Hee kahveye diye geldiler nerdeyse akşam yemeğine kalcaklardıMisafirin gitti zaar
Valla ben gülo derim hep sesli olarak aşkım hayatım demem genelde mesajlasiriz zaten. Bidenem derim öylede kayıtlıdır tlfda. Kocisim falan bana göre degil bende de var öyle odunluk gülo ile kurtarıyoruz millet kavga ederken bile aşkım diyor hayret vallaBulup dinliyorum hemen.
Senden hala eşe eklenen sıfat konusunda mesaj bekliyoruz.
Kürtçeyi cat pat biliyorum da bu dili çözemedim kızSelamın good bye
Bu dil benim dilim bağa özelKürtçeyi cat pat biliyorum da bu dili çözemedim kız
Öğrenmek isterim hocamBu dil benim dilim bağa özel
Valla ben gülo derim hep sesli olarak aşkım hayatım demem genelde mesajlasiriz zaten. Bidenem derim öylede kayıtlıdır tlfda. Kocisim falan bana göre degil bende de var öyle odunluk gülo ile kurtarıyoruz millet kavga ederken bile aşkım diyor hayret valla
Eşimin müdürüyle karısı varAhaha o biziz işte. Sevgi sözcükleriyle tartışabilen ender çiftlerden biri olarak koruma altına alın bizi.
Gel şöyle yamacımaÖğrenmek isterim hocam
Ay ne ayip misafirin baş ustunde yeri vardirHee kahveye diye geldiler nerdeyse akşam yemeğine kalcaklardı
Tamam hocam yazıyorumGel şöyle yamacıma
He iste esim de isyerinde bi kavgaya tanik olmus. Devresi karisiyla kavga etmis telefonda. Ama ne kavga,adam agzina geleni saymis esimin yaninda. 1 saat sonra karisi isyerine gelmis. "Hayatim seni almaya geldim" demis.Valla ben gülo derim hep sesli olarak aşkım hayatım demem genelde mesajlasiriz zaten. Bidenem derim öylede kayıtlıdır tlfda. Kocisim falan bana göre degil bende de var öyle odunluk gülo ile kurtarıyoruz millet kavga ederken bile aşkım diyor hayret valla
Yok öyle birşey edebiyle otursun döktüğünü toplasın öyle gitsin bu ara kılım misafirlereAy ne ayip misafirin baş ustunde yeri vardir
Alışmış onlar canım artık biz tartışınca ben kaç gün küserim hatta o kadar küserim ki neye küstüğümü unuturumHe iste esim de isyerinde bi kavgaya tanik olmus. Devresi karisiyla kavga etmis telefonda. Ama ne kavga,adam agzina geleni saymis esimin yaninda. 1 saat sonra karisi isyerine gelmis. "Hayatim seni almaya geldim" demis.
Benim herif de diyor ki
" demek ben sana o laflari söylesem,bir daha yuzume bakmazsin."
Dalga geciyorum yahu hic sevmem misafiriYok öyle birşey edebiyle otursun döktüğünü toplasın öyle gitsin bu ara kılım misafirlere
Ben severim aslında çok iyi de hazirlanirim fakat millet benim evime gelince nedense dinlenmeye geliyor salıyorlar çocuklarını hop ev baş aşağı sabah halıya yapışan oyun hamurlarını temizledimDalga geciyorum yahu hic sevmem misafiri
Yawrum niye kaldirmiyosun o tür seyleri biri geldigi zaman?Ben severim aslında çok iyi de hazirlanirim fakat millet benim evime gelince nedense dinlenmeye geliyor salıyorlar çocuklarını hop ev baş aşağı sabah halıya yapışan oyun hamurlarını temizledim
Ozan cevrendeki insanlari degistireceksin bebikim. Mesafe koyacaksin.Sonra bana doktora git diyorsunuz asıl çevremdekiler gitsin beni onlar delirtiyor
Sonra bana doktora git diyorsunuz asıl çevremdekiler gitsin beni onlar delirtiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?