Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Dua et de bir bahane bulup sezaryene sokmasinlar seni :)

gerci imkan yetersizligi ve ihtiyaç söz konusu olunca her şey mümkün neden olmasın, elindekilerle yapabileceginin en iyisi oymus demek ki ebelerin o dönem

Sonra kız demis ki ne işin var senin yine siyaset başlıklarında, ay başıma ağrılar girdi (tabi aslında siyasetten çok sevgilim bütün gün arayıp sormadı, arıyorum açmıyo, birazdan ölücem meraktan ağrı ondan girdi ya neyse )

gerci imkan yetersizligi ve ihtiyaç söz konusu olunca her şey mümkün neden olmasın, elindekilerle yapabileceginin en iyisi oymus demek ki ebelerin o dönem
Ablam Ankara'da 2 sezaryen oldu. Sonra Hollanda'ya gittiler. Orda da 2 normal dogum yapti.
Yag kullanmislar mi bilmiyorum ama masaj yapa yapa sabirla dogurtmuslar valla.
Bizde hayal yani. Ya devlet hastanesinde kendi basina gebere gebere açılma olmasını bekleyecen ya da özelde "e kukun dar hadi sezaryene" diye kesilecen.

Dua et de bir bahane bulup sezaryene sokmasinlar seni :)

Açıkçası ben kendimi ufaktan sezaryene de hazırlıyorum. Bakalım, hayırlısı.

Yoğundur sevgilin, sen aramışsın, şimdi az bekle de o sana dönsün müsait olunca. ^_^

Sorma malesef.
İşinin ehli, özenli insanların elinden hele ki böyle hassas bi konuda hizmet almak herkesin hakkı ama nerede o günleer.
O sekilde dogum yapan bi kisi tanıyorum Türkiye'de, kuzenimin bi arkadası, bebegi görmeye gittiklerinde tesadüfen ben de gitmistim oradan hatırlıyorum muhabbeti. Verdikleri parayla bebegin ilk iki yıllık masrafları rahat cıkarmıs yani.

Açıkçası ben kendimi ufaktan sezaryene de hazırlıyorum. Bakalım, hayırlısı.

Yoğundur sevgilin, sen aramışsın, şimdi az bekle de o sana dönsün müsait olunca. ^_^
Cool luktan ölüyorum aşk olsun. Baktım bütün gün ses yok, simdi yazsam mavi tik olur mu olacak mı stresini bünyem kaldırmayacak dedim direk arayayım. Açmayınca da aramadım tekrar

Ama gel gör ki aklımın bi tarafı sürekli oradaydı bütün gün. Endiselendim ne bileyim

E illaki aklının bi yanı onda olacak ama endişelenmek için çok erken değil mi?
Yarın sabah da haber alamazsan bi kere daha arar mesaj atarsın "Kötü bi şey mi oldu, endişeleniyorum" diye.
Muhtemelen bu akşama döner sana, Ramazanın ilk günü, biraz karışıktır belki oraları, davetleri vardır, işleri vardır vs vs.

Loch Ness Canavari @_angela_ benim içimde bi sıkıntı var bugün niye bilmiyorum, sabah bi garip uyandım, genel bi endişe halindeyim bi de üstüne işte hiç konuşmadık bütün gün o eklenince büyütüyorum galiba.

Sanki böyle gece kötü bi rüya görmüsüm de sabaha unutmusum ama etkisi kalmıs gibi. Cidden neyim var ben de anlamadım ya.

Gezegenler fır dönüyo ondandır

İnsanın her günü diğer gününe uyacak değil ya, arada olur öyle modunun düştüğü zamanlar, şu an aklına gelmeyen başka bir şeye canın sıkılmıştır, unutmuşsundur, onun sıkıntısıdır belki de. Hatta ne çabuk bitti üni. filan diye belki bi burukluğu vardır içinde ^_^ Kötüye yorma.

İlişkinizin dinamiğini sen ayarlarsın, için kötü ise ara istersen ikinciye ama (Allah korusun) kötü bi şey de olsa bu sonucu değiştirmeyecek değil mi? Ki zannetmiyorum yoktur bi şey, Ramazanın ilk günü koşuşturmacasıdır. Kafanda kurup üzülme öyle.
Bırak o sana dönsün, dönmezse artık ararsın.
Yine de sen bilirsin tabi Ladyciğim, aklı başında bi kızsın sen, nasıl davranman gerektiğini bilirsin diye düşünüyorum.

Yirim ya cok sagol melek gibi kadındır be, iyi ki nickini falan degistirmedin kızım kaç tane Melek var şurada, senden öz senden hakiki Angela mı olur

Şu ana kadar arayıp sormadıgı ya 2 ya 3 kere oldu, ben de üstüne düsmedim hic. Nasıl olsa müsiat olunca yaza diye yazıp aramadım. Bi kuruntuya da kapılmadım. Her seferinde de bi açıklamayla döndü zaten, birinde işe geç kalmıştı aşkısı öglen "günaydın demek icin çok mu geç" yazdı sonra da anlattı böyle böyle diye. Birinde o benden beklemis kıyamam "sesini duyurmak icin hep benim aramamı beklemezsin di mi" dedi gülerek. Birinde de aşk acısı ceken arkadasını toplayayım derken kolunu incitip bandajlatmakla mesguldü

Yani yoktur bi seyi di mi, niye olsun, döner müsait olunca. Ki ben sevmem ki her dakika mesaj konusma, sogurum direk daralırım, basarlar bana. Ay nameaver haklısın galiba gezegenlerin dönüsü benim basıma vurdu. Ya da Angi haklı mezuniyet hüznü gelecek kaygısı falan cöktü

Etme tantişim, kem gözlerinle az öteye, şöyle siyasete siyasete bak mesela

Daha güzeli senin olsun kızım, ben sırıta sırıta senin mutlulugunu da, ay ne zaman yazacak telasını da dinlerim
Elem tere fişş kem gözlere şişş

Şaka yapıyorum kuzum çok tatlısın. Seni okumak bende de sırıtma etkisi yaratıyor :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…