Peh zenginler giderek artıyor. Siz daha buraya da gelmezsiniz şimdi.Gönlü zengin diyelim
Yok yav ben hala aynı fakirPeh zenginler giderek artıyor. Siz daha buraya da gelmezsiniz şimdi.
Hii sen de kırmızılısın artık yemezleerYok yav ben hala aynı fakir
Kendimi diğer kırmızılılar gibi görünmezde yapmadımHii sen de kırmızılısın artık yemezleer
Bende dedim, hatun mutfağı yaptırınca, aşka gelip çıkamadı yemek mi yapıyor diye düşündümSelamlar... Bir arkadaşımın derdi var, bu ara bende kalıyor, onu bırakıp giremiyorum pek.
Yakında sahalara döneceğim
Kırmızılıların dedikodusunu getir demiyim.Kendimi diğer kırmızılılar gibi görünmezde yapmadım
Niye öyle diyosun
Off hiç sorma önümüzdeki 3 gün koşturucamHava bu kadar sıcak olmak zorunda mı. Sonbaharı verin bana.
Benim yarın sınavlarım bitiyor bütlere kadar rahatım. Evde klima altı yatış yaptım.Off hiç sorma önümüzdeki 3 gün koşturucam
Bu sıcakta napcam bilmem
Pazar günü olsun biran önce
Ben görünüyorum mu Name, sen görünmüyorsun ama ben kendimi görüyorumKendimi diğer kırmızılılar gibi görünmezde yapmadım
Niye öyle diyosun
Ohhh kebapBenim yarın sınavlarım bitiyor bütlere kadar rahatım. Evde klima altı yatış yaptım.
Sizin mezuniyet mi var yoksa?
Aynısının tıpkısını yaşıyorum şuanBen görünüyorum mu Name, sen görünmüyorsun ama ben kendimi görüyorum
Profil fotona tıklayınca o pencerede de hiç bir şeyin görünmüyor, Aşağıda sol taraftada gözükmüyorsun , benim profil ve aşağı durumu nasılAynısının tıpkısını yaşıyorum şuan
Kendime ayan başkasına karanlık
Uu pek heyecanlı.Ohhh kebap
Cts mezuniyet yarın kep atma diploma töreni
Cuma günüde son eksikleri tamamlama
Özele gider misiniz? Olan var olmayan var.Profil fotona tıklayınca o pencerede de hiç bir şeyin görünmüyor, Aşağıda sol taraftada gözükmüyorsun , benim profil ve aşağı durumu nasıl
Hıhı sormaUu pek heyecanlı.
Aynı gaynımProfil fotona tıklayınca o pencerede de hiç bir şeyin görünmüyor, Aşağıda sol taraftada gözükmüyorsun , benim profil ve aşağı durumu nasıl
Peki gelün..Aynı gaynım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?