Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Önce kendine uygun sözcükleri seçerek başlaman lazım bence.

Yani sevgi sözcüklerinde skala geniş malum. Benim en vıcık vıcık buldugum, dalga geçtigim, hayatım boyunca da kullanmayı hiiic düsünmedigim o "aşkitoooom" lar bile birilerinin ağzına tam oturabiliyo. Komik ama icinden gelerek söylüyosa karsındaki bi sekilde sevimli geliyo, hatunun ruhu cicişlerden hallice demek ki naparsın deyip geciyosun

Kendi ruhundan geçeni yansıtması lazım, diline tarzına yakışması lazım yani agzından cıkanların dogal durması icin. Klasiklerin dısında belki aranızdaki özel bi muhabbette gecen hos bi sòz olabilir mesela, ikinizin anlayacagı bi sey yani.

(geçen gün ilk defa sevgilim demis bulunmaktayım bu arada benimkine aslında önce o söylesin diye bekliyodum ama bi anda kacıverdi "çok yakıştı sevgiliim" yaptım, güldü "öyle mi sevgilim?" dedi, "öylee sevgilim" defim ben de, sonra bi sey daha yaptım ama onu yazmayayım )

Yazarak alıştırma yapmanı, önce mesajlarla pratik yapmanı herkes tavsiye etmis zaten süper fikir

Ayna ve film/dizi karsısında pratigi de tavsiye ediyorum Romantik buldugun bi sahneyi izlerken yani hazır gaza gelip havaya girmisken oyuncunun repliklerini tekrar edebilirsin kendi kendine.

Evet bu açıdan mantıklı. Ama istemeye istemeye yapınca eğreti durur yav kendimi aşkım derken hayal edemiyorum ben.

Kociş beni böyle kabul etse olmuyor mu?

Aşkitom dedin de aklıma "Şanslı Masa"daki adam geldi

Kendini degistirmek degil ki bu, içindekini dışarı vurmak. Sevgini seneye de giyerim diye kenara mı saklıyosun napıyosun tantiş, yapma öyle seyler

Yani dozu kişinin karakterine, ruh haline göre degisir ama sen bu adamı seviyo musun seviyosun, ona aşık mısın aşıksın, bazı anlarda onun yanında olmak senin icin ekstra anlamlı , fazlaca özel olmuyo mu oluyo, elini kolunu üzerinden çekmek istemeyip bakmalara öpmelere doyamadıgın olmuyo mu o da oluyo. İste bu bilgileri kendine saklamak yerine arada adamla da paylaşmak ikinize de iyi gelir

Evet bu açıdan mantıklı. Ama istemeye istemeye yapınca eğreti durur yav kendimi aşkım derken hayal edemiyorum ben.

İlk başta eğreti dursa da (ki sana öyle gelir sadece) sonradan oturuyor üstüne.

Öyle kabul eden bi adam varsa ne ala ama ya yoksa.

Aşkitom dedin de aklıma "Şanslı Masa"daki adam geldi
Videoyu izlemeyip espriye fransız kalınca ben

Bence felaket anlamsız, insanı aşktan meşkten sogutan bi laf ama o bile söyleyene göre "ay aptal ama aşık haline bak" deyip bi tebessüm bi sempati uyandırabiliyo

Bu arada aşkım demek zorunda değilsin. Aşkım kelimesi ağzımdan çıkmaz benim de.

Burdan ilk kez açıklıyorum ben benim beye zaman zaman gazoz diyorum. Bi insan kocasına neden gazoz der, gazoz diye seslenilen adamın neden gözlerinin içi parlar gibi sorulara girmeyelim. Sevgi sözcüğünden anladığım budur benim.

Videoyu izlemeyip espriye fransız kalınca ben

Bence felaket anlamsız, insanı aşktan meşkten sogutan bi laf ama o bile söyleyene göre "ay aptal ama aşık haline bak" deyip bi tebessüm bi sempati uyandırabiliyo

İzleme zaten boşver küfürlü, kadın adamın sinirlerini zorluyor adam da artık küfüre bağlıyor filan. Tasvip edilebilir bir hali yok zaten ilişkide ama dışarıdan bakınca aptal bi komikliği var anın

Ben derim bazen "Aşkitooom" diye noolmuş?
"Aşkitosuu" da derim. Hatta bunları dedikten sonra eşim de gülüyor tipime "Deme şöyle" diye, ağzımı yaya yaya söylüyorum.
Espri şeysi tabi bizimki, biraz güldürme amaçlı.

Daha farklı özel hitaplarımız var ^_^

Özel hitapları da merak ediyoruz.
Bak ben bi cesaret birini söyledim.

Bu arada tam camın dibinde işçi kürtçe uzun hava söylüyor yaw.

in vino veritas nın "gazoz" açıklamasından sonra sizin özel hitaplarınızı sormaya korkuyorum kuzusu

Hah iste bana egreti duruyor sanki.
Yok öyle bi seey. Sık kullanmadıgın bi kelimeyi kullanırken bi yalpalayıp yadırgarsın ya cümlede yerine oturdu mu ki bu, tonu tutturdum mu acaba diye aynı mantık işte.

Yoksa çok güzel öptügünü beyan ettigin dudakların (hicbi sey de kacmaz gözümden ) çok güzel seyler de söyleyebilir ben eminim

Özel hitapları da merak ediyoruz.
Bak ben bi cesaret birini söyledim.

Bu arada tam camın dibinde işçi kürtçe uzun hava söylüyor yaw.

Gülüşüm, canım, tatlım bunları insan içinde söyleriz.
Ya söylemiyim diğerlerini birazcık ayıplı :)
Yazamadım.

Kiz bulalim sana birini. Bi de diger polis esleri ne yapiyo? Tanidiklari kimse yok mu?
Kimisi çalışıyor kimisinin küçük çocuğu var kimisi çocuk tedavisi görüyor dışarıdan birini bulamam ev malum lojmandayim eve gelemez bende çocuğu güvenip dışarı gönderemem bakalım olmadı ücretsiz izne ayrılıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…