Belevi yaziyormus. Ben bedevi okudum. Bir bahtsiz bedevi de benim diyordum kendi kendimeGeçmiş olsun Denoş..
Hayırlı yolculuklar, bizde çay molası verin Sephorada kahve
Belevi ne yavBelevi yaziyormus. Ben bedevi okudum. Bir bahtsiz bedevi de benim diyordum kendi kendime
İzmir'in ilcesi mi acep.Belevi ne yav
Bedevi sensin onu anladık
Ha şu belde olan Beleviİzmir'in ilcesi mi acep.
Nasıl bi çölde kutup ayısı vakası oldunuz yavrum siz, şimdi de farlar mı bozuk cidden yuhBir iç çeksem burdan maldivlere yol olur
Hic ya sacma birsey isteNasıl bi çölde kutup ayısı vakası oldunuz yavrum siz, şimdi de farlar mı bozuk cidden yuhgıyabında kursun mu döksek napsak, sonra da ayyyy göz göz olmuş diye hayıflanırız (hoş sıvı kursunu o sekilde dökünce baska bi sey olması teknik olarak mümkün degil bildigim kadarıyla, asıl dümdüz pürüzsüz düzgün sekilli bi sey cıkarsa ortaya o zaman 3 bucuk atmak lazım ya neyse )
Kurşun döke döke biterHic ya sacma birsey istehaklisin.
Ya valla su eve varaydim yeri opecem. Hay lambasina daaa arabasina daaa nisanina daaaa
Kurşun döke döke biter
Yollar gide gide biter
Arabanın derdi belki biter
Aldırma Denas aldırma
Pratik hemşire
Merdiven çıkıyom
Sen nabyon
Yoğunsun hemşirePratik hemşire
Daha yeni oturdum
O işten benimde varYoğunsun hemşire
Bende valla oturdum kaldım aslında kalksam işim var
Temizligini yapayim bana yemey yapaymisin ablayO işten benimde var
Ama benana
Lan dijiturk manyağı got'u kaldirtmis internet aleminden. Vay serefsizler.
Aa ben sabah izledim gayet nettenLan dijiturk manyağı got'u kaldirtmis internet aleminden. Vay serefsizler.
Temizlik işim bitti cınımTemizligini yapayim bana yemey yapaymisin ablayev yemeyini ozledim ablay gelin evinde 3 gub ust uste ayyni yemeyi yeydik ablaayy
Bende benana dedimO işten benimde var
Ama benana
Yapacak olan yine benBende benana dedimkaldılar öyle sepette öksüz yetim
Ammaann
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?