Bodrum'a abimi nisanlamayaGunaydin nereye?
Ev alırsan tuğladan,kız alırsan Muğla'dan al demişlerBodrum'a abimi nisanlamaya
Sorma sormaaEv alırsan tuğladan,kız alırsan Muğla'dan al demişler
Başlamış şimdiden görümcelik yapmayaSorma sormaa
Yok yahuBaşlamış şimdiden görümcelik yapmaya
Yok yahuBaşlamış şimdiden görümcelik yapmaya
Beni de götür. Valla hic sorun cikarmam. Kenarda köşede uyurum.Bodrum'a abimi nisanlamaya
Tunele girince 100/120 ile giderken debriyaj kitlendi. Filmlerdeki gibi saga sola savrulup cok aci bir ses ile tik diye durduk. Allahtan trafikte olmadi. Ve gene Allahtan arkamizdaki arabayla mesafe vardi arkadan carpmadi. oda yalpalandi.
Tunelin icinde kurtarici bekliyoruz.
Yok. Debtiyaj kitlenmis balatalar yanmis.simdi kurtaricinin arkasinda gidiyoruz.Allah korumuş yavrum ya, korkmuşsunuzdur.
Hasar yok değil mi?
Allah korumuş DenasımTunele girince 100/120 ile giderken debriyaj kitlendi. Filmlerdeki gibi saga sola savrulup cok aci bir ses ile tik diye durduk. Allahtan trafikte olmadi. Ve gene Allahtan arkamizdaki arabayla mesafe vardi arkadan carpmadi. oda yalpalandi.
Yok. Debtiyaj kitlenmis balatalar yanmis.simdi kurtaricinin arkasinda gidiyoruz.
Kurtaricinin arkasinda havada gidiyoruz.Allah korumuş Denasım
Cok korktum hala elim titriyor.İyi, tünelde de çok beklememişsiniz bari. Geçmiş olsun.
Cok korktum hala elim titriyor.
Aynen canim sukur ki. Kiz kucagimda uyuyordu nasil sarildim nasil kapaklandim ustune..100-120 km hızla korkulmaz mı canım ya, çok geçmiş olsun. Daha beteri olabilirdi, Allah korumuş. Araba çekildiğinde şöyle bi su alın su için. Daha yüksek bir hızda, daha kalabalık bir trafik anında olmamış ya, şükür buna da.
Amaninn çok geçmiş olsun kuzum. Neyse ki bir şey olmadan atlatmışsınız çok şükür.Tunele girince 100/120 ile giderken debriyaj kitlendi. Filmlerdeki gibi saga sola savrulup cok aci bir ses ile tik diye durduk. Allahtan trafikte olmadi. Ve gene Allahtan arkamizdaki arabayla mesafe vardi arkadan carpmadi. oda yalpalandi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?