Ben evlileri gördükçe bekarlığıma sukrediyorum yav.Hiç olan var olmayan var
Duble olmayan var
Düz duvara olmayan var
Dimi tanti
Şapşik misin acabaaSana gülerken totomun yanındaki sodayı unuttum diyorum bu alttan alttan gelen serinlik de ne.
Neyimizi gördün ayolBen evlileri gördükçe bekarlığıma sukrediyorum yav.
Hele laflara bak ya terbiyesiz gözü doymaz.
Bunu bi sevgi sözcüğü olarak alıyorum ve evet. Aynı zamanda çok tatlı ve sevimli ve iyi kalpli ve mükemmel ve bissürü güzel şeyim.Şapşik misin acabaa
Bana bi tane yeterli. Ben sen gibi doymaz diilim.Ey Tanrım bana üç taneee, üç de yetmez beş taneee öhöm ne diyoduk çalış senin de olur tanti (OLAMADI)
Taam taam abartma.Bunu bi sevgi sözcüğü olarak alıyorum ve evet. Aynı zamanda çok tatlı ve sevimli ve iyi kalpli ve mükemmel ve bissürü güzel şeyim.
Ayyy kıyamam, hazır mı her şeyBen seni bırakmamda hafta sonu mezuniyet var kıza lazımım
Sen de beni seviyorsun biliyorum.Taam taam abartma.
Yürümee eltişimeeeSen de beni seviyorsun biliyorum.
Aramıza kimse giremez merak etme.Yürümee eltişimeee(böyle de kıskanırdım ivet )
Hazır hazır şükür ama ben bittimAyyy kıyamam, hazır mı her şey
Sen sus.Yürümee eltişimeee(böyle de kıskanırdım ivet )
Vay be buraya kadardı demek.Aramıza kimse giremez merak etme.
Uçuğun için bişey aldın mı krem ,pomad ?Aramıza kimse giremez merak etme.
Aseton çok güzel kurutuyor. Sabahtan beri aralıklarla asetonlu pamuk basıyorum, bitmek üzere neredeyse.Uçuğun için bişey aldın mı krem ,pomad ?
Bir annenin günlük dramları ahahahaah kıyamam üzülerek söylüyorum ki lise ve ümiversite mezuniyetlerinde de degisen hicbi sey olmıcakHazır hazır şükür ama ben bittim
Bak bunu hiç bilmiyordumAseton çok güzel kurutuyor. Sabahtan beri aralıklarla asetonlu pamuk basıyorum, bitmek üzere neredeyse.
Tam dudağımın ortasında kabak gibiydi.
Ben kıyamam kendime ya, ne kadar minnoşmuşum. Annemler şehirdışında olduğu için anneme de babama da "yarım saat kep atıp döneceğiz, gelmenize gerek yok" demiştim. Kıyafetimi saçımı her şeyimi kendim ayarlamıştım.Bir annenin günlük dramları ahahahaah kıyamam üzülerek söylüyorum ki lise ve ümiversite mezuniyetlerinde de degisen hicbi sey olmıcakbenim annem de aynı bezmis halde. Neredeyse isime hic karıstırmadıgımı, kendi kendime halletmis oldugumu düsünüyodum ben halbuki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?