocuğu güvenip dışarı gönderemem bakalım olmadı ücretsiz izne ayrılıcamKiz bulalim sana birini. Bi de diger polis esleri ne yapiyo? Tanidiklari kimse yok mu?
Dinledigini anladı sahne korkusu bastı adamıÇok eğleniyorum yaa. Dur çekebilirsem ses kaydı alcam. Sustu herif.
En heyecanlı yerinde reklam girdin şu anGülüşüm, canım, tatlım bunları insan içinde söyleriz.
Ya söylemiyim diğerlerini birazcık ayıplı :)
Yazamadım.
Gülüşüm, canım, tatlım bunları insan içinde söyleriz.
Ya söylemiyim diğerlerini birazcık ayıplı :)
Yazamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?