O öyle olmuyor isteBir annenin günlük dramları ahahahaah kıyamam üzülerek söylüyorum ki lise ve ümiversite mezuniyetlerinde de degisen hicbi sey olmıcakbenim annem de aynı bezmis halde. Neredeyse isime hic karıstırmadıgımı, kendi kendime halletmis oldugumu düsünüyodum ben halbuki
:) Susma ayol niye susuyorsun.Bak bunu hiç bilmiyordum
Biraz vitamin takviyesi yap kendine gitmeden
Bağışıklığını güçlendir
Tatil burnundan gelmesin
Tmm sustum
İdeal evlatBen kıyamam kendime ya, ne kadar minnoşmuşum. Annemler şehirdışında olduğu için anneme de babama da "yarım saat kep atıp döneceğiz, gelmenize gerek yok" demiştim. Kıyafetimi saçımı her şeyimi kendim ayarlamıştım.
Alkışşş:) Susma ayol niye susuyorsun.
Çorba içtim bu akşam.
İtalya'da geçeceğim el mahkum.Alkışşş
Katı gıdaya ne zaman geçiyosun
Bunda suçlu hissedecek bir şey yok ki. Elbette döneceksin hayatının normal seyrine. Bu onu sevmediğin ve üzülmemiş olduğun snlamina gelmez. Üzüntüler sürekli baskın kalsaydı kaç kişinin yaşamak için bir sebebi olurdu ki?İtalya'da geçeceğim el mahkum.
Demin ufaklıkla oynarken şebeklik yaptı yine, istemsizce kahkaha attım. Kaç gündür ilk kez bir şeye güldüm, kendimi suçlu hissettim resmen güldüm diye
Yapma böyle shotİtalya'da geçeceğim el mahkum.
Demin ufaklıkla oynarken şebeklik yaptı yine, istemsizce kahkaha attım. Kaç gündür ilk kez bir şeye güldüm, kendimi suçlu hissettim resmen güldüm diye
Ay olmadı bu çocuk da dedi "Anneeem" diye boynuna atlıcam simdiİdeal evlat
Ben beceremedim olmadı bu çocuk
İyi geceler tatlış ,minnak,cici kızBen uyuyorum canımss.
Hadi siz de yatın sonra ekşın oluyor üzülüyorum.
Bunda suçlu hissedecek bir şey yok ki. Elbette döneceksin hayatının normal seyrine. Bu onu sevmediğin ve üzülmemiş olduğun snlamina gelmez. Üzüntüler sürekli baskın kalsaydı kaç kişinin yaşamak için bir sebebi olurdu ki?
Sağolun kızlar. Geçecek elbet ama o kadar ağır geçiyor ki zaman. Daha birkaç gün oldu, bana çok uzun geliyor o birkaç gün.Yapma böyle shot
Allah daha büyük acı vermesin
İnsanlar ne acılar yaşıyor
Sakın yanlış anlama acını hafif bulduğumdan değil
Yanlızca bu kadar hırpalama kendini
O zamanda dedim acıları dindi
Eminim oda senin yanındayken çok mutluydu
Kader.....
Aynen öyleİstenmiyoz mu derken
Sen ve johnyyimi
YolarımmmmmmmSoyadı Depp olandan bahsediyosak Johnny kalsın
Sen de olmasan
Yok bu sefer kesin yolacammmm, canına mı susadın kız sennnnnJohnny bana o sana kalacaksa oluur
(manita duymamalıydı)
Valla dalacam az kaldı, sabrımı dönüyorlar johnnym üzerinden
Benim de bi haftadır akşamları ağrıyor havadan olabilir geçmiş olsun canımmAcaip başım ağrıyor, birde gözüme vuruyor
Günaydın:)Günaydın. Bugün erken kalktığım son sabah.
Tantanis sen hukuk okuyordun değil mi?Günaydın. Bugün erken kalktığım son sabah.
Hayır ikinci sınıf bitiyor.Tantanis sen hukuk okuyordun değil mi?
Bu sene son mu
Ay ne güzel valla Üni yıllarının tadını çıkar, keşke ben de o zamanlara dönebilsemHayır ikinci sınıf bitiyor.
Ben biran önce bitsin diye bekliyorum. :)Ay ne güzel valla Üni yıllarının tadını çıkar, keşke ben de o zamanlara dönebilsem
Biri bana yukarda sana kurduğum cümleleri söylediğinde küfür gibi gelirdi, bitse de kurtulsam millete noluyosa derdimBen biran önce bitsin diye bekliyorum. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?