Bebeğim mi vaaaarrrr
En cok ben kalp.
Yok be canım, öyle gibi görünüyorda, aslında 10 dönüm bostan yan gel Osman modundayımBence en çok işi sen yapıyosun kuzum saygı duyarım
Hem de ne mecburiyet ya nefret ediyorum ev işindenYok be canım, öyle gibi görünüyorda, aslında 10 dönüm bostan yan gel Osman modundayım
Bu işler çoğumuzun gündelik rutininde enaz birini yaptığımız işler olduğundan aslında mecburiyet..
Bebeğim mi vaaaarrrr
Sağsalim kucağına al inşallah canımmmm, kaç haftalık:)
İlk bebiş mi:)Amin ^_^
27-28 haftalarda filan.
İlk bebiş mi:)
Ben 2,5 yıl önce iş hayatıma ara verdim, özel sektör olduğu için pekte farketmediğinden..O zamanlar Ankara da idik.. Yakında dönebilirim iş hayatıma..Hem de ne mecburiyet ya nefret ediyorum ev işinden
Sen yeni mi işsiz kaldın yoksa çalışmıyor muydun?
Olur tabi:)Nasipse öyle olacak. :)
Canımsın, vardır onun da zamanı merak etme... Benim 30umda bi kızım oldu normal yoldan, Sonra 2ci için çok uğraştık olmuyo ve sebebi yokBen 2,5 yıl önce iş hayatıma ara verdim, özel sektör olduğu için pekte farketmediğinden..O zamanlar Ankara da idik.. Yakında dönebilirim iş hayatıma..
Ara verme sebebim, o zamnlar hamileydim, sonra düşük yaptım, psikolojik olarak ve bünye olarak yorgundum..
O süreçte yine hamile kalmayı denedim ve deniyorum, olursa olur, olmazsa çay demleriz artık dedik
Allah bağışlasın kızını canım..Canımsın, vardır onun da zamanı merak etme... Benim 30umda bi kızım oldu normal yoldan, Sonra 2ci için çok uğraştık olmuyo ve sebebi yok
Olur tabi:)
Kız mı erkek mi?
Sağol canım...Allah bağışlasın kızını canım..
Elinizdekinin kıymetini bilin..
Orta Doğu ve Balkanların en tatlı hatunu. Uykucu şirine gibi bişi. Ay çık ıykım var hala.
Biraz geç oldu ama buradayım denascım.Hanimlar birsey soracam online var miii
Peheyy Şirine görmesek inanacağız.Orta Doğu ve Balkanların en tatlı hatunu. Uykucu şirine gibi bişi. Ay çık ıykım var hala.
Şirineler iyi çocuklara görünür senin görmemiş olman normal. Sen annamassın.Peheyy Şirine görmesek inanacağız.
Ay bana laf mı soktuun, ayyyh göçüm.Şirineler iyi çocuklara görünür senin görmemiş olman normal. Sen annamassın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?