Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Hayır öğrenci halimle o ses kaydını napabilirim ki? Hukuk birinci sınıf öğrencisi olarak kitap mı yazcam napcam?
Yok bu yapılan notlara bakacak olursak gayet iyi şeyler yapılabiliyor Sep. Hocaların kitapları ile aynı fiyata ve neredeyse kimse gidip ders kitabı almadı. Çıkarılan notlar daha anlaşılır çünkü.

Büyük ihtimalle bu yüzden çekiniyorlar. Bir de ilkesel tavır olarak kabul etmeyenler var ki onlar ayrı alem zaten.

Kafaları güzel hepsinin.

Ama o nottur, kitap değil. Ben şahane not tutup onu da dağıtabilirim ses kaydı almadan. Bu kitap olmaz ki.

Ama o nottur, kitap değil. Ben şahane not tutup onu da dağıtabilirim ses kaydı almadan. Bu kitap olmaz ki.
O konuda haklısın tabi. Kitabını illa aldırmak isteyen adam kitaptan dipnot soruyor zaten. Hatta hatunun biri kitapta çizdiği şablonu sınavda çizdirdi bize. Bakalım kim kitabı okuyor kim nottan çalışıyor diyerek.

Bilmiyorum Sep. Normal insanlar değiller bunlar galiba. Sonra da ay canım sen özel okuldasın geçiriyorlardır lafları dinliyorum ya iyice çıldırıyorum.

Bugün benden ev kadını olmayacağını yeniden öğrendim.

Ütü yaparken buhar basıp yaktığım elimi salata yaparken kestim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…