Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Günaydın hanımlar

Ay nasıl saçma bir haldeyim anlatamam ya. Herkes bir yerlere gitti ben yine kala kaldım buralarda.
Bakım mı yapsam kendime bugün ne yapsam? Saçlarımdan sıkıldım, rahat bi 10 küsur sene sonra ilk kez bu kadar uzun arayla saç boyamadım çok tuhaf geliyor. Seksi beyazlarım da iyice ortaya çıktı üstelik

Tunele girince 100/120 ile giderken debriyaj kitlendi. Filmlerdeki gibi saga sola savrulup cok aci bir ses ile tik diye durduk. Allahtan trafikte olmadi. Ve gene Allahtan arkamizdaki arabayla mesafe vardi arkadan carpmadi. oda yalpalandi.

Tunelin icinde kurtarici bekliyoruz.

Allah korumuş yavrum ya, o hızda korkmuşsunuzdur.
Sizde bi şey yok, hasar yok değil mi?

Allah korumuş Denasım

Cok korktum hala elim titriyor.

100-120 km hızla korkulmaz mı canım ya, çok geçmiş olsun. Daha beteri olabilirdi, Allah korumuş. Araba çekildiğinde şöyle bi su alın su için. Daha yüksek bir hızda, daha kalabalık bir trafik anında olmamış ya, şükür buna da.

Aynen canim sukur ki. Kiz kucagimda uyuyordu nasil sarildim nasil kapaklandim ustune..

Amaninn çok geçmiş olsun kuzum. Neyse ki bir şey olmadan atlatmışsınız çok şükür.

Lens konusunda bana saran manyak özel mesaj atmış. Ne insanlar var ya.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…