Eh işte. Yaşıyoruz bir şekilde. Hala acıyor ama kabullendim artık.
Nereye yahu?
Şimdi sen atar yaptığın için, eğer gereksiz bir atar da yaptıysan, arayıp sormaması olabilir. Yani kendini haklı görüyorsa ve sen haksız olduğun halde ses çıkarmıyorsan muhtemelen o yüzden arayıp sormamıştır.Şimdi ben tatilde oradan oraya sürüklendim ya bu esnada görüştüğüm şahsiyetin yengesi ciddi bir rahatsızlık geçirdi.
Eve dönmeden 2 gece önce konuştuk.
Bana bir şey dedi ben de ters cevap verdim telefonu kapattık.
2 gün hiç konuşmadık.
Yola çıkacağım gün de bir şey demedi.
Aktarmalı yolculuk yapmam gerekiyordu.
Ben onun çalıştığı yere 1 kmlik bir yerden aktarma yaptım.
Sinir olduğum için arayıp sormadım.O da aramadı sormadı.
İnsan bir yola çıktın mı vardın mı bir şeye ihtiyacın var mı diye sormaz mı?
Ne kadar sinirli olursa olsun.
Haksız mıyım???
Mutfağa gidiyomuş
Ailemin benim bu tip ucu açık şakalarımdan yılmışlığı vardır, bu hiç bi şeyÖff beBrunella aklımı aldın.
Şimdi sen atar yaptığın için, eğer gereksiz bir atar da yaptıysan, arayıp sormaması olabilir. Yani kendini haklı görüyorsa ve sen haksız olduğun halde ses çıkarmıyorsan muhtemelen o yüzden arayıp sormamıştır.
Şimdi sen atar yaptığın için, eğer gereksiz bir atar da yaptıysan, arayıp sormaması olabilir. Yani kendini haklı görüyorsa ve sen haksız olduğun halde ses çıkarmıyorsan muhtemelen o yüzden arayıp sormamıştır.
Sağol canım inşallah :)nameaver teşekkür ederiim ablaların ablası sen de mezun etmissin senin kızı hayırlı olsuun Az zahmetli bol sevinçli daha nice mezuniyetler görün insallah
Hee baksen olive oileeYuh ama shot ( sana değil bu yuh)
Cuma gecesi 4'te arayıp ne yaptın vardın mı? işe başladın mı? ben arayıp sormasam sen arayıp sormuyorsun diye z.yağı gibi üste çıkmayı biliyor ama!
Hee baksen olive
Haklısın o vakit
pinoli sagolasın var olasın pinpinim. Şu senin mevzuyu tam anlamadım dur bi başını okuyayım geliyorum .
Hmm çemkirmek için hele ki o saatte aradıysa evet atar yapılır.Yuh ama shot ( sana değil bu yuh)
Cuma gecesi 4'te arayıp ne yaptın vardın mı? işe başladın mı? ben arayıp sormasam sen arayıp sormuyorsun diye z.yağı gibi üste çıkmayı biliyor ama!
Linki atsanalingen cabuk gel senin johnny karısını yastikla bogmaya calismis.
Hmm çemkirmek için hele ki o saatte aradıysa evet atar yapılır.
Ama şöyle düşünüyorum, iyimser mi düşündüm bilmiyorum.
Adam belli ki senden ilgi istiyor, arayıp sormamana sitem ettiği halde hala aramıyorsan ona tavır yapıyordur.
Ayy İlhan'ın annesine sinir oldum. Tam bir bdv kayınvalidesi. Ülker'le İlhan ne güzel mutlu bir çift, kadın ayırmak için elinden geleni yapıyor!
Al işte Ülker hamile şimdi, kadın kimbilir neler yapacak.
Türkan Şoray, Tanju Gürsu, Aliye Ronaonlar kim kız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?