Parlak yüzlü İsveçli çocuklarNostalji yaptırdın bana ya ^_^
Ace of Base dinlerdim o yıllarda daha çok.
Parlak yüzlü İsveçli çocuklar
Benim belli bir müzik anlayışım yoktu, hiç olmadı..
Arabesk hariç her şeyi dinleyen tiptim
Ace of base kasetleri o yıllarda çoğu kişinin vardır olmuşturda, ama benim olmadı
Radyolarda akşama kadar all that she wants diye diye duymaktan gına gelmişti
Kişisel kullanım için yapılan çoğaltmalar yasal rahat olEvet ya ne çalarlardı radyolarda. Teyble kayıt yapardım radyodan kasete beğendiğim şarkıları (Korsan Angela)
Arkadan da ekolu dj sesi, mesela radyo zamazingo go goh hoh gibi bir ekolu yankıEvet ya ne çalarlardı radyolarda. Teyble kayıt yapardım radyodan kasete beğendiğim şarkıları (Korsan Angela)
Kişisel kullanım için yapılan çoğaltmalar yasal rahat ol
Arkadan da ekolu dj sesi, mesela radyo zamazingo go goh hoh gibi bir ekolu yankı
Sen baya baya kaçak üretim yapmışsın.Yalnız "Çok sevdim o şarkıyı" diyen arkadaşlara kasetten kasete çoğaltıp hediye etmişliğim de var, onlar naptılar sonra bilmiyorum
Dıkşın dıkşın dıkşın bilmem ne ef em... Şarkı aralarında filan bazen
Sen baya baya kaçak üretim yapmışsın.
Biz kardeşimle amcamın kasetlerini ele geçirip mumyacılık oynamıştık. Meğer iyi para yatırmış onlaraİşte.. Ama ticari kafa yok
Beleşe kasetleri dağıt dağıt... Kolay mı? O zamanlar kasetler kaç para biliyon mu sen? CD gibi mi sanıyon
Kaç kaset harcadımdı yazık ya, orijinal Tarkan kasetlerimden yediğim olmuştu. Düşünüyorum da, ne malı kıymetsiz çocukmuşum
Biz kardeşimle amcamın kasetlerini ele geçirip mumyacılık oynamıştık. Meğer iyi para yatırmış onlaraEvdeki curcunayı sen tahmin et.
Daha önce de kolye falan yapmıştık ama ona kızmamıştı gazı ordan aldıysak demek.
Ay bizim ortaokul zamanları bunlar
Biz onu kayıt falan yapmadan oynardık düz fakirmişiz demek.Vay.. Adamın içi sallanmıştır
Benim hala durur bazı kasetler; çocukluk arkadaşlarımızla yaptığımız ses kayıtları filan. Biz de "Radyo sunuculuğu" oyunu oynardık. Radyocular gibi program hazırlar sunardık ilkokul zamanlarında. Ne komik sohbetler dönmüş ya mazi, çocukların çocuk dertleri :))
Biz onu kayıt falan yapmadan oynardık düz fakirmişiz demek.
Sen kaç yasındasın merak ettim simdi?
Ama çok eğlenceliydi yine olsa yine yaparım da kaset yeter mi bilemedim.30.
Senden bi önceki devreyim :)
Kasetlerle mumyacılık oynanmaması gerektiğini bilen devre
Hahah onu biz de yapardik. Konuk alirdik birbirimizi.Vay.. Adamın içi sallanmıştır
Benim hala durur bazı kasetler; çocukluk arkadaşlarımızla yaptığımız ses kayıtları filan. Biz de "Radyo sunuculuğu" oyunu oynardık. Radyocular gibi program hazırlar sunardık ilkokul zamanlarında. Ne komik sohbetler dönmüş ya mazi, çocukların çocuk dertleri :))
Ama çok eğlenceliydi yine olsa yine yaparım da kaset yeter mi bilemedim.
Yok ama yirminin ortaları ya da sonuna doğru diye düşünmüştüm.Bu aradatantanis beni yaşıtın mı sandındı kız? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?