Nice mutlu aşk dolu yıllar dilerim:))Hu huuuuu gedenooooo cawaniiin???
Ben eve geldim kabaga döndüm su an. Dizi cikmis,camasir suyu lekeli pijamalarimi da giydim. Bebekleri de uyuttum.
Bir evlilik yıldönümü macerasi da sona erdi.
Normal hayatimiza döndük.
O ne kııızzzzAkrabanın da akıllısı lazım valla. Böyle gerizekalilari hiç çekilmiyor.
Dedemin evine amcamlar geldi bi süreliğine. Kendileri ile görüşmüyoruz. Beyinsiz kuzenim benim haftalar boyu uğraşıp neredeyse sonuna geldiğim 1000 parçalik puzzleımı toplayıp kutuya koymuş. Ben bilmiyorum sanki onu kutuya koymayı. Hayır neyin hıncı ise parçaları bile tek tek ayırmış bu zeka seviyesiyle 25 yaşına nasıl gelmiş, nasıl evlenmiş de çocuk doğuracak anlamıyorum.
Şimdi de bütün fotoğraflarımızı toplamış göndermiş. Aile fotoğrafı ya rahmetli babaannemin olduğu fotoğrafı sen nasıl kaldırırsın oradan. Ki kendileri de var içinde. Kestik kapıya attık biz de onların olduğu kısmı.
Gidip saç baş yolmak istiyorum suan. Annem hala sus diyo. Bi sonraki adımları kafamıza sıçmak olacak saniyorum.
Aferim bas gaza lingen bas gazaNice mutlu aşk dolu yıllar dilerim:))
O ne kııızzzz
Allah yardımcın olsun... Konuya tam vakıf değilim ama cinnet dumanları tütmeye başlamış belli
Aldım zaten ama kalmış işte. Çocukken tuttuğum günlükler vardı unutmuşum onları çıktım aldım geçenlerde. Bi defterim var ahşap kapak sevgilim hediye etmişti ben günlerce onu aradım nereye koydum hatırlayamadım anahtari isteyince şimdi hatırladım sandıkta. Gözlerim dolu dolu ya. Puzzleı büyük mukavva alıp taşıyacaktim o yüzden ordaydi. Kim bilir daha neler var evi kolileyip kaldırmadım ki esyalarim ortaya çıksın. Unutkan da insanım ben neyi nereye koydum hatırlamıyorum bile. Kapının kilidini değiştirmişler ya muameleye bakar misin. Gebersinler.Farkettim sinirlisin
Her ailede vardır böyle ayrık otları
Sen bi sakinleş önce
Keşke onlar gelmeden önce senin icin önemli olan eşysları alsaydın
Belli ki sana gıcıklık yapıyor
Hah bi halt yedim dimiAferim bas gaza lingen bas gaza
Az kaldı cinnete.Nice mutlu aşk dolu yıllar dilerim:))
O ne kııızzzz
Allah yardımcın olsun... Konuya tam vakıf değilim ama cinnet dumanları tütmeye başlamış belli
Kafasına bit atAz kaldı cinnete.
Ay ben bişe demedim lütfen beni kaale alma, yok cinnet minnetAz kaldı cinnete.
Senin planlarınKafasına bit at
Eee deden iki çift laf edemiyor mu torununa onlar tantanisin diye ?Aldım zaten ama kalmış işte. Çocukken tuttuğum günlükler vardı unutmuşum onları çıktım aldım geçenlerde. Bi defterim var ahşap kapak sevgilim hediye etmişti ben günlerce onu aradım nereye koydum hatırlayamadım anahtari isteyince şimdi hatırladım sandıkta. Gözlerim dolu dolu ya. Puzzleı büyük mukavva alıp taşıyacaktim o yüzden ordaydi. Kim bilir daha neler var evi kolileyip kaldırmadım ki esyalarim ortaya çıksın. Unutkan da insanım ben neyi nereye koydum hatırlamıyorum bile. Kapının kilidini değiştirmişler ya muameleye bakar misin. Gebersinler.
Nefret ediyorum hepsinden.
Daha iyisini buldumSenin planların
Yok be hamileymis sonra çocuğa bişey olur vicdan yaparım. Tepesine ketçap sıkcam.
Manyağın tekinin çocuğu olcak valla yazık.Eee deden iki çift laf edemiyor mu torununa onlar tantanisin diye ?
Ev kilidi değiştirmek nedir
Sen yinede beddua etme hamileymiş karnındaki günahsızın ne suçu var
Bi sakinleş hadi
Çok moktan bi öneriDaha iyisini buldum
İçeceğine müshil at
Ay yok gebe kadına ellesmem. Ama anasına olur.Daha iyisini buldum
İçeceğine müshil at
Hem sulu hem moktan olmuş evetÇok moktan bi öneri
Ne zaman doğuracak?Ay yok gebe kadına ellesmem. Ama anasına olur.
Bende de var bi amca kızı aynı seninkiManyağın tekinin çocuğu olcak valla yazık.
Dedem bana trip atıyor neden yanına gitmiyormusum diye. Herkes kafayı benle bozmuş sanki ya bunların yanına gidip katil mi olayım zaten evden sabah çıkıp akşam giriyorum ne ara gidixem final haftası.
Dedem hix bişey demez görmez çünkü. Onun odası ayrı evin büyük kısmını ben kullanıyordum gitmez o oralara.
Daha yeniymiş 6 7 ay var galiba.Ne zaman doğuracak?
Komplo teorilerimizi doğum sonrasına saklayalım
Diğer yengem orda mesaj attım ona. Yanındakine söyler misin sağı solu karıştırırken benim ahşap kapaklı defterimi de bulursa göndersin eşyalarımı bozup bozup göndermekten farklı bir iş yapmış olur diye. Şimdilik bununla sakinlesebildim.Bende de var bi amca kızı aynı seninki
Çokta sallama
Bi ara onlar yokken esyalarını git al
Senden uzak allaha yakın olsunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?