Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Tesettür giyim gibi bunlar biraz. Bence hoş duruyorlar. Özellikle son fotoğraftaki tuniğimsi şeye bayıldım.

Ama etek ile birlikte zor olmaz mı küçük çocuk peşinde?
Evet tesettur zaten.
Ben etek pek kullanmiyorum sevmiyorum.
Bir de baska mevzu var kiyafet konusunda.
'Bilmem kimin karısı'
Fena dedikodu dönüyor ya. Lojmanda oturmuyoruz ama bana bile ulaşıyo.

Evet tesettur zaten.
Ben etek pek kullanmiyorum sevmiyorum.
Bir de baska mevzu var kiyafet konusunda.
'Bilmem kimin karısı'
Fena dedikodu dönüyor ya. Lojmanda oturmuyoruz ama bana bile ulaşıyo.
Işsiz herhalde hepsi? Ne sinirler ya.

Kıyafetler bence çok güzel yakışır iki çocuklu kadına da niye yakışmasın. :)

Biz annemle kıyafet paylaşıyoruz hala.

Işsiz herhalde hepsi? Ne sinirler ya.

Kıyafetler bence çok güzel yakışır iki çocuklu kadına da niye yakışmasın. :)

Biz annemle kıyafet paylaşıyoruz hala.
Yeni nesil hatunlar cogunlukla işli aslinda :/ vakit kaliyo demek ki..
Wayyy ne hoş. Kizlarim da büyüsün hemen litfeeeennn.

Yeni nesil hatunlar cogunlukla işli aslinda :/ vakit kaliyo demek ki..
Wayyy ne hoş. Kizlarim da büyüsün hemen litfeeeennn.
Haha genelde kız kardeşlerin yaptığı pantolonum nerdee kavgasını ben annemle yapıyorum. Eğlenceli aslında. Büyüsünler siz de yaparsınız :))

Loch Ness Canavari kıyafetler güzelmiş de hepsinde aşırı bi renk uyumu var gibi geldi, üniforma etkisi uyandırıyor bende böyle olunca. Bi de ilk 3 hariç renkler sonbahar hep :/

33 yaşında 2 çocuklu hatun tabisi bunları giyebilir ayrıca, takılma öyle ayrıntılara...
Ben neler neler giyiyodum aah ah. Anneannem bi keresinde "Kız, artık evlendin, azcık evli gibi giyin" dediydi
Çok gülmüştüm.

Ciao kizlar!

Gayet guzel geciyor, tek yek yazamadim hepinize sagolun.

Milano'dan Verona'ya gecerken trende 35 yasinda bir zenciyle tanistim. Israrla telefonumu istedi vermedim, zorla kendisininkini verdi. Hatta atlatayim diye sevgilim var dedim, ama su an Italya'dasin dedi.

Her neyse. pinoli tantanis isterseniz size yasindan genc duran Emilio'nun numarasini veririm. Hem tantan buyuk sever, arkadas zenci olduguna gore ihtimaller yuksek.

Operim hepinizi.

Ana gibi giyin de diyecekler

Enee şat gelmiş. Iyi Eğlen kuzu. Italyalarda hayali sevgilini aldatma. Hele ki kara çocuklarla, aman aman.

Enee şat gelmiş. Iyi Eğlen kuzu. Italyalarda hayali sevgilini aldatma. Hele ki kara çocuklarla, aman aman.
Istiyor musun Emilio'yu, ayarlayayim mi sana? Arabasi da var bak. Beni sehir merkezine birakmayi teklif etti oradan biliyorum
Italyan vatandasi olursun iyi dusun.

Istiyor musun Emilio'yu, ayarlayayim mi sana? Arabasi da var bak. Beni sehir merkezine birakmayi teklif etti oradan biliyorum
Italyan vatandasi olursun iyi dusun.
La de get. Gece uyku sersemi görüp kalp krizi mi geçireyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…