Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Abisine mi diyor araştır diye yuhhh
E baska kim arastiracak? Mesela görücü usulu tanistigi adam da oluyor. Mayis ayinda nisan yapmaya gidecektik guya.
Esim herifin oyle şeylerine ulasti ki herkes sok oldu.
1 yıldır görüşüyordu. Ama ayni zamanda yabanci uyruklu kadinlarla otellerde fink atmis
Onu oyle bir p.zevengin tuzagindan kurtardi iste. Ben olsam ayaginin altini operdim yemin ediyorum.

Benim ki 6 civari uyandi. Digeri 7'de. Simdi ufaklik tekrar uyudu. 1 yil sonra sutten kesip 1 kepce sipraktin icicem.
Artik ne zaman uyanirsam. 4 yilin acisini cikaricam.
Eşim 2ye doğru geldi zaten birazdan geri gider. Oğlanın odasında uyudu o bugün sabahın 6sında kalkıyorlar birde kız gece emmeye kalkıyor sık sık ben sabah nasıl uyanıyorum Allah biliyor beynim zonkluyor yere eğilemiyorum şu an

Gece kundakliyorum kollarini hala. Daha iyi yatiyo. Yaw bu cingene besigini kim icat ettiyse Allah onu cennetine koysun. Evlerine nurlar salsin.

Gece kundakliyorum kollarini hala. Daha iyi yatiyo. Yaw bu cingene besigini kim icat ettiyse Allah onu cennetine koysun. Evlerine nurlar salsin.
Yanıma alıp emzirdigim yere uyursam uyuyorum zaten yoksa o da yok ben geri uykuya dalana kadar geri uyanıyor bizimki açlıktan değil ağzımda dursun diyor. Kolları hayatta durmaz açıkta duracak illa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…