Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Nostalji yaptırdın bana ya ^_^
Ace of Base dinlerdim o yıllarda daha çok.

Parlak yüzlü İsveçli çocuklar
Benim belli bir müzik anlayışım yoktu, hiç olmadı..
Arabesk hariç her şeyi dinleyen tiptim
Ace of base kasetleri o yıllarda çoğu kişinin vardır olmuşturda, ama benim olmadı
Radyolarda akşama kadar all that she wants diye diye duymaktan gına gelmişti

Evet ya ne çalarlardı radyolarda. Teyble kayıt yapardım radyodan kasete beğendiğim şarkıları (Korsan Angela )

Feci şekilde bisiklet süresim var ama benimle gelecek kimse yok. En son tek çıktığımda ayarı kaçırmıştım 2 gün ağrı çektim sonra. Napsam ki acep

Kişisel kullanım için yapılan çoğaltmalar yasal rahat ol

Yalnız "Çok sevdim o şarkıyı" diyen arkadaşlara kasetten kasete çoğaltıp hediye etmişliğim de var, onlar naptılar sonra bilmiyorum

Arkadan da ekolu dj sesi, mesela radyo zamazingo go goh hoh gibi bir ekolu yankı

Dıkşın dıkşın dıkşın bilmem ne ef em... Şarkı aralarında filan bazen

Sen baya baya kaçak üretim yapmışsın.

Sen baya baya kaçak üretim yapmışsın.

İşte.. Ama ticari kafa yok
Beleşe kasetleri dağıt dağıt... Kolay mı? O zamanlar kasetler kaç para biliyon mu sen? CD gibi mi sanıyon
Kaç kaset harcadımdı yazık ya, orijinal Tarkan kasetlerimden yediğim olmuştu. Düşünüyorum da, ne malı kıymetsiz çocukmuşum

Biz kardeşimle amcamın kasetlerini ele geçirip mumyacılık oynamıştık. Meğer iyi para yatırmış onlara Evdeki curcunayı sen tahmin et.

Daha önce de kolye falan yapmıştık ama ona kızmamıştı gazı ordan aldıysak demek.

Vay.. Adamın içi sallanmıştır
Benim hala durur bazı kasetler; çocukluk arkadaşlarımızla yaptığımız ses kayıtları filan. Biz de "Radyo sunuculuğu" oyunu oynardık. Radyocular gibi program hazırlar sunardık ilkokul zamanlarında. Ne komik sohbetler dönmüş ya mazi, çocukların çocuk dertleri :))

Biz onu kayıt falan yapmadan oynardık düz fakirmişiz demek.
Sen kaç yasındasın merak ettim simdi?

Hahah onu biz de yapardik. Konuk alirdik birbirimizi.
Radyodan kasede kayit yaparken sarkinin girisini yakalama heyecani olurdu bir de.

Bu arada tantanis beni yaşıtın mı sandındı kız? :)
Yok ama yirminin ortaları ya da sonuna doğru diye düşünmüştüm.

Eski sevgilim 30 yaşındaydı en yakın arkadaşı 33. Onlar çok bahsederlerdi kasetten müzikten falan. :) Ondan sordum.

Gerçi daha çok plak toplamışlar birlikte. Dev bi arşiv oluşturmuşlardı. Ay yine özledim be.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…