- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.575
- 598
Yok ama yirminin ortaları ya da sonuna doğru diye düşünmüştüm.
Eski sevgilim 30 yaşındaydı en yakın arkadaşı 33. Onlar çok bahsederlerdi kasetten müzikten falan. :) Ondan sordum.
Gerçi daha çok plak toplamışlar birlikte. Dev bi arşiv oluşturmuşlardı. Ay yine özledim be.
Babaannem derdi ki 20li yaşlarımda 45 50 yaşında birinin öldüğünü duyunca aman iyi yaşamış derdim. Sonra ben 50 oldum, 60larda vefat edene üzülmeye başladım daha gençmiş diye. Şimdi 70 yaşındayım önümde zaman var gibi hissediyorum. Insan yaşadıkça yaşamak istiyor. Onu getirdin aklıma.Yirminin sonu otuzun başı.
Garip geliyor 29-30 geçişi.
Eskiden ne büyük görünürmüş gözüme 30 diyorum, şimdi ise 40 da genç, 50de.
Sanırım her yaştan biraz var içimde, ondan yirminin ortası da oluyorum arada :)
Babaannem derdi ki 20li yaşlarımda 45 50 yaşında birinin öldüğünü duyunca aman iyi yaşamış derdim. Sonra ben 50 oldum, 60larda vefat edene üzülmeye başladım daha gençmiş diye. Şimdi 70 yaşındayım önümde zaman var gibi hissediyorum. Insan yaşadıkça yaşamak istiyor. Onu getirdin aklıma.
Ah bidenemmm sen de olmasan
O dönem benim kaseti sevgilim vardı bedavaya getiriyordumİşte.. Ama ticari kafa yok
Beleşe kasetleri dağıt dağıt... Kolay mı? O zamanlar kasetler kaç para biliyon mu sen? CD gibi mi sanıyon
Kaç kaset harcadımdı yazık ya, orijinal Tarkan kasetlerimden yediğim olmuştu. Düşünüyorum da, ne malı kıymetsiz çocukmuşum
Anammmm cordınım naytımmm
30 ha? BuyukmusYok ama yirminin ortaları ya da sonuna doğru diye düşünmüştüm.
Eski sevgilim 30 yaşındaydı en yakın arkadaşı 33. Onlar çok bahsederlerdi kasetten müzikten falan. :) Ondan sordum.
Gerçi daha çok plak toplamışlar birlikte. Dev bi arşiv oluşturmuşlardı. Ay yine özledim be.
Bizi adamdan saymamis kızıaaaammmm.Ah bidenemmm sen de olmasan
O dönem benim kaseti sevgilim vardı bedavaya getiriyordum
Anammmm cordınım naytımmm
Please dont go giiiirrrrlllll
Step by step Uuu beybeeee
He ya
İçinizdeki en işsiz benim galiba
Gidiyim kendime bir iş bulayım
Aaa aşk olsun, şu ara işsizlikte rakip tanımam. Lütfen
Bana da gelsene bir ara bilinmeyenim.
Senin isin 7/24 bebe tasimak.Aaa aşk olsun, şu ara işsizlikte rakip tanımam. Lütfen
Gelirim ne varki ShotumBana da gelsene bir ara bilinmeyenim.
Bence en meşgul sensin
Cansin :kalp:Gelirim ne varki Shotum
Zaten ruhum kakılmış modunda bu günler de
Sende cansınCansin :kalp:
Bence en çok işi sen yapıyosun kuzum saygı duyarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?