Heh iyi en azından eline geçerse yengen müdahale eder yani inşallah :)Diğer yengem orda mesaj attım ona. Yanındakine söyler misin sağı solu karıştırırken benim ahşap kapaklı defterimi de bulursa göndersin eşyalarımı bozup bozup göndermekten farklı bir iş yapmış olur diye. Şimdilik bununla sakinlesebildim.
Kuzenim esime ve cocuklarima dolayli yollardan 'moğol p.çleri' diye gonderme yapmıştı.Manyağın tekinin çocuğu olcak valla yazık.
Dedem bana trip atıyor neden yanına gitmiyormusum diye. Herkes kafayı benle bozmuş sanki ya bunların yanına gidip katil mi olayım zaten evden sabah çıkıp akşam giriyorum ne ara gidixem final haftası.
Dedem hix bişey demez görmez çünkü. Onun odası ayrı evin büyük kısmını ben kullanıyordum gitmez o oralara.
Kuzenim esime ve cocuklarima dolayli yollardan 'moğol p.çleri' diye gonderme yapmıştı.
Bi arada da diger kuzenim abimi öldürmeyi dusunuyordu
Akrabanin bazen yabancidan bir farki olmuyormus
Gerçektende şaşknmKuzenim esime ve cocuklarima dolayli yollardan 'moğol p.çleri' diye gonderme yapmıştı.
Kuzenim esime ve cocuklarima dolayli yollardan 'moğol p.çleri' diye gonderme yapmıştı.
Sanmıyorum ama aklı varsa puzzle için üstüne atlamamis olmama sevinir.Heh iyi en azından eline geçerse yengen müdahale eder yani inşallah :)
Hepsi bi ilginç.Kuzenim esime ve cocuklarima dolayli yollardan 'moğol p.çleri' diye gonderme yapmıştı.
Bir kadın olarak ben bile baş parmağıma bakıp, erkek olsam aboow dediğimi
Aynı benBir kadın olarak ben bile baş parmağıma bakıp, erkek olsam aboow dediğimi
Erkek olsam iş görmezmişim. Ellerim çocuk eli kadar, parmaklar da öyle doğal olarak.
Selam yakışıklıErkek olduğuma kanaat getirdim
Selam beybisiSelam yakışıklı
İyimisin biraz daha atarlı tantanErkek olsam iş görmezmişim. Ellerim çocuk eli kadar, parmaklar da öyle doğal olarak.
Tanti, moralin hala bozuksa......Erkek olsam iş görmezmişim. Ellerim çocuk eli kadar, parmaklar da öyle doğal olarak.
Sen uzun seversin tabii.Erkek olsam iş görmezmişim. Ellerim çocuk eli kadar, parmaklar da öyle doğal olarak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?