- 10 Kasım 2013
- 6.311
- 13.004
- 298
Kocan bu ise ne diyi1987den beri hastasıyım adamın napim vazgeçemiyorum 90ına gelse bile gideri var bende
Gunaydin pinoli.mesajlari takip edemedim.saglik sorunun mu var,gecmis olsun?Günaydın kızlar.
GıcıksınKiyamam ya
Ruyanda gormen dilegiyle anca ora
Ağzını açmıyoKocan bu ise ne diyi
Bi' makarnaya bakar.Kalbim tuz buz. Zor toplarsın artık.
Sağol kuzum.Ne guzel balim. İyi ol. Aci cekmeden melek oldu .
Günaydın pinoliii.Günaydın kızlar.
Oyyy dogum tarihini de biliyooooGıcıksınİnsan umut verir karşılaşırsın bir gün diye hıh
Ağzını açmıyo
Biliyo çünkü johnnym kendisinden çoook önce de vardı, kaybedeceği yarışa girmiyo sağolsun
Ya işin kötüsü de ikizler bi erkekte en nefret burç ve eşim 2 haziran yani bugün Johnny de 9 haziran doğumlu iyi mi
Twit atsana belki cevap verir ya sen evli degil misinGıcıksınİnsan umut verir karşılaşırsın bir gün diye hıh
Ağzını açmıyo
Biliyo çünkü johnnym kendisinden çoook önce de vardı, kaybedeceği yarışa girmiyo sağolsun
Ya işin kötüsü de ikizler bi erkekte en nefret burç ve eşim 2 haziran yani bugün Johnny de 9 haziran doğumlu iyi mi
Seni sevmeyen ölsün namem.Benide sevin
Biz seviyoruz da ne oluyor ipliyor musun kadin .Benide sevin
Ne zaman sevdin hı ne zamanBiz seviyoruz da ne oluyor ipliyor musun kadin .
Vay adi. Ben üvey miyim burada?Seni sevmeyen ölsün namem.
Günaydınnn.Günaydın kızlar.
Nazar etme neolur çalış seninde olurVay adi. Ben üvey miyim burada?
Niye üstüne alındın, name'yi sevmiyor musun?Vay adi. Ben üvey miyim burada?
Bu kadın olmamış name. Yapamamışlar dimi?Nazar etme neolur çalış seninde olur
Yoo seviyorum tabii. Sen bana insan seni nedensiz sevmez diyip nameyi sevmeyen ölsün dedin. Ben ögey miyem?Niye üstüne alındın, name'yi sevmiyor musun?
Yoo çokta güzel yapmışlar,pekte güzel yapmışlarBu kadın olmamış name. Yapamamışlar dimi?
Huysuzum ben.Yoo seviyorum tabii. Sen bana insan seni nedensiz sevmez diyip nameyi sevmeyen ölsün dedin. Ben ögey miyem?
Tişikkirlir.Yoo çokta güzel yapmışlar,pekte güzel yapmışlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?