Limoncunun konusuna takıl bak nasıl ders çalışma şevki gelirSon 3 sınavım kaldı ama ben bittim. Çok yoruldum bunaldim ağlamak istiyorum artık.
Limoncu beni öldürüyor. Kendimi çok pis fakir hissediyorum onun konusuna girince.Limoncunun konusuna takıl bak nasıl ders çalışma şevki gelir
Özel okulda okumanın zararları işte bunlarLimoncu beni öldürüyor. Kendimi çok pis fakir hissediyorum onun konusuna girince.
Bu ara zaten dertliyim. Etrafında bi tane ortalama gelire sahip insan olmayan ama kendisi pis fakir gibi gezen biri olduğumu fark ettim. Neden ben değil de onlar diye sormadan edemiyor insan.
Aynen ya. Akrabalar da bi garip bu ara. Bi de kardeşim uçuk bi herifle evlenince beni bi dert saldı.Özel okulda okumanın zararları işte bunlar
Öğrenciye zekat bile düşüyor ne bu cengaverlikAynen ya. Akrabalar da bi garip bu ara. Bi de kardeşim uçuk bi herifle evlenince beni bi dert saldı.Ben de kendi kendime harclık almiycam been yeterim kendi halime diye Don Kişotluk yapıyorum işte. Akılsız kafam.
A valla mı? Ben işe ramazan fitrelerinden başlıyorum o halde. Hesap numaramı özelden vereyim. Dağıtıver çevrene.Öğrenciye zekat bile düşüyor ne bu cengaverlik
in vino veritas nın konusunu hortlatmışlar ..
İntikam limonuYaw çok eğleniyorum ama ban gelcek diye korkuyorum.
İntikam limonu
Ahaha cidden komikli kadın bu. Hep gerçek olamaz acaba eksici mi diye bir şüphe kalacak içimde.
Ahaha cidden komikli kadın bu. Hep gerçek olamaz acaba eksici mi diye bir şüphe kalacak içimde.
Hadi sen de onu hörtlet nasılsa Mune hepinizi hüp yapıp içine çekecekGerçek gerçek. Bi kere mutfağının resmini koymuştu.
Sephora şuna cevap vermeyip kib lesen ya..Gerçek gerçek. Bi kere mutfağının resmini koymuştu.
Sephora şuna cevap vermeyip kib lesen ya..
Ay yok o kadar da değil.Hadi sen de onu hörtlet nasılsa Mune hepinizi hüp yapıp içine çekecek
Seçimle bdv editörü seçsek ya.Kibliyorum canım sürekli. Ama yine kimse yok sitede ilgilenecek.
Onunla ben de gidecem yahu.
Tüh be gaza getiremedim.Ay yok o kadar da değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?