Hmm çemkirmek için hele ki o saatte aradıysa evet atar yapılır.
Ama şöyle düşünüyorum, iyimser mi düşündüm bilmiyorum.
Adam belli ki senden ilgi istiyor, arayıp sormamana sitem ettiği halde hala aramıyorsan ona tavır yapıyordur.
Bu günde herkesin ucu açıkya shot süpersin ya.
Bu günde herkesin ucu açık
Yani ciddi gibi konuşup alakasız bir sonuç veriyoruzAlgılarım kapalı kuzum açık konuş.
O ne demek?
Yani ciddi gibi konuşup alakasız bir sonuç veriyoruz
Başka kim öyle ki? Aramızda bi anormal şat.Yani ciddi gibi konuşup alakasız bir sonuç veriyoruz
pinoli normal şartlarda sen kesinlikle haklısın derdim ama yengesinin durumu yüzünden özel ilgi beklemiş olabilir. Bilemedim.
Başka kim öyle ki? Aramızda bi anormal şat.
Ben gidiyorum, hoşçakalın..
Nereye ????
Nereye??
Artık olmuyor yapamıyorum, aklımı kaçırıciim
Neden kız?
Eh işte. Yaşıyoruz bir şekilde. Hala acıyor ama kabullendim artık.
Nereye yahu?
Mutfağa gidiyomuş
Aileme yaptığım türde bir davranış sergiledim de deminÖff beBrunella aklımı aldın.
Bu ara pek iyi gitmiyor demiştin sanki?Sanmam.
İlgi bekleyecek bir karakter değil kendisi.
Ne olursa olsun.
Aramasa bile mesaj atabilirdi.
Hadi onları yapmadı geleli 2 gün geçmiş dalga geçer gibi gece 4'te arayıp saçma sorular sormak da nesi?
Hiç arama.
Ben zaten kafamda bitirdim de şimdi konuşursam ağzımın ayarı yok bkunu çıkaracağım diye bir şey demiyorum.
Heuu. Bizi trolledin yani. Ne kaa ayıp.Aileme yaptığım türde bir davranış sergiledim de demin
Bu ara pek iyi gitmiyor demiştin sanki?
Hayırlısı olsun diyelim. Kendini eve kapatıp iyice üzülme, hiç bişey bulamazsan gel buraya bize takıll
Sen önce kendine bi İtalyan bul. Anca makarna bulursun.pinoli soğuduysan zaten kim haklı kim haksız önemli değil. Zaten yeni bir ilişkiydi, yol yakından süründürmeden bırakmak en iyisi boşver kuzum.
Ben sana bir İtalyan getiririm.
Birde görümcek vardı
Taklitler asıllarını yansıtır kuzum boşver. Heves etmiş. Çakma eltiş en fazla.
He ya eltiliği siz ikiniz icat ettiniz zaten.Birde görümcek vardı
Bizim orada elti eltiye çekirdek kavururmuş derler, yani kendi iş yapmayan elti, diğerine çekirdek yapıp onu oyalar, iş yapmasına engel olur anlamında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?