Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Yawrum niye kaldirmiyosun o tür seyleri biri geldigi zaman?
Ben basa cikamayinca kaldirmaya karar verdim.
Tabiki kaldırdım canım yatak odasından bulup çıkarmışlar ben mutfakta kız kucağımda yemek hazırlıyorum hiç yardım falan yok üstelik içine edip gidiyorlar. Sonra ben deliriyorum tabi oğlumun bir çok oyuncağını kaldırdım başkaları için oğlumu cezalandırmış gibi hissediyorum kendimi

Cagirma bi daha. Gelmek isterlerse musait degilim de.

Başım zonkluyor. Dün akşamdan beri bir şey yemedim ve gece uyumadım. Ağrı kesici alayım mı geçmesini mi bekleyeyim?

Kendimi mi gelistiriyim bende mi sorun diyorsun yani gerçi birtek benim evimde oluyor bu sorun bende heralde

Söyle canım ezdirme kendini, ya da amaan mikime dünya de geç. 2-3 halı, daha mı kıymetli sinirlerinin yıpranmasından?
Alma ya da eve öylesi misafirleri, sok lafını da ohh, sen düşüneceğine onlar düşünsün.

Hayır diyemeyen bir insanım kalp kırmaktan hele de bir çocuğun kalbini kırmaktan çok korkarım. Misal çocuğun hamurla oynadığını görüyorum ama onu önünden alamam ben kesinlikle. Nereden buldun bunu diye rencide de edemem giderken annesi odaya girer çocuğunu alır odayı o halde görür ama aa oda ne hale gelmiş bu kadının bebeği var toplayım demez çocuğunu alır çıkar ben yorgun ev dağınık vaziyette kalırız evin ortasına oturup ağlayasım gelir. Biz bir yere gidince çok farklı ama oğlum kesinlikle dağıtma karıştırma falan yapmaz elinde bir oyuncağıyla gider onunla oynar. Sorun bende mi gerçekten insanlar beni kullanıyor gibi hissediyorum

@_angela_ özellikle sana ve diğer annelere bu sorum.

Dün tüm akrabalarin bir arada olduğu bi piknikteydim. Bi akraba teyze oluyorsun nasıl bi duygu diye sordu kardeşim de bir kaç adım ötede başka biriyle konuşuyordu o sırada. Ben de heyecanliyim tabii ki, kıyafet bakmak falan çok eğlenceli ama daha teyze olduğumu hissedemedim doğunca anlar çok severim herhalde dedim gülerek. Kardeşim o sıra bu dediğimi duydu yüzü düştü bi an. Kalbi mi kırılmıştır ki öyle dedim diye? Cidden odunum bu konuda. Boş bulundum bir an.

Başım zonkluyor. Dün akşamdan beri bir şey yemedim ve gece uyumadım. Ağrı kesici alayım mı geçmesini mi bekleyeyim?

Biraz bi şeyler atıştırıp at ağrı kesici, sonra da çek perdelerini, biraz koy başını yastığa shot.
Dinlen, hırpalamamaya çalış bu kadar kendini lütfen.

Ah shotcum acliktan agriyordur hafif bisiler yesen ac karnina agri kesici icme miden bozulur
Bir tane kraker yedirdiler ısrarla şimdi.

Biraz bi şeyler atıştırıp at ağrı kesici, sonra da çek perdelerini, biraz koy başını yastığa shot.
Dinlen, hırpalamamaya çalış bu kadar kendini lütfen.

Azıcık birşeyle atıştır
Boş mideye ilaç içilmez
İlaç iç yat
İşteyim.
Akşam da eve gidince alacağız kızı gömeceğiz.

Komsum yok diye üzülüyorum ama yakin olan bi kac arkadasim da beni bazen cidden cildirtiyo.
Etrafin dağınıklığı hadi neyse de,kirmak ve pisletmek cidden en nefret ettigim sey.
Benim kiz da "alabilir miyim?" der ama bize gelen kimse sormaz nedense bu soruyo.

Ama bu kişi eşimin müdürünün karısı en iyisi ölü taklidi mi yapsam

Engelleyemiyorsan, empati yaptır, kısasa kısas gibi...
Onların evinde aynısını yap canım o zaman, hatta yanlışlıkla(!) börekler çörekler düşürüver yerlere :))
Çocuğunun oyun hamurunu getir, çıkar halısının üstüne, yanlışlıkla(!) bi de eziver halıdayken, aaa görmemişim filan
Yağlı ellerini silme bebenin, bırak ellesin koltuklarına bilmem nerelerine, hatta yine yanlışlıkla(!) çay filan dökebilirsin sen de o koltuklara "Aa nasıl oldu bi an ayy pardoon"
Bak bi hayal et bunları, ne kadar rahatlatıcı

İçim daraldı ayy en başta oğlum çekinir hele de elini yikamadan oraya buraya sürecek hayatta yapmaz kendi oyuncağını götürüyor çocuk canım. İşe başlarsam sorun çözülür diye umut ediyorum artık

İşteyim.
Anladım
Krakerle olmaz biraz daha birşeyle ye tost gibi
Yoksa bu sefer miden de ağrır.

Shotum biliyorum zor ama hayat böyle
Acıları bitti enazından
Sende kendini çok hırpalama lütfen

İşteyim.

Tekrar başınız sağ olsun shot, bilirim nasıl bir his olduğunu onun, ağırdır, zordur, evlat gibidir...
Ben de kaybettim... Ben ona üzüldükçe kendimi yordukça, annemler de hem kaybımıza hem bana ayrı ayrı üzüldü.
En azından kendi bedenini hırpalamamaya çalış ailen için olur mu? Bi şeyler yemelisin.

Shot, yeni duydum kuşum. Başın sağolsun. Bilirim çok zor ama takdiri ilahi... Allah daha büyük acılar göstermesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…