Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Bence en çok işi sen yapıyosun kuzum saygı duyarım
Yok be canım, öyle gibi görünüyorda, aslında 10 dönüm bostan yan gel Osman modundayım
Bu işler çoğumuzun gündelik rutininde enaz birini yaptığımız işler olduğundan aslında mecburiyet..

Yok be canım, öyle gibi görünüyorda, aslında 10 dönüm bostan yan gel Osman modundayım
Bu işler çoğumuzun gündelik rutininde enaz birini yaptığımız işler olduğundan aslında mecburiyet..
Hem de ne mecburiyet ya nefret ediyorum ev işinden
Sen yeni mi işsiz kaldın yoksa çalışmıyor muydun?

Hem de ne mecburiyet ya nefret ediyorum ev işinden
Sen yeni mi işsiz kaldın yoksa çalışmıyor muydun?
Ben 2,5 yıl önce iş hayatıma ara verdim, özel sektör olduğu için pekte farketmediğinden..O zamanlar Ankara da idik.. Yakında dönebilirim iş hayatıma..
Ara verme sebebim, o zamnlar hamileydim, sonra düşük yaptım, psikolojik olarak ve bünye olarak yorgundum..
O süreçte yine hamile kalmayı denedim ve deniyorum, olursa olur, olmazsa çay demleriz artık dedik

Canımsın, vardır onun da zamanı merak etme... Benim 30umda bi kızım oldu normal yoldan, Sonra 2ci için çok uğraştık olmuyo ve sebebi yok

Şirineler iyi çocuklara görünür senin görmemiş olman normal. Sen annamassın.
Ay bana laf mı soktuun, ayyyh göçüm.

İyi çocuk görmesek yiyeceğiz. Sen iyi çocuk olup Şirinleri görüyorsan benim köyün muhtarı olmam lazım be!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…