EV temizleme olayını bilmiyorum ama bu konuya göre adam pişkin ve ciddiyetsizBir şey sorcam. Bir insanın sevgilisinin birlikte kutlayacakları ilk doğum gününde avmye götürüp ne istiyorsan seç alayım demesi, o sırada ayakkabısı vurduğu icin (kız özel bir yemek yeriz diye düşünüp topuklu giyinmiş o da vurmuş) bir şey seçemeyince haha ibanını ver parasini atayım o halde diye espri yapması, sonra benim doğum günümde çıkarız ben kendime hediye seçerim sen kendine parasini veririz demesi normal mi? Her zaman gittikleri bir yere gitmişler yemek için ve direkt ev sonra. Adamın derdi gücü sevişmek çünkü.
Ben bu adam odun, ilerde seni mutsuz eder ilk hediyede böyle yapılmaz dedim diye gereksiz romantik oluyorum. Kız grubunda konuşuyoruz o artık olgunlaştı galiba ondan normal karşılıyor diyor ben de olgun hanımlara sorayım dedim. Bu normal mi ya?
Sevmediğin için sana batıyor diyor ama ben de öyle düşünüyorum. Daha bir şey söylemem ya keyfi bilir.EV temizleme olayını bilmiyorum ama bu konuya göre adam pişkin ve ciddiyetsiz
Boşver bence, bazı insanlar iyiliğinin istenmesini haketmezlerSevmediğin için sana batıyor diyor ama ben de öyle düşünüyorum. Daha bir şey söylemem ya keyfi bilir.
Normal değilBir şey sorcam. Bir insanın sevgilisinin birlikte kutlayacakları ilk doğum gününde avmye götürüp ne istiyorsan seç alayım demesi, o sırada ayakkabısı vurduğu icin (kız özel bir yemek yeriz diye düşünüp topuklu giyinmiş o da vurmuş) bir şey seçemeyince haha ibanını ver parasini atayım o halde diye espri yapması, sonra benim doğum günümde çıkarız ben kendime hediye seçerim sen kendine parasini veririz demesi normal mi? Her zaman gittikleri bir yere gitmişler yemek için ve direkt ev sonra. Adamın derdi gücü sevişmek çünkü.
Ben bu adam odun, ilerde seni mutsuz eder ilk hediyede böyle yapılmaz dedim diye gereksiz romantik oluyorum. Kız grubunda konuşuyoruz o artık olgunlaştı galiba ondan normal karşılıyor diyor ben de olgun hanımlara sorayım dedim. Bu normal mi ya?
Çok sevdiği falan da yok anlamıyorum bu adama neden böyle taktı kafayı.Normal değil
Ev temizlemeye gittiğiniz zamanda aynı şeyi söylemiştik.
Eğer arkadaşın"çık sıvıyorım" diyosa onlada irtibatını kes
Yoksa daha çok ev temizler-siniz
Çok sevdiği falan da yok anlamıyorum bu adama neden böyle taktı kafayı.
Zaten kırgınım ona. Geçen gün bana sen aptalsın hayatına başka biri girse nasıl açıklayacaksın durumunu dedi. (Bekaret meselesi). Kendisi dikkat ediyor.
Kafam karışık onunla ilgili.
Ayy kaç kaç hemenÇok sevdiği falan da yok anlamıyorum bu adama neden böyle taktı kafayı.
Zaten kırgınım ona. Geçen gün bana sen aptalsın hayatına başka biri girse nasıl açıklayacaksın durumunu dedi. (Bekaret meselesi). Kendisi dikkat ediyor.
Şahsen kendimde alışamadımName seni kırmızı görmeye alışamadımNerelerdeydin bugün yazmadın pek
Kirgin misin?Çok sevdiği falan da yok anlamıyorum bu adama neden böyle taktı kafayı.
Onca yılın hatrı var diyorum. Çevremde beni anlamaya yakın bi o var diyorum. Düzelir çocukça hareket ediyor diyorum. Diyorum da diyorum yani.Sen de bu tiple hala arkadaşsın ha tanti?
Senin bekaretini mi sorguluyor yuhhhhÇok sevdiği falan da yok anlamıyorum bu adama neden böyle taktı kafayı.
Öyle işte. Denişik denişik işlerle uğraşıyorum.Ayy kaç kaç hemen
Ona neymiş
Bence sevgilisinden önce bu muhabbetten sonra görüşmemeliydin
Kirgin misin?
Bence arkadasligini bitir. Boyle bir cumleyi dost dosta soylemez asla..
Biz ona herse deriz. Pek Severin, benim için de yeseysin.Şahsen kendimde alışamadım
Keşkek yimeye gittiydim
Denizdeki yılan misali seninki, ama böyle dost olmaz ilerde canını sıkacak durumlar illa olur... Bazen yalnızlık daha huzurludur...Öyle işte. Denişik denişik işlerle uğraşıyorum.
Sonunda olacağı o gibi görünüyor ama erteliyorum işte.
Onca yılın hatrı var diyorum. Çevremde beni anlamaya yakın bi o var diyorum. Düzelir çocukça hareket ediyor diyorum. Diyorum da diyorum yani.
Benim hayatım ve çevrem biraz sıkıntılı. Onu da çıkarırsam çok bunalırım. Biraz mesafe koydum sadece.
Bak tanti senin sevgiline laf eder anlarımÖyle işte. Denişik denişik işlerle uğraşıyorum.
Sonunda olacağı o gibi görünüyor ama erteliyorum işte.
Ilk kez beni o kadar kırdı. Eskisi gibi devam etmem zaten mümkün değil. Okul bitince tanti kaçacak burdan :)) o zamana kadar düzelirse gider yoksa yapacak bir şey yok.Bu arkadaş sana yaramaz tanti benden söylemesi, daha çok saçma laf çıkar ağzından,
arkadaşım dediğin için kırılır incinirsin üstelik.
Yine de sen bilirsin.
Hayatta birilerinin düzelmesini beklemek boşa kürek çekmektir, inan ki değmezIlk kez beni o kadar kırdı. Eskisi gibi devam etmem zaten mümkün değil. Okul bitince tanti kaçacak burdan :)) o zamana kadar düzelirse gider yoksa yapacak bir şey yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?