Abisine mi diyor araştır diye yuhhhKocasiz kalmayasica.. Abisini arayip "abiiğğğ o adami bu adami arastirsana,gbtsine baksana," demeyi bilii ama.
Bi arkadaşa bakıp çıktım
E baska kim arastiracak? Mesela görücü usulu tanistigi adam da oluyor. Mayis ayinda nisan yapmaya gidecektik guya.Abisine mi diyor araştır diye yuhhh
Benim ki 6 civari uyandi. Digeri 7'de. Simdi ufaklik tekrar uyudu. 1 yil sonra sutten kesip 1 kepce sipraktin icicem.Uykusuz başlanılan bir güne daha merhaba. Uykumu alıp uyandığım tek birgün bile yok
Eşim 2ye doğru geldi zaten birazdan geri gider. Oğlanın odasında uyudu o bugün sabahın 6sında kalkıyorlar birde kız gece emmeye kalkıyor sık sık ben sabah nasıl uyanıyorum Allah biliyor beynim zonkluyor yere eğilemiyorum şu anBenim ki 6 civari uyandi. Digeri 7'de. Simdi ufaklik tekrar uyudu. 1 yil sonra sutten kesip 1 kepce sipraktin icicem.
Artik ne zaman uyanirsam. 4 yilin acisini cikaricam.
Gece kundakliyorum kollarini hala. Daha iyi yatiyo. Yaw bu cingene besigini kim icat ettiyse Allah onu cennetine koysun. Evlerine nurlar salsin.Eşim 2ye doğru geldi zaten birazdan geri gider. Oğlanın odasında uyudu o bugün sabahın 6sında kalkıyorlar birde kız gece emmeye kalkıyor sık sık ben sabah nasıl uyanıyorum Allah biliyor beynim zonkluyor yere eğilemiyorum şu an
Gel ayağımda sallıyım bebişimEşim 2ye doğru geldi zaten birazdan geri gider. Oğlanın odasında uyudu o bugün sabahın 6sında kalkıyorlar birde kız gece emmeye kalkıyor sık sık ben sabah nasıl uyanıyorum Allah biliyor beynim zonkluyor yere eğilemiyorum şu an
Yanıma alıp emzirdigim yere uyursam uyuyorum zaten yoksa o da yok ben geri uykuya dalana kadar geri uyanıyor bizimki açlıktan değil ağzımda dursun diyor. Kolları hayatta durmaz açıkta duracak illaGece kundakliyorum kollarini hala. Daha iyi yatiyo. Yaw bu cingene besigini kim icat ettiyse Allah onu cennetine koysun. Evlerine nurlar salsin.
Üflesen uyurum zaten canımGel ayağımda sallıyım bebişim
Oyy kıyamam yaa gönder bebeleri bana ben bakarım sen uyu sabaha kadar :)Üflesen uyurum zaten canım
Vallaha mı yakında olsan ne iyi olur 1 saat bile yeter banaOyy kıyamam yaa gönder bebeleri bana ben bakarım sen uyu sabaha kadar :)
Maciiiiiit kankamm artık o benimGünaydınnnn
Eki Görüntüle 1840763
Buyuk kizim gibiYanıma alıp emzirdigim yere uyursam uyuyorum zaten yoksa o da yok ben geri uykuya dalana kadar geri uyanıyor bizimki açlıktan değil ağzımda dursun diyor. Kolları hayatta durmaz açıkta duracak illa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?