Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Son 3 sınavım kaldı ama ben bittim. Çok yoruldum bunaldim ağlamak istiyorum artık.

Limoncunun konusuna takıl bak nasıl ders çalışma şevki gelir
Limoncu beni öldürüyor. Kendimi çok pis fakir hissediyorum onun konusuna girince.

Bu ara zaten dertliyim. Etrafında bi tane ortalama gelire sahip insan olmayan ama kendisi pis fakir gibi gezen biri olduğumu fark ettim. Neden ben değil de onlar diye sormadan edemiyor insan.

Özel okulda okumanın zararları işte bunlar

Özel okulda okumanın zararları işte bunlar
Aynen ya. Akrabalar da bi garip bu ara. Bi de kardeşim uçuk bi herifle evlenince beni bi dert saldı. Ben de kendi kendime harclık almiycam been yeterim kendi halime diye Don Kişotluk yapıyorum işte. Akılsız kafam.

Aynen ya. Akrabalar da bi garip bu ara. Bi de kardeşim uçuk bi herifle evlenince beni bi dert saldı. Ben de kendi kendime harclık almiycam been yeterim kendi halime diye Don Kişotluk yapıyorum işte. Akılsız kafam.
Öğrenciye zekat bile düşüyor ne bu cengaverlik

Öğrenciye zekat bile düşüyor ne bu cengaverlik
A valla mı? Ben işe ramazan fitrelerinden başlıyorum o halde. Hesap numaramı özelden vereyim. Dağıtıver çevrene.

Ben de bilmiyorum ya üniversiteye başlayınca bıraktım harclık olayını şimdi de sıkıldım ama geri donemiyorum. Zor geliyor bana para verin demek. Pofff gidip not okuyayım bari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…