- 10 Kasım 2013
- 6.311
- 13.004
- 298
Dua et de bir bahane bulup sezaryene sokmasinlar seni :)@Sephoraaladyamore , doğum araştırması yaparken eski ebelerden birinin tekniğini öğrendim; kolay kaydırmak - çekmek için su geldikten sonra vajinaya sıkma zeytinyağı döküyorlarmış. İlk verdiğim tepki "Ohaa çok zekice" olmuştu.
Zaten normal doğum ile plasenta vs hepsi inip kendiliğinden temizlenmiş oluyor içerisi.
@Sephoraaladyamore , doğum araştırması yaparken eski ebelerden birinin tekniğini öğrendim; kolay kaydırmak - çekmek için su geldikten sonra vajinaya sıkma zeytinyağı döküyorlarmış. İlk verdiğim tepki "Ohaa çok zekice" olmuştu.
Zaten normal doğum ile plasenta vs hepsi inip kendiliğinden temizlenmiş oluyor içerisi.
Ablam Ankara'da 2 sezaryen oldu. Sonra Hollanda'ya gittiler. Orda da 2 normal dogum yapti.gerci imkan yetersizligi ve ihtiyaç söz konusu olunca her şey mümkün neden olmasın, elindekilerle yapabileceginin en iyisi oymus demek ki ebelerin o dönem
Boşan bence.Sonra kız demis ki ne işin var senin yine siyaset başlıklarında, ay başıma ağrılar girdi(tabi aslında siyasetten çok sevgilim bütün gün arayıp sormadı, arıyorum açmıyo, birazdan ölücem meraktan ağrı ondan girdi ya neyse )
Dua et de bir bahane bulup sezaryene sokmasinlar seni :)
Sonra kız demis ki ne işin var senin yine siyaset başlıklarında, ay başıma ağrılar girdi(tabi aslında siyasetten çok sevgilim bütün gün arayıp sormadı, arıyorum açmıyo, birazdan ölücem meraktan ağrı ondan girdi ya neyse )
Sorma malesef.Ablam Ankara'da 2 sezaryen oldu. Sonra Hollanda'ya gittiler. Orda da 2 normal dogum yapti.
Yag kullanmislar mi bilmiyorum ama masaj yapa yapa sabirla dogurtmuslar valla.
Bizde hayal yani. Ya devlet hastanesinde kendi basina gebere gebere açılma olmasını bekleyecen ya da özelde "e kukun dar hadi sezaryene" diye kesilecen.
Cool luktan ölüyorum aşk olsun. Baktım bütün gün ses yok, simdi yazsam mavi tik olur mu olacak mı stresini bünyem kaldırmayacak dedim direk arayayım. Açmayınca da aramadım tekrarAçıkçası ben kendimi ufaktan sezaryene de hazırlıyorum. Bakalım, hayırlısı.
Yoğundur sevgilin, sen aramışsın, şimdi az bekle de o sana dönsün müsait olunca. ^_^
Önce yardım alcamBoşan bence.
Arar arar.Önce yardım alcam
Cool luktan ölüyorum aşk olsun. Baktım bütün gün ses yok, simdi yazsam mavi tik olur mu olacak mı stresini bünyem kaldırmayacak dedim direk arayayım. Açmayınca da aramadım tekrar
Ama gel gör ki aklımın bi tarafı sürekli oradaydı bütün gün. Endiselendim ne bileyim
Gezegenler fır dönüyo ondandırLoch Ness Canavari @_angela_ benim içimde bi sıkıntı var bugün niye bilmiyorum, sabah bi garip uyandım, genel bi endişe halindeyim bi de üstüne işte hiç konuşmadık bütün gün o eklenince büyütüyorum galiba.
Sanki böyle gece kötü bi rüya görmüsüm de sabaha unutmusum ama etkisi kalmıs gibi. Cidden neyim var ben de anlamadım ya.
Loch Ness Canavari @_angela_ benim içimde bi sıkıntı var bugün niye bilmiyorum, sabah bi garip uyandım, genel bi endişe halindeyim bi de üstüne işte hiç konuşmadık bütün gün o eklenince büyütüyorum galiba.
Sanki böyle gece kötü bi rüya görmüsüm de sabaha unutmusum ama etkisi kalmıs gibi. Cidden neyim var ben de anlamadım ya.
Yirim ya cok sagol melek gibi kadındır be, iyi ki nickini falan degistirmedin kızım kaç tane Melek var şurada, senden öz senden hakiki Angela mı olurİnsanın her günü diğer gününe uyacak değil ya, arada olur öyle modunun düştüğü zamanlar, şu an aklına gelmeyen başka bir şeye canın sıkılmıştır, unutmuşsundur, onun sıkıntısıdır belki de. Hatta ne çabuk bitti üni. filan diye belki bi burukluğu vardır içinde ^_^ Kötüye yorma.
İlişkinizin dinamiğini sen ayarlarsın, için kötü ise ara istersen ikinciye ama (Allah korusun) kötü bi şey de olsa bu sonucu değiştirmeyecek değil mi? Ki zannetmiyorum yoktur bi şey, Ramazanın ilk günü koşuşturmacasıdır. Kafanda kurup üzülme öyle.
Bırak o sana dönsün, dönmezse artık ararsın.
Yine de sen bilirsin tabi Ladyciğim, aklı başında bi kızsın sen, nasıl davranman gerektiğini bilirsin diye düşünüyorum.
Etme tantişim, kem gözlerinle az öteye, şöyle siyasete siyasete bak meselaladyamore zorla nazar ettireceksin kendine.
Elem tere fişş kem gözlere şişşEtme tantişim, kem gözlerinle az öteye, şöyle siyasete siyasete bak mesela
Daha güzeli senin olsun kızım, ben sırıta sırıta senin mutlulugunu da, ay ne zaman yazacak telasını da dinlerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?