Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

O öyle olmuyor iste
Çenenizle bile yorabiliyorsunuz insanı

İdeal evlat
Ben beceremedim olmadı bu çocuk

Ben uyuyorum canımss.

Hadi siz de yatın sonra ekşın oluyor üzülüyorum.

Alkışşş
Katı gıdaya ne zaman geçiyosun
İtalya'da geçeceğim el mahkum.

Demin ufaklıkla oynarken şebeklik yaptı yine, istemsizce kahkaha attım. Kaç gündür ilk kez bir şeye güldüm, kendimi suçlu hissettim resmen güldüm diye

Demin ufaklıkla oynarken şebeklik yaptı yine, istemsizce kahkaha attım. Kaç gündür ilk kez bir şeye güldüm, kendimi suçlu hissettim resmen güldüm diye
Bunda suçlu hissedecek bir şey yok ki. Elbette döneceksin hayatının normal seyrine. Bu onu sevmediğin ve üzülmemiş olduğun snlamina gelmez. Üzüntüler sürekli baskın kalsaydı kaç kişinin yaşamak için bir sebebi olurdu ki?

Yapma böyle shot
Allah daha büyük acı vermesin
İnsanlar ne acılar yaşıyor
Sakın yanlış anlama acını hafif bulduğumdan değil
Yanlızca bu kadar hırpalama kendini
O zamanda dedim acıları dindi
Eminim oda senin yanındayken çok mutluydu
Kader.....

İdeal evlat
Ben beceremedim olmadı bu çocuk
Ay olmadı bu çocuk da dedi "Anneeem" diye boynuna atlıcam simdi sizi tanıstırsam acayip iyi anlasırsınız var ya, ama dedikodumu cok yaparsınız bi anne cekistirmesinin daha öznesi olamiciim

S shot ben de minnoşum eltiş ama biraz zahmetli bi minnoşum. Kendi isime kendim kosuyorum, kimseyi zahmete sokmayı da sevmem ama insana sac bas yoldurcak cinsten bi kararsızlıgım var. Name haklı yani, annemi çenemle, o mu bu mu larımla telef ediyorum malesef

Neyse bu sefer cidden kactım okuyacak uzuuun uzuuuuuuun sayfalar var önümde

Sağolun kızlar. Geçecek elbet ama o kadar ağır geçiyor ki zaman. Daha birkaç gün oldu, bana çok uzun geliyor o birkaç gün.

Neyse yatayım ben de.

Öptüm herkesleri. İyi geceler.

İstenmiyoz mu derken
Sen ve johnyyimi
Aynen öyle
Soyadı Depp olandan bahsediyosak Johnny kalsın
Yolarımmmmmmm
Sen de olmasan
Johnny bana o sana kalacaksa oluur
(manita duymamalıydı )
Yok bu sefer kesin yolacammmm, canına mı susadın kız sennnnn
Bu cümleyi kurmayacaktın
lingen uçan tekmeyle dalar valla
Valla dalacam az kaldı, sabrımı dönüyorlar johnnym üzerinden
Acaip başım ağrıyor, birde gözüme vuruyor
Benim de bi haftadır akşamları ağrıyor havadan olabilir geçmiş olsun canımm

Ben biran önce bitsin diye bekliyorum. :)
Biri bana yukarda sana kurduğum cümleleri söylediğinde küfür gibi gelirdi, bitse de kurtulsam millete noluyosa derdim
Yaş kemale erince nefretlik teyzelerden biri de ben oldum
Ama o yıllar cidden geri gelmiyormuş
Bu hüznün şerefine akşam bi şarap açarım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…