Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

pinoli soğuduysan zaten kim haklı kim haksız önemli değil. Zaten yeni bir ilişkiydi, yol yakından süründürmeden bırakmak en iyisi boşver kuzum.
Ben sana bir İtalyan getiririm.
vallaha yapar mısın bana bu iyiliği?
Canımsın ya.
Topikteki en iyi arkadaşımsın.

Bir gideyim bakayım ortama, varsa öyle getirebileceğim birileri tutar kolundan getiririm. Senden kıymetli mi?

Sağol cınım.
Ben esmer severim zaten kendim gibi.
İyi olur.
De adam gelir mi buraya kafama o takıldı şimdi?
Olmadı kaçırırız.
Bu arada senin filme azıcık bakayım dedim insanı intihara sürükler yahu.
Kocasının ağzını burnunu dağıtasım geldi vallaha.

Olurum kuzum ya.
Sadece senin olurum.
Oldu mu?
Zaten istenmeyen insan gibiyim bu aralar.
Yaa o ne demeeek shotı bile isteyen bulunurken senin gibi tatlı bir hatun kişiyi neden istemesinler. Denk gelmemiş bu aralar.

Sen gel gel. Zaten şat da gidiyor rahatlıycaz bi süre.

Yaa o ne demeeek shotı bile isteyen bulunurken senin gibi tatlı bir hatun kişiyi neden istemesinler. Denk gelmemiş bu aralar.

Sen gel gel. Zaten şat da gidiyor rahatlıycaz bi süre.

Öyle dimesek gene de shot çığıma.
Bak kaç gündür beni çekiyor buralar da.
Sağolsun.

Birde görümcek vardı
Bizim orada elti eltiye çekirdek kavururmuş derler, yani kendi iş yapmayan elti, diğerine çekirdek yapıp onu oyalar, iş yapmasına engel olur anlamında
eltişim de ben de gayet tembeliz valla, öyle ayak oyunlarına oyalamaya gerek yok birbirimizi. Biz ayaklarımızı uzatırız (cadı gelin mode on) kaynana ya kendisi yapar ya yapacak birini bulur ya da kocislerimiz bastırır parasını tutar birini (cadı gelin mode off)

Ay asıl Ülker salak. Hiçbir günahı yokken "kötü bir kadın olsam bile" deyip duruyor.

Öyle dimesek gene de shot çığıma.
Bak kaç gündür beni çekiyor buralar da.
Sağolsun.
Cansın, kuzum.

Adam özür bile dilemedi ya, gitti sarıldı o kadar. Hele o kaynana.

Türk filmlerindeki bu kadınların ne olursa olsun hemen affetmesine sinir oluyorum.

Keşkem dr'a gideydi.
Adam melek gibi.
Kıymetini de bilirdi hem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…