Yok bu yapılan notlara bakacak olursak gayet iyi şeyler yapılabiliyor Sep. Hocaların kitapları ile aynı fiyata ve neredeyse kimse gidip ders kitabı almadı. Çıkarılan notlar daha anlaşılır çünkü.Hayır öğrenci halimle o ses kaydını napabilirim ki? Hukuk birinci sınıf öğrencisi olarak kitap mı yazcam napcam?
Yok bu yapılan notlara bakacak olursak gayet iyi şeyler yapılabiliyor Sep. Hocaların kitapları ile aynı fiyata ve neredeyse kimse gidip ders kitabı almadı. Çıkarılan notlar daha anlaşılır çünkü.
Büyük ihtimalle bu yüzden çekiniyorlar. Bir de ilkesel tavır olarak kabul etmeyenler var ki onlar ayrı alem zaten.
Kafaları güzel hepsinin.
O konuda haklısın tabi. Kitabını illa aldırmak isteyen adam kitaptan dipnot soruyor zaten. Hatta hatunun biri kitapta çizdiği şablonu sınavda çizdirdi bize. Bakalım kim kitabı okuyor kim nottan çalışıyor diyerek.Ama o nottur, kitap değil. Ben şahane not tutup onu da dağıtabilirim ses kaydı almadan. Bu kitap olmaz ki.
Bi allahın cooluda gel ayağımda sallıyım dememişNasıııllll uykum var
Bi allahın cooluda gel ayağımda sallıyım dememiş
Bi sen varsın hemşire beni düşünenHemşire, kıyamam ya
Üzülme hemşire, nasıl olsa etiketleyecekler seni, sende onlara dil çıkarırsınBi sen varsın hemşire beni düşünen
Öyle yapıyım dimiÜzülme hemşire, nasıl olsa etiketleyecekler seni, sende onlara dil çıkarırsın
Linkin kırık bebişim. Onedioda mı bu?http://www.kadinlarkulubu.com/cember-eteklerle-5-farkli-sokak-stili.html
in vino veritas
Bugun seni etiketliye etiketleye yoruldum.
Ama etek pek sevmiyorum bu arada.
Yooo. Baskalarina gonderdigim linkler de sorunlu niye acaba?Linkin kırık bebişim. Onedioda mı bu?
Yooo. Baskalarina gonderdigim linkler de sorunlu niye acaba?
Bugün benden ev kadını olmayacağını yeniden öğrendim.
Ütü yaparken buhar basıp yaktığım elimi salata yaparken kestim.
Marifetin baba evinde kalsın tantanBugün benden ev kadını olmayacağını yeniden öğrendim.
Ütü yaparken buhar basıp yaktığım elimi salata yaparken kestim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?