Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Siz giderseniz kendimizi nasıl zengin hissedeceğiz tanti
Ben de bu fakirler kendini daha fakir hissetmesin diye pro olmuyodum.
Kiz o ne bicim evlerdir öyle?
Çıplak iskelet gibi ev 160 bin.
Kayseri ahalisi harbi çok zengin herhal. Kendime bi prefabrik alacam.

Ya bu insanlar neden bu kadar boş. Hatunun teki benim lens konuma sarmış habire hortlatıyor kavga çıkarmaya çalışıp.

Bir şey sorcam. Bir insanın sevgilisinin birlikte kutlayacakları ilk doğum gününde avmye götürüp ne istiyorsan seç alayım demesi, o sırada ayakkabısı vurduğu icin (kız özel bir yemek yeriz diye düşünüp topuklu giyinmiş o da vurmuş) bir şey seçemeyince haha ibanını ver parasini atayım o halde diye espri yapması, sonra benim doğum günümde çıkarız ben kendime hediye seçerim sen kendine parasini veririz demesi normal mi? Her zaman gittikleri bir yere gitmişler yemek için ve direkt ev sonra. Adamın derdi gücü sevişmek çünkü.

Ben bu adam odun, ilerde seni mutsuz eder ilk hediyede böyle yapılmaz dedim diye gereksiz romantik oluyorum. Kız grubunda konuşuyoruz o artık olgunlaştı galiba ondan normal karşılıyor diyor ben de olgun hanımlara sorayım dedim. Bu normal mi ya?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…