Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Şimdi sen atar yaptığın için, eğer gereksiz bir atar da yaptıysan, arayıp sormaması olabilir. Yani kendini haklı görüyorsa ve sen haksız olduğun halde ses çıkarmıyorsan muhtemelen o yüzden arayıp sormamıştır.

Yuh ama shot ( sana değil bu yuh)
Cuma gecesi 4'te arayıp ne yaptın vardın mı? işe başladın mı? ben arayıp sormasam sen arayıp sormuyorsun diye z.yağı gibi üste çıkmayı biliyor ama!

pinoli shotun cevabına katılıyorum
Gereksiz bir tartışmayı uzatmışsanız aramaması normal
Yada yengesi daha da ağırlaştı bilemedim

Hee baksen olive
Haklısın o vakit

Haklıyım tabi ya.
Yola çıkıyorum sonuçta.
Burada 8-9 gün girmedim diye 50 tane bildirim olmuş.
Merak etmişsiniz.
Yani tuhaf geldi.
O günden beri de ne aradım ne sordum.
İşim olmaz yani.

Yuh ama shot ( sana değil bu yuh)
Cuma gecesi 4'te arayıp ne yaptın vardın mı? işe başladın mı? ben arayıp sormasam sen arayıp sormuyorsun diye z.yağı gibi üste çıkmayı biliyor ama!
Hmm çemkirmek için hele ki o saatte aradıysa evet atar yapılır.
Ama şöyle düşünüyorum, iyimser mi düşündüm bilmiyorum.

Adam belli ki senden ilgi istiyor, arayıp sormamana sitem ettiği halde hala aramıyorsan ona tavır yapıyordur.

Ayy İlhan'ın annesine sinir oldum. Tam bir bdv kayınvalidesi. Ülker'le İlhan ne güzel mutlu bir çift, kadın ayırmak için elinden geleni yapıyor!
Al işte Ülker hamile şimdi, kadın kimbilir neler yapacak.

Ayy İlhan'ın annesine sinir oldum. Tam bir bdv kayınvalidesi. Ülker'le İlhan ne güzel mutlu bir çift, kadın ayırmak için elinden geleni yapıyor!
Al işte Ülker hamile şimdi, kadın kimbilir neler yapacak.
onlar kim kız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…