Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

ladyamore bebeler birakmadi yazamadim bi türlü.
Aradi galiba degil mi?
Tamamen bundan degildir ruh calkalanmasi.
Sen nasil hissediyorsun? Icinde huzursuzluk mu oluyor aramadigi zamanlarda. Yani o kayip anlarinda.

ladyamore bebeler birakmadi yazamadim bi türlü.
Aradi galiba degil mi?
Tamamen bundan degildir ruh calkalanmasi.
Sen nasil hissediyorsun? Icinde huzursuzluk mu oluyor aramadigi zamanlarda. Yani o kayip anlarinda.
Ay kıyamam ilgilen sen hic önemli degil.

Benimkinden ses yok hala. Ama huzurduzlugumun sebebi tam o degil sanırım. Mezuniyettir, organizasyondur, geçme kalma diploma stresidir çok fazla telaşım vardı haftalardır, hepsi bi anda bitimce boşluğa düştüm galiba. Tam.niye böyle huzursuzum ben de bilmiyorum aslında. Onun sesini duysam bugün iyi gelecekti tabi, duyamayınca da o da üstüne tuz biber oldu. Kahkahasını özledim şu an ne bileyim gelsin modumu degistirsin istiyorum

Kayıp zamanları diye bi mevzumuz yok simdilik coook sükür, hele bu kadar uzunu bir ilk. Demin buraya uzun uzun yazdım ama ay dogru Angela yı alıntılamıstım seni de etiketlicektim ucuna kaldı sonra öyle. Özetle şu ana kadar 3 defa dönmedigi oldu, ben de üstüne düsmeden arayıp yazar nasıl olsa vakti oldugunda bekledim. Hepsinde de aynı gün icinde döndü gayet yerinde ve tatlı acıklamalarla.

O yüzden arayıp yazmıyorum simdi beklemedeyim, yazdıgında haber vericem size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…