Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Bulup dinliyorum hemen.

Senden hala eşe eklenen sıfat konusunda mesaj bekliyoruz.
Valla ben gülo derim hep sesli olarak aşkım hayatım demem genelde mesajlasiriz zaten. Bidenem derim öylede kayıtlıdır tlfda. Kocisim falan bana göre degil bende de var öyle odunluk gülo ile kurtarıyoruz millet kavga ederken bile aşkım diyor hayret valla

Ahaha o biziz işte. Sevgi sözcükleriyle tartışabilen ender çiftlerden biri olarak koruma altına alın bizi.

He iste esim de isyerinde bi kavgaya tanik olmus. Devresi karisiyla kavga etmis telefonda. Ama ne kavga,adam agzina geleni saymis esimin yaninda. 1 saat sonra karisi isyerine gelmis. "Hayatim seni almaya geldim" demis.
Benim herif de diyor ki
" demek ben sana o laflari söylesem,bir daha yuzume bakmazsin."

Alışmış onlar canım artık biz tartışınca ben kaç gün küserim hatta o kadar küserim ki neye küstüğümü unuturum

Ya çok sansliyim. International law diye tırt bi Dersimiz var ama ben finale çalışmadım işim çıktı. Sınava girmeden önce iki yeri okudum öylesine onlar çıktı yazdım. Büte girebilmek için girmiştim finale halbüsü

Ben severim aslında çok iyi de hazirlanirim fakat millet benim evime gelince nedense dinlenmeye geliyor salıyorlar çocuklarını hop ev baş aşağı sabah halıya yapışan oyun hamurlarını temizledim
Yawrum niye kaldirmiyosun o tür seyleri biri geldigi zaman?
Ben basa cikamayinca kaldirmaya karar verdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…